Te iert, dar...

Descriere

Daca suntem sinceri, vom recunoaste ca multi dintre noi avem unele probleme de iertare pe care ar trebui sa le rezolvam. Aceasta carte nu este numai un manual despre cum sa facem lucrul acesta, ci si un comentariu teologic si practic cu privire la modul crestin de a rezolva greutatile vietii. Ne ajuta sa intelegem ce este iertarea cu adevarat si cum putem sa o facem sa dureze pentru a avea pacea interioara de durata.


Lourdes E. Morales-Gudmundsson le spune cititorilor despre iertare din punctul de vedere al oamenilor care s-au luptat cu ea, al psihologilor care au studiat-o, al teologilor care au sapat in Scriptura dupa ea, si al crestinilor care s-au rugat pentru ea. Aceasta carte practica este o haina multicolora - lucrata de o persoana care a infasurat ea insasi haina iertarii in jurul ei si a familiei ei. Iti va incalzi inima si te va pazi in timp ce te indrepti catre iertare.


 

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Te iert, dar...

Te iert, dar...
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Te iert, dar...

Iertarea este o idee minunata pana cand apare ceva foarte greu de iertat. In acel moment, in noi se duce o lupta. De aceea, acest volum foarte practic este cartea de care toti avem nevoie.


Stim ca trebuie. 


De ce ne este atat de greu?

16,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

16,00 Lei
ISBN:
978-606-911-192-5
Editura:
Viata si Sanatate
Data aparitiei:
Numar de pagini:
174
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
155 x 230
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana