Pret

 1. 0,00 Lei - 9,99 Lei (25)
 2. 10,00 Lei - 19,99 Lei (38)
 3. 20,00 Lei - 29,99 Lei (111)
 4. 30,00 Lei - 39,99 Lei (24)
 5. 40,00 Lei - 49,99 Lei (2)
 6. 50,00 Lei si peste (1)

Autor

Limba

 1. Limba Romana (83)

Editura


Casatorie / Familie

Grid 
Lista 
 • O perspectiva biblica asupra familiei dupa voia lui Dumnezeu.Aparitia unei carti ce analizeaza presiunea societatii contemporane asupra conceptului traditional de familie este imperios necesara. Realitatea este ca suntem „bombardati” zilnic cu perspectiva postmoderna asupra familiei, pe toate canalele mass-media si pe retelele de socializare.

  15,00 Lei
 • Cartea pe care o ai in mana descrie anumite momente dificile prin care poti trece ca parinte sau ca tanar. Chiar daca vrei sa te feresti de ele, uneori ele nu se lasa ocolite si te obliga sa faci fata muntilor pe care ii ridica inaintea ta. Ne credem, de multe ori, experti in ceea ce se numeste „viata” dar in fata evenimentelor neplacute sau tragice ne vedem depasiti de situatie si luptam pentru fiecare gura de oxigen.

  25,00 Lei
 • Titlul acestei carti reprezinta trecerea mea din moarte la viata, in urma unui accident. Odata cu invierea, nu doar trupul mi s-a regenerat, ci si mintea si sufletul; cele doua saptamani sunt perioada tacuta a comei, momentul cand viata mea s-a schimbat.

  25,00 Lei
 • Iti doresti o relatie apropiata cu sotul tau? Vrei sa-l intelegi mai bine si sa-i descoperi adancimile sufletului? Incearca ceva nou – incepe sa-l binecuvantezi. Pe masura ce vei citi cartea Cum sa-ti binecuvantezi sotul, vei descoperi influenta de netagaduit pe care gandurile, cuvintele, atitudinile si faptele tale le au asupra barbatului cu care te-ai casatorit. Faptul ca iti binecuvantezi sotul ii transmite acestuia ideea ca-l aprobi, confirmandu-i ca merita sa fie iubit si ca este valoros, pur si simplu pentru ceea ce este.

  25,00 Lei
 • Pentru toti cei ce asteapta intoarcerea unui fiu ratacitor. Nu cred ca provoaca ceva mai multa angoasa in inima unui parinte decat asteptarea intoarcerii unui fiu ratacitor. Indragita autoare Ruth Bell Graham a stiut ce inseamna sa ai fii ratacitori. Doi din cei cinci copii ai sai au ratacit spiritual. In aceasta lucrare clasica, probata in timp, ea aduce incurajare celor care asteapta ingrijorati.

  18,00 Lei
 • Cresterea copiilor cu valori puternice si cu o atingere blanda.Ceea ce faci pentru copilul tau in primii 7 ani, ii va influenta intreaga viata.

  35,00 Lei
 • Durerea divortului are multe fatete: sfarsitul visurilor si al sperantelor legate de casnicia ta, o viata plina de schimbari nedorite si un amestec de lupte zilnice cu amaraciunea, teama, vinovatia si mania. Ce mai e de facut in cazul acesta? Dumnezeu stie cat de dureros si de devastator este divortul. El stie ca intr-o lume cazuta, pacatul poate distruge uneori o casnicie. Isus si mariajul lui Dumnezeu cu poporul Lui a fost destramat. Sigur ca nu Dumnezeu a pus capat mariajului; pacatul a facut acest lucru. Totusi, pacatul nu a avut ultimul cuvant; Dumnezeu a ales mai degraba sa remedieze relatia, decat sa renunte la ea. Dumnezeu nu promite sa-ti refaca mariajul. Dar El promite sa te refaca pe tine. Mai mult, El promite ca in mijlocul acestei situatii dureroase, El Isi va descoperi credinciosia, iti va vindeca ranile si te va ajuta sa cresti in moduri surprinzatoare.

  8,00 Lei
 • Primii pasi pentru a face fata tradarii Durerea tradarii este ca atingerea unui cuptor aprins. Instinctul tau este sa te indepartezi rapid. este posibil sa fii cuprins de o durere atat de mare acum, incat nu-ti poti imagina recuperarea sau ca ai fi in stare sa ai incredere iarasi in sotul tau/sotia ta. Simti probabil ca cel mai rapid mod de a trce peste durere este sa pui capat casniciei tale chiar acum. Refacerea dupa adulter este un drum lung si dificil. ca sa ramai pe calea dreapta vei avea nevoie zilnic de incurajare si speranta. Vei avea nevoie de sprijinul prietenilor intelepti si evlaviosi care te vor incuraja, se vor ruga cu tine si pentru tine si vor fi dispusi sa te asculte. Dar mai presus de toate, vei avea nevoie sa te intalnesti zilnic cu Domnul Isus, Cel care face toate lucrurile noi.

  8,00 Lei
 • O familie cladita pe dragoste, o casnicie care rezista timpului O casnicie pentru intreaga viata Cei mai buni prieteni. Tovarasi de viata nedespartiti care au aceleasi prioritati si care nu lasa amaraciunea sau resentimentele sa-i dezbine. O relatie ce reflecta dragostea lui Cristos. E posibila o astfel de casnicie? Sau fericiti pâna la adânci batrâneti este doar un vis indepartat?

  28,00 Lei
 • Cum sa impartasiti si munca, si bucuria. In contextul crizei economice globale si al schimbarii perceptiei asupra structurii familiei, rolul de parinte pare a fi unul ingrat, necesitand competente din ce in ce mai diverse, dar si doze uriase de energie, resurse financiare, idei si rabdare. Confruntat zilnic cu nevoia de a stabili sarcini, de a negocia cu copiii diferite indatoriri, de a fixa termene si a imparti banii pentru cheltuielile familiei, parintele modern trebuie sa devina un adevarat artist al administrarii caminului.De ce sa nu transferam principiile managementului din domeniul afacerilor in acela al familiei? Cu un pic de coordonare a echipei pe care o formeaza orice familie si cu un dram de organizare a metodelor si resurselor, orice efort casnic devine o rutina placuta, incepand cu gestionarea meniurilor si a curateniei si terminand cu administrarea finantelor familiei si a activitatilor recreative.

  34,00 Lei
Grid 
Lista