• Inca o carte crestina despre sexualitate? E mult mai mult decat atat... E un inceput spectaculos pentru formarea unei mentalitati crestine care exprima implinirea in darul divin al intimitatii conjugale. Nu avem nevoie de inca o carte despre sexualitate care sa vorbeasca doar despre noi, ci de acest imbold care sa ne inalte privirile, de aceasta abordare invioratoare, profunda si foarte utila a unui subiect sacru.

  Pret: 30,00 Lei

  Special Price 25,00 Lei

 • Tu poti aduce roade! Afirmatia aceasta este adevarata, indiferent ce fel de personalitate ai, unde lucrezi sau daca esti pastor ori simplu membru. Poti aduce roade fara sa bati la usile altora, fara sa imparti tractate si fara sa porti dispute crâncene pe tema religiei cu oameni a caror inima este impietrita. Cartea aceasta te va invata cum.

  Pret: 18,00 Lei

  Special Price 14,00 Lei

 • Pachetul de carti pentru copii - Uli cuprinde 4 volume:Uli nu se schimba - 5 leiUli si parjolul rosu - 5 leiUli in pericol de moarte - 5 leiUli si podul mortii / Un martor stie prea multe - 6 leiValoarea integrala a pachetului este de 21 leiPret promotional de 15 lei la achizitioanrea intregului pachet de carti.

  Pret: 21,00 Lei

  Special Price 15,00 Lei

 • Pachetul contine doua volume: Vechiul Testament 39 leiNoul Testament  33 lei La achizitionarea pachetului promotional beneficiezi de o reducere de 10% 

  Pret: 72,00 Lei

  Special Price 65,00 Lei

 • „Libertate ori moarte este o poveste care trebuie citita, aplicata şi niciodata uitata.”

  Pret: 25,00 Lei

  Special Price 18,00 Lei

 • Calcati pe urmele mele… este un manual practic care te ajuta sa-i inveti pe copii despre dragostea pe care le-o ofera Mantuitorul – fie la Scoala Biblica, in programul din timpul saptamanii, saptamana biblica de vacanta , in tabara sau in orice cadru din biserica sau dinafara ei. Cheryl Dunlop a pregatit sute de copii in cadre variate, de la consiliere in cadrul taberelor, la predare la Scoala Biblica, la programul de club si la saptamana biblica de vacanta; de la ingrijirea copiilor la relationarea cu copiii din cartier care vin in vizita la ea pentru a citi sau chiar pentru a face prajituri.

  Pret: 27,00 Lei

  Special Price 23,00 Lei

 • Cartea Batalia contra SIDA are drept scop provocarea bisericilor si a fiecarui crestin in parte sa raspunda in moduri practice, pline de compasiune si mai eficiente la acest flagel. Cartea doreste sa incurajeze o miscare populara globala care sa duca la schimbarea lumii noastre. In ciuda eforturilor uriase, virusul HIV inca se raspandeste cu rapiditate, lasand deja in urma sa 15 milioane de orfani din cauza SIDA, 27 de milioane de morti, peste 35 de milioane de oameni care traiesc cu HIV si provocand infectarea anuala a circa 2,7 milioane de persoane.SIDA cauzeaza tragedie, saracie, suferinta si durere, distrugand familii, nenorocind comunitati si provocand pagube economice natiunilor.Cu toate aceastea, majoritatea infectiilor pot fi prevenite, iar tratamentele se imbunatatesc.

  Pret: 15,00 Lei

  Special Price 12,00 Lei

 • Jill Briscoe ne relateaza cu claritate evenimentele din cartea Iov si, cu caldura si intelegere, ea face legatura dintre Iov, familia lui si Dumnezeul nostru, iar mai apoi legatura cu fiecare dintre noi. Prin furtuna, in bratele lui Dumnezeu este un manual pentru oricine care indura greutati, fie ele mici sau mari. Lynn Morris, coautoare a cartilor Shadows of the Moutains si The Stars for a Light In stilul ei personal si cald, Jill Briscoe ne ofera o perspectiva inaltatoare pentru a ne ajuta sa facem fata greutatilor si luptelor noastre inexplicabile. Ea ne ofera reflectii proaspete, cu scopul de a ne ajuta sa aplicam in propriile noastre vieti minunatele lectii pe care ea le-a descoperit in istoria lui Iov. Aceasta este o carte pentru oricine care intreaba: „De ce?” si ajunge sa inteleaga ca sunt cateva raspunsuri. Jill ne reaminteste ca acolo unde este Vestea Buna, acolo este victorie. Deschiderea pe care o are Jill si vulnerabilitatea ei sunt lucruri care ii marcheaza viata si lucrarea si ma ajuta sa inteleg ca in umblarea ei cu Dumnezeu ea are lupte similare cu ale mele. Intotdeauna mi-a fost un model personal si continui sa-I multumesc lui Dumnezeu pentru ca ne binecuvanteaza prin darurile si inima ei.Mary Whelchel, fondatoare a lucrarii radio „Christian Working Woman”

  Pret: 23,00 Lei

  Special Price 18,00 Lei