Categoria

 1. Pasti (35)
 2. 1 Iunie (117)
 3. Saptamana Familiei (45)
 4. Craciun (36)
 5. Absolvire (40)
 6. Adolescenti (127)
 7. Aniversarea casatoriei (38)
 8. Barbati (153)
 9. Bebelusi (7)
 10. Botez (64)
 11. Bunici (36)
 12. Cariera (66)
 13. Copii (267)
 14. Familie (128)
 15. Femei (180)
 16. Logodna (40)
 17. 1 & 8Martie (143)
 18. Nunta (43)
 19. Parinti (109)
 20. Pastori/Lideri (183)
 21. Profesori (116)
 22. Prietenie / Relatii de prietenie (15)
 23. Tineri (111)
 24. Valentine's Day (209)
 25. Ziua mamei (52)
 26. Zi de nastere (58)
 27. Ziua multumirii (21)

Autor

Editura

Material

Culoare

 1. Multicolor (1)
 2. Negru (2)
 3. Rosu (2)

Limba

 1. Limba Maghiara (6)
 2. Limba Romana (861)

Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (1450)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (15)
 3. 200,00 Lei si peste (1)

Idei pentru cadouri

Grid 
Lista 
 • Acest roman este povestea de neuitat a calatoriei unei tinere curajoase pentru a se descoperi nu atat pe sine, cat pe Dumnezeul care o iubeste.La paisprezece ani, Willa Obenchain a fost rapita de indienii mohawk, care i-au spus Cer-Aprins, pentru parul aramiu si zvacnirea din sufletul ei. Insa anii petrecuti printre indieni nu au reusit sa-i stinga dorul de cei pe care ii lasase in urma. Astfel, cu inima stransa, femeia paraseste clanul, apucand-o de-a lungul raurilor, prin munti, spre frontiera cu New Yorkul. Dar apropierea de casa nu-i potoleste spiritul. Dimpotriva. Marele si Bunul Dumnezeu a tesut un destin fascinant si greu de anticipat. Femeia cu parul de foc a iubit doua familii si a trait doua feluri de viata, dar acum trebuie sa aleaga cui isi incredinteaza inima.

  41,00 Lei
 • Numele cartii, „Marele Consilier” se refera la Duhul Sfant, Parakletos - asa cum spune evaghelistul Ioan ca L-a numit Isus. Pentru a arata modelul de viata in Cristos, potrivit Evangheliei lui, au fost citate peste 450 de versete biblice. In aceasta carte se ofera un punct de vedere nou in relatia noastra cu Dumnezeu. Scopul autorului este acela de a prezenta vechiul mod autentic de gandire si intelegere, felul cum au trait apostolii si credinciosii din primul secol. Cartea este o editie de lux! 

  56,00 Lei
 • Cand afla ca urmeaza sa se mute cu familia in orasul Sitka din Alaska, tanara Phoebe Robbins se intreaba ce ar avea de oferit viata in acest tinut salbatic. Dar chiar inainte de a pune piciorul pe pamantul Alaskai, ea are parte de o neobisnuita intalnire cu Dalton Lindquist. Dalton este un om in al carui trecut se ascund intunecate secrete de familie. Odata ce decide sa caute raspunsuri, isi da seama ca trebuie sa paraseasca Sitka... si astfel si pe minunata Phoebe. Dar Dalton nu este singurul care are sentimente fata de ea. Cel mai bun prieten al sau, Yuri, e si el hotarat sa ii intre in gratii lui Phoebe. In vreme ce trecutul se intalneste cu un viitor cetos, batalia pentru inima lui Phoebe este doar inceputul dificultatilor ce ii asteapta... Autoare a mai multor bestelleruri, Tracie Peterson a scris pana acum peste saptezeci de romane. Contextul istoric bine documentat, cat si aventura si povestile de dragoste sunt elemente definitorii ale scriiturii ei. Tracie locuieste impreuna cu familia ei in Montana.

  31,00 Lei
 • Mi-as dori sa pot inmana personal aceasta carte tuturor parintilor de adolescenti, spunandu-le: „Am scris-o pentru dumneavoastra. Stiu ca va iubiti copilul. Insa nu sunt sigur ca el va simte iubirea. Nu presupuneti ca totul e bine. Invatati limbajul primar de iubire al adolescentului si vorbiti-l frecvent. Nu este usor. Stiu. Am trecut prin asta. Dar merita efortul. Roadele le va culege adolescentul, dar si dumneavoastra.“ Nimic nu este mai important pentru generatiile viitoare decat eficienta cu care ii iubim pe adolescentii de acum.Gary Chapman

  35,00 Lei
 • Schimbari frecvente de comportament, dezordine, certuri, lacrimi… sunt doar cateva dintre simptomele ce apar in familie, odata ce copilul tau intra in faza adolescentei. Dar le poti combate eficient si poti schimba situatia in doar 5 zile. Iti poti transforma adolescentul rebel, ajutandu-l sa se pregateasca pentru viata, ca sa devina un adult responsabil si fericit. Si vei face acest lucru pana vineri, urmand sfaturile pe care ti le ofera dr. Leman in aceasta carte. Astfel, vei obtine respectul si chiar admiratia adolescentului tau, vei stabili niste reguli si limite sanatoase, iti vei invata copilul sa nu mai fie egoist, sa depaseasca anii acestia dificili cu incredere, il vei pregati pentru viata, oferindu-i cunostinte si informatii utile, si vei deveni cea mai importanta persoana din viata sa.

  32,00 Lei
 • Modelati personalitatea copilului.Variante la "NU". Lasati-ti libertatea de a alege. Incetati sa va mai luptati cu copiii dumneavoastra! O carte care va va oferi cunostintele si aptitudinile de care aveti nevoie pentru a obtine rezultatele dorite in relatia cu copiii vostri. 

  32,00 Lei
 • Calea implinirii  este provocarea de a indrazni o calatorie spre o viata cu adevarat semnificativa,este calea pe care fiecare inima trebuie sa apuce. Te afli la o rascruce de drumuri in fiecare zi – si trebuie sa apuci de fiecare data pe drumul cel bun. Dar care este calea care te duce inspre implinirea menirii tale?De unde stii ca drumul pe care ai pornit iti va aduce vindecare?Calea pe care te afli va ajuta inima ta franta sa-si gaseasca intregirea?Oare chiar poti sa apuci pe orice drum? Frangerea este adevarata plinatate. Din cea mai mare zdrobire poti experimenta cel mai deplin apropierea de Dumnezeu. Acest lucru pare imposibil – improbabil. Si totusi, aceasta este calea neclintita a lui Dumnezeu. Inmultirea se naste din zdrobire. Suma ei este o viata abundenta.

  36,00 Lei
 • Trecerea la oceanul albastru Dincolo de concurenta Pasi demonstrati pentru a inspira incredere si a determina progresul TRECEREA LA OCEANUL ALBASTRU ESTE GHIDUL COMPLET CARE VA VA AJUTA PE TINE, ECHIPA TA SI INTREAGA ORGANIZATIE SA TRECETI LA UN NOU NIVEL DE INCREDERE SI DEZVOLTARE SI SA CREATI PIETE NOI. Indiferent daca aveti un startup cu fonduri limitate, o organizatie nonprofit sau o companie mare si consacrata, care se confrunta cu obstacole birocratice, Trecerea la oceanul albastru va va arata cum sa treceti din oceanele rosii, aglomerate de concurenta, in oceanele albastre, cu spatiu de piata indubitabil si crestere exploziva. In 2005, renumitii profesori W. Chan Kim si Renée Mauborgne au schimbat definitiv peisajul afacerilor internationale cu volumul Strategia oceanului albastru, care avea sa ocupe pozitia de bestseller international pentru mai bine de 100 de saptamani, sa se vanda in peste 3,6 milioane de copii, sa fie tradus in 44 de limbi si sa dea nastere unei miscari dinamice. Acum, dupa alti zece ani de cercetari intensive, Kim si Mauborgne sunt gata sa schimbe din nou cursul conversatiei.

  49,00 Lei
 • Cum sa creezi un spatiu de piata necontestat si sa faci concurenta irelevanta Strategia oceanului albastru argumenteaza ca o concurenta pe viata si pe moarte nu duce decat la un ocean rosu insangerat, in care rivalii se lupta pentru un profit in scadere. Bazat pe o analiza a 150 de miscari strategice (acoperind peste 100 de ani si 30 de ramuri industriale), autorii demonstreaza ca succesul durabil vine nu din infruntarea concurentilor, ci din crearea de „oceane albastre" – noi spatii de piata nevalorificate, pregatite pentru crestere. Strategia oceanului albastru prezinta o abordare sistematica prin care concurenta devine irelevanta si schiteaza principiile si instrumentele pe care orice organizatie le poate utiliza pentru a crea si a capta propriile oceane albastre.

  48,00 Lei
 • O poveste despre respectarea regulilor Buzby, sau Baz-Baz, cum ii mai spuneau prietenii, nu voia sa respecte Regulile de Aur ale Gradinii. — Sunt prea grozav ca sa respect regulile! spunea el. Eu sunt regele albinelor si fac doar ce-mi place. Celelalte ganganii si-au aratat nemultumirea, dar Buzby nu asculta de nimeni – nici macar de Dumnezeu. Dar intr-o zi, neascultarea lui Buzby i-a pus in pericol pe toti prietenii gradinii, iar Buzby a inteles ca nerespectarea regulilor nu este deloc un lucru grozav.

  28,00 Lei
Grid 
Lista