Pret

 1. 0,00 Lei - 9,99 Lei (24)
 2. 10,00 Lei - 19,99 Lei (40)
 3. 20,00 Lei - 29,99 Lei (102)
 4. 30,00 Lei - 39,99 Lei (35)
 5. 40,00 Lei - 49,99 Lei (2)
 6. 50,00 Lei si peste (1)

Autor

Limba

 1. Limba Romana (87)

Editura


Casatorie / Familie

Grid 
Lista 
 • Divortul este palma omului si a diavolului care doreste sa loveasca „chipul" lui Dumnezeu. Fiecare divort „pisca" acest chip frumos, fiecare divort ia din stralucirea Fetei lui Dumnezeu pe pamant. De ce este tot mai mult intuneric? Pentru ca familia seamana tot mai putin cu chipul lui Dumnezeu. Cum putem sa-L aducem mai mult pe Dumnezeu in societate? Educand familiile in spiritul credintei crestine si chemandu-le permanent ia partasie cu Dumnezeu. Toni Berbece este nascut in 1986 in Bucuresti. Este casatorit cu Gabriela din 2007 si, impreuna, au doi baieti, pe Alessio si pe Matias. Toni este solist si lider al trupei Profides, cu care a lansat 6 albume, iar din anul 2015 este pastor al Bisericii Profides din Bucuresti. Este, de asemenea, autor al altor cinci carti.

  15,00 Lei
 • Betsy Corning reprezinta o campioana pentru familii si, in mod deosebit, pentru parinti. Este o entuziasta, dar mai mult decat atat, fiecare dintre resursele ei este imbracata intr-un mesaj din Cuvantul lui Dumnezeu, care iti poate schimba viata. Devorati si digerati absolut tot din scrierile lui Betsy, astfel incat, impreuna cu familiile voastre, sa va puteti bucura pe deplin de incredibila sansa care v-a fost incredintata. -- Dr. James MacDonald, Pastor Senior - Harvest Bible Chapel, Rollng Meadows, IL "Mi s-a incredintat inima unui copil" este extraordinara! Nu numai prin faptul ca se bazeaza pe Biblie, dar si prin radacinile sale realiste. Nu este o simpla curricula - „fa asa si copiii tai vor creste bine“. Am vazut eu insumi diferenta in vietile copiilor si nepotilor mei si sunt recunoscator pentru influenta formativa a cartii asupra multor vieti. - -Dr. Joseph M. Stowell, Presedinte al Cornerstone University, Grand Rapids, Ml "Mi s-a incredintat inima unui copil" vine in intampinarea unei mari nevoi legate de viata de familie. Am o apreciere profunda pentru aceasta invatatura, datorata sensibilitatii biblice si a intelepciunii practice pe care le regasesc aici si datorita carora Biserica Moody a decis sa foloseasca aceasta invatatura. Intr-o lume care s-a pierdut de pe calea cea buna, trebuie sa ne intoarcem spre familie si sa ii invatam pe parinti cum sa isi educe copiii in armonie cu planul lui Dumnezeu. -- Dr. Erwin Lutzer, Pastor Senior - Moody Church, Chicago, IL

  35,00 Lei
 • In ziua de azi avem planuri ingenioase si dispozitive inteligente pentru aproape orice, iar tehnologia continua sa avanseze intr-un ritm alarmant. Toate sunt menite sa ne ajute sa evaluam si sa analizam domeniile din viata noastra in detaliu, pentru a putea sa ne atingem scopurile si sa ne satisfacem dorintele si nevoile. Totusi, acest lucru inseamna totodata si ca am capitulat. Tehnologia a indepartat de la noi mult din elementul uman, preluand controlul asupra sanatatii noastre comportamentale, influentandu-ne aptitudinile interpersonale, creativitatea si chiar capacitatea comprehensiva. Mai mult, cand vine vorba de cea mai importanta institutie de pe pamant - familia/mostenirea noastra - multi nu au nici un plan, cu atat mai putin, unul ingenios. Aceasta carte iti ofera un astfel de plan, care te va transforma pe tine si intreaga ta familie si va va ajuta sa experimentati o crestere in toate domeniile. Aranjata strategic, asemenea unui manual, cu sarcini, exercitii si activitati practice, ea te provoaca la un efort focalizat si planificat, ce are ca scop avansarea voastra ca familie de la o viata banala, neproductiva si lipsita de implinire la una binecuvantata, plina de favoare si satisfactii.

  30,00 Lei
 • Editia a II-a Nu lasati dragostea din caminul dumneavoastra sa paleasca. Acest sentiment care va leaga trup si suflet de partener va poate insoti — si chiar se poate amplifica — o data cu trecerea anilor. Intamplarile mici, zilnice pe care le traiti impreuna dau un farmec discret vietii. Acest secret il dezvaluie cu maiestrie Zig Ziglar in volumul de fata. El va ofera sfaturi, inspiratie si strategii care, urmate pas cu pas, pot face din casnicia dumneavoastra un colt de paradis.

  37,00 Lei
 • O perspectiva biblica asupra familiei dupa voia lui Dumnezeu.Aparitia unei carti ce analizeaza presiunea societatii contemporane asupra conceptului traditional de familie este imperios necesara. Realitatea este ca suntem „bombardati” zilnic cu perspectiva postmoderna asupra familiei, pe toate canalele mass-media si pe retelele de socializare.

  15,00 Lei
 • Titlul acestei carti reprezinta trecerea mea din moarte la viata, in urma unui accident. Odata cu invierea, nu doar trupul mi s-a regenerat, ci si mintea si sufletul; cele doua saptamani sunt perioada tacuta a comei, momentul cand viata mea s-a schimbat.

  25,00 Lei
 • Cartea pe care o ai in mana descrie anumite momente dificile prin care poti trece ca parinte sau ca tanar. Chiar daca vrei sa te feresti de ele, uneori ele nu se lasa ocolite si te obliga sa faci fata muntilor pe care ii ridica inaintea ta. Ne credem, de multe ori, experti in ceea ce se numeste „viata” dar in fata evenimentelor neplacute sau tragice ne vedem depasiti de situatie si luptam pentru fiecare gura de oxigen.

  25,00 Lei
 • Iti doresti o relatie apropiata cu sotul tau? Vrei sa-l intelegi mai bine si sa-i descoperi adancimile sufletului? Incearca ceva nou – incepe sa-l binecuvantezi. Pe masura ce vei citi cartea Cum sa-ti binecuvantezi sotul, vei descoperi influenta de netagaduit pe care gandurile, cuvintele, atitudinile si faptele tale le au asupra barbatului cu care te-ai casatorit. Faptul ca iti binecuvantezi sotul ii transmite acestuia ideea ca-l aprobi, confirmandu-i ca merita sa fie iubit si ca este valoros, pur si simplu pentru ceea ce este.

  25,00 Lei
 • Pentru toti cei ce asteapta intoarcerea unui fiu ratacitor. Nu cred ca provoaca ceva mai multa angoasa in inima unui parinte decat asteptarea intoarcerii unui fiu ratacitor. Indragita autoare Ruth Bell Graham a stiut ce inseamna sa ai fii ratacitori. Doi din cei cinci copii ai sai au ratacit spiritual. In aceasta lucrare clasica, probata in timp, ea aduce incurajare celor care asteapta ingrijorati.

  18,00 Lei
 • Cresterea copiilor cu valori puternice si cu o atingere blanda.Ceea ce faci pentru copilul tau in primii 7 ani, ii va influenta intreaga viata.

  35,00 Lei
Grid 
Lista