Tiganul alb

Descriere

Prefata

Plina de adevaruri spirituale care m-au rascolit profund, povestea tiganului alb expune idolii inimii si ne ajuta sa-i invingem. Este istoria dramatica a vietii lui Willie Phayre. Vei intalni o mama cu inima franta si vise spulberate, care se agata asa de strans de ceea ce i-a mai ramas in viata, incat se sufoca pe sine si pe fiul ei mai mic. Gilbert devine gelos, egoist, incorigibil. O sa te surprinzi ca vrei sa-l avertizezi pe Willie ca ar putea fi influentat negativ de acesta, pentru ca Willie este curajos si sensibil, si are multe de oferit celor care au privilegiul sa-l cunoasca. O sa-l iubesti pe Willie nu doar pentru ca a suferit asa de mult, ci pentru ca iubeste mult.

De multe ori cunoastem cine suntem cu adevarat cand dam piept cu tragediile. Aceasta povestire te va captiva de la inceput, cand un eveniment tragic pregateste intr-un mod surprinzator calea pentru rascumparare.

Mark Hamby

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Tiganul alb

Tiganul alb
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Tiganul alb

Plina de adevaruri spirituale care m-au rascolit profund, povestea tiganului alb expune idolii inimii si ne ajuta sa-i invingem. Este istoria dramatica a vietii lui Willie Phayre. Vei intalni o mama cu inima franta si vise spulberate, care se agata asa de strans de ceea ce i-a mai ramas in viata, incat se sufoca pe sine si pe fiul ei mai mic.

23,00 Lei

Valabilitate: Out of stock

23,00 Lei
ISBN:
978-606-8111-85-8
Editura:
Little Lamb
Data aparitiei:
Numar de pagini:
240
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
135x205
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu