Categoria

 1. Pasti (35)
 2. 1 Iunie (109)
 3. Saptamana Familiei (44)
 4. Craciun (35)
 5. Absolvire (37)
 6. Adolescenti (119)
 7. Aniversarea casatoriei (38)
 8. Barbati (152)
 9. Bebelusi (7)
 10. Botez (62)
 11. Bunici (36)
 12. Cariera (66)
 13. Copii (252)
 14. Familie (122)
 15. Femei (169)
 16. Logodna (40)
 17. 1 & 8Martie (137)
 18. Nunta (43)
 19. Parinti (103)
 20. Pastori/Lideri (170)
 21. Profesori (113)
 22. Prietenie / Relatii de prietenie (14)
 23. Tineri (105)
 24. Valentine's Day (207)
 25. Ziua mamei (48)
 26. Zi de nastere (55)
 27. Ziua multumirii (21)

Autor

Editura

Material

Culoare

 1. Negru (2)
 2. Rosu (2)

Limba

 1. Limba Maghiara (4)
 2. Limba Romana (816)

Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (1402)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (14)
 3. 200,00 Lei si peste (1)

Idei pentru cadouri

Grid 
Lista 
 • Speranta si ajutor pentru vremuri grele Poti sa treci si peste asta. Orice-ar insemna "asta": probleme financiare, relatii frante, sanatate subreda. Poate ti-e teama ca nu vei putea sa treci si peste asta. Ti-e teama ca nu vei scapa de depresie, tipetele nu vor inceta, durerea nu te va parasi. „Va mai rasari soarele si pe strada mea? Aceasta povara se va usura vreodata?”Cu siguranta! Uita-te la viata lui Iosif din Vechiul Testament: a fost aruncat de catre fratii lui intr-o groapa, apoi vandut ca sclav, intemnitat pe nedrept. Dar Dumnezeu a schimbat tot raul ce i-a fost facut in ceva atat de bun.Pe tine ce te framanta? Ai fost concediat si aruncat in randurile some­rilor, ai divortat si ai fost tradata sau abuzata. E groapa ta. Si-acum, singurul tau scop este sa iesi din groapa si sa nu mai lasi pe nimeni niciodata sa te raneasca. Nu-i usor. Iesirea din groapa este uneori tare grea. Poti sa treci si peste asta. Nu fara durere. Nu foarte repede. Insa Dumnezeu va schimba acest rau in bine. Intre timp, nu fi nesabuit sau naiv. Dar nici nu dispera. Cu ajutorul lui Dumnezeu vei trece si peste asta.

  33,00 Lei
 • Descopera comoara Cuvantului lui Dumnezeu Textul Scripturii insotit de imagini si explicatii pe intelesul copiilor

  27,00 Lei
 • Povestea lui George W. Carver. Un talent in slujba lui Dumnezeu le face cunostinta tinerilor cititori cu un personaj foarte interesant si inzestrat cu talente deosebite – George Washington Carver. Nascut ca sclav in secolul al XIX-lea, acesta a dovedit inca din primii ani ai vietii nu doar o curiozitate nefireasca pentru lumea naturii si pentru studiu, ci si o inclinatie apreciata de cei din jur pentru ingrijirea plantelor. Yvonne Davy povesteste viata lui Carver inca de la primele luni de viata si ne arata cum baiatul firav a depasit o multime de obstacole, multe cauzate de prejudecatile dominante in epoca si de statutul inferior atribuit populatiei de culoare din Statele Unite ale Americii. In ciuda faptului ca era balbait, ca era „negru”, ca nu avea bani si nici educatie, George W. Carver a devenit un foarte apreciat om de stiinta, bucurandu-se de sustinerea unor persoane cu mare trecere in societate.

  16,00 Lei
 • Volumul cu numarul 10 contine noi intrebari din frumoasele carti ale Bibliei, sugestii pentru invatatori, versete de memorat si multe jocuri.Cele 8 carti abordate sunt:ExodulIeremiaPlangerile lui IeremiaObadiaHagaiEvanghelia lui Marcu1 CorinteniEfeseni

  15,00 Lei
 • Te-ai intrebat vreodata de ce exista legi in lumea asta? Sau cum ar arata lumea fara legi?... Ar fi rau fara legi. Rau de tot! Dumnezeu a stiut acest lucru si, inca din vechime, a lasat niste porunci pentru noi, oamenii, ca sa ne traim viata potrivit cu ele. SI istoria omenirii, inca din vechime, dovedeste ca acest lucru a fost bun și fiecare popor și-a stabilit propriile legi. Dar de ce a dat Dumnezeu aceste legi? Ei bine, la inceput, cand Dumnezeu i-a creat pe Adam si pe Eva si cand acestia traiau in pace si-n liniste in Gradina Edenului, cei doi nu aveau nevoie de legi. Totul a ineput odata cu intrarea pacatului in lume, imediat dupa neascultarea celor doi. De atunci incoace avem nevoie de legi. Si Dumnezeu a stiut acest lucru, si a ales un om deosebit pe care l-a pus conducator peste poporul Lui, pe Moise... prin care i-a dat poporului Cele Zece Porunci.

  7,00 Lei
 • In drumul sau catre celebritate, jucatorul de baseball Tyler Ames a pierdut toti oamenii dragi din jurul sau. Dar cand sufera o accidentare ce-i pune capat carierei, el nu se poate gandi decat la a-si recapata viata simpla si frumoasa de altadata. O serie de mici miracole il conduc pe Tyler catre un post de ingrijitor la un azil de batrani unde leaga o prietenie cu Virginia Hutcheson, o femeie in varsta care sufera de Alzheimer, dar care in mod ciudat s-ar putea sa aiba raspunsurile pe care Tyler le cauta cu disperare.

  42,00 Lei
 • Solutii supranaturale pentru stres, frica, anxietate si depresie Nivelul ridicat de stres afecteaza, ca o plaga muta, pe oricine. Dar cum putem razbate prin provocarile vietii fara sa fim coplesiti de teama, anxietate si depresie?Mai presus de stiinta abordeaza aceste chestiuni atat de arzatoare ale zilelor noastre si, impletind intr-un mod excelent universul stiintific cu cel spiritual, ofera prescriptii supranaturale, fara termen de expirare, pentru prevenirea sau vindecarea bolilor de natura fizica sau emotionala, ori ambele.

  40,00 Lei
 • Biblia micilor exploratori isi intampina cititorii cu 22 dintre cele mai faimoase povestiri biblice. Copiii vor fi deplin absorbiti de fiecare povestire, intrucat trebuie sa gaseasca peste 190 de obiecte diferite. 

  41,00 Lei
 • Aceasta carte-puzzle contine 6 puzzle-uri a cate 30 de piese fiecare, insotite de scurte istorioare despre intamplari biblice alese si indragite.

  34,00 Lei
 • Aceasta carte-puzzle contine 6 puzzle-uri a cate 30 de piese fiecare, insotite de scurte istorioare biblice in care copiii fac cunostinta cu eroi de seama, precum: Noe, Moise, David, Samson, Ilie si Daniel.

  34,00 Lei
Grid 
Lista