• Omida Hermie se grabeste sa ajunga la casa bunicii. Pe drum, descopera un prieten care are nevoie imediata de ajutor. De fapt, e o urgenţa! La repezeala, Hermie fuge sa gaseasca pe cineva care sa-l ajute, dar e atat de prins în cautarea lui, încat uita de Cel la care trebuia sa fi apelat de prima data. Hermie învaţa o lecţie importanta despre promisiunile lui Dumnezeu si despre puterea rugaciunii. Avand propoziţii simple, cuvinte din vocabularul de baza si ilustraţii încantatoare, Hermie: Dumnezeu ma asculta cand ma rog este darul ideal pentru copiii care învaţa sa citeasca si o carte deosebita pentru parinţii care doresc sa le transmita credinţa crestina, în timpul dedicat citirii în familie.

  Pret: 24,00 Lei

  Special Price 21,00 Lei

 • Hermie se simtea atat de simplu – nu avea puncte sau dungi care sa-l faca deosebit, asa cum erau celelalte omizi! Dumnezeu îl iubea pe Hermie exact asa cum era, fara puncte, fara dungi… asa, pur si simplu! Dar Dumnezeu avea si o surpriza pentru el: urma sa îl transforme în ceva deosebit! Avand propoziţii simple, cuvinte din vocabularul de baza si ilustraţii încantatoare, Hermie – o simpla omida este darul perfect pentru copiii care învaţa sa citeasca.

  Pret: 24,00 Lei

  Special Price 21,00 Lei

 • Disponibila pe culorile negru si visiniu! - coperta din piele - margini aurii + index - cuvintele Domnului Isus scrise cu rosu - pentru limba romana s-a folosit traducerea D. Cornilescu, iar pentru limba engleza, New King James Version

  Pret: 195,00 Lei

  Special Price 175,00 Lei

 • Pachetul de carti pentru copii - Uli cuprinde 4 volume:Uli nu se schimba - 5 leiUli si parjolul rosu - 5 leiUli in pericol de moarte - 5 leiUli si podul mortii / Un martor stie prea multe - 6 leiValoarea integrala a pachetului este de 21 leiPret promotional de 15 lei la achizitioanrea intregului pachet de carti.

  Pret: 21,00 Lei

  Special Price 15,00 Lei

 • Biblia pentru copii este colectia cu cele mai frumoase istorioare biblice grupate in doua volume, Vechiul Testament si Noul Testament.

  Pret: 39,00 Lei

  Special Price 35,00 Lei

 • Biblia pentru copii este colectia cu cele mai frumoase istorioare biblice grupate in doua volume, Vechiul Testament si Noul Testament.

  Pret: 33,00 Lei

  Special Price 29,00 Lei

 • Pachetul contine doua volume: Vechiul Testament 39 leiNoul Testament  33 lei La achizitionarea pachetului promotional beneficiezi de o reducere de 10% 

  Pret: 72,00 Lei

  Special Price 65,00 Lei

 • Esti un super detectiv? Aceasta carte este un cufar de comori cu imagini detaliate din fascinanta lume a Bibliei. Acum ai ocazia sa iti exersezi calitatile de detectiv in gasirea unor personaje si obiecte din cele mai vechi timpuri, precum si zeci de animale, pasari - si chiar broaste.Pe masura ce vei reusi sa solutionezi fiecare caz in parte, vei deveni un adevarat expert in reconstituirea unora dintre cele mai captivante povestiri biblice. Orice bun cunoscator al Bibliei ar trebui sa aiba ceva din flerul si meticulozitatea lui Shelrock Holmes! Ca tanar detectiv prin Biblie, ai acum ocazia sa gasesti solutii la cel putin 17 cazuri, raspunzand la toate intrebarile ingenioase de pe fiecare pagina frumos ilustrata a cartii Detectiv prin Biblie. In unele cazuri vei fi surprins de tot felul de detalii din viata de zi cu zi a personajelor biblice, alteori vei avea de cercetat evenimente care iti vor suscita interesul si pasiunea de a-ti forma o imagine de ansamblu cat mai clara asupra istoriei Bibliei. Detectiv prin Biblie este o carte atat de captivanta, incat orice „super-agent” trebuie sa o parcurga cel putin o data, de la un capat la celalalt. In putine cuvinte, dar cu imagini elocvente, fiecare cititor va fi captivat de invataturile, cultura si modul de viata al oamenilor din timpurile biblice.

  Pret: 25,00 Lei

  Special Price 22,00 Lei

 • Un puiut fricosde paianjen invatasa fie curajos! Webster este un paianjen fricos, nu un paianjen infricosator. Lui Webster ii este frica de apa, de locuri intunecoase, de soparle – chiar si de frunze si crengi. Iar ganganiilor din gradina le este frica de Webster. Dar cand buburuzele gemene sunt in pericolul de a cadea in cascada, Webster este singurul care poate sa le salveze. Webster insa este foarte speriat. Se va increde el in Dumnezeu ca ii va da curajul necesar?

  Pret: 24,00 Lei

  Special Price 21,00 Lei

 • Povestea adevarata a lui Martin Luther si a Reformei O carte complet color, cu imagini frumoase, ce va fi indragita imediat de orice copil. Martin Luther s-a nascut la Eisleben, in Germania. Pentru ca i-a placut sa invete, parintii l-au sfatuit sa se faca avocat. Dar s-a intamplat ceva foarte ciudat, ceea ce l-a determinat pe Martin sa-si schimbe planurile – si, odata cu ele, istoria Bisericii. In drumul sau spre universitate, a fost doborat de pe cal de un fulger. Martin I-a jurat atunci Domnului ca daca il scapa cu viata, se va calugari. Si s-a tinut de cuvant. In data de 31 octombrie 1517, Martin a scris o scrisoare cu invata­turile importante ale Bibliei, pe care a pironit-o pe usa bisericii din Wittenberg.Asa a inceput Reforma bisericii si, odata cu ea, schimbarea lumii. Aceasta lectura il va imbogati pe orice copil, afland povestea adevarata a lui Martin Luther, un om care a schimbat lumea.

  Pret: 15,00 Lei

  Special Price 13,00 Lei