7 minute in familie Vol 1 (pachet 1+2)

Autor
Ileana Radu
80,00 RON
Monedă
niciunul

Viata noastra cea de toate zilele

Pastile pentru suflet si inima administrate in grai dulce si imagini color realizate artistic si cu multa semnificatie

Dr. Ileana Radu are indrazneala de a vorbi deschis cu oamenii despre problemele reale cu care acestia se confrunta si, cu o vasta experienta ca medic, psihoterapeut si crestin autentic, prescrie din visteria inimii ei o reteta condensata de pastile cu ingrediente divine, fara efecte secundare, dar cu rezultate care vindeca viata noastra cea de toate zilele.

Produsul se poate achizitiona doar la pachet 

Pachetul 7 minute in familie contine: • Volumul 1: Viata noastra cea de toate zilele (274 pagini) • Volumul 2: Ceasurile vietii si timpul lui Dumenzeu (208 pagini), imagini color si un link pentru o selectie de meditatii traduse in limba engleza.

 

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 80 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Pastile pentru suflet

Pachetul 7 minute in familie contine: • Volumul 1: Viata noastra cea de toate zilele (274 pagini) • Volumul 2: Ceasurile vietii si timpul lui Dumenzeu (208 pagini), imagini color si un link pentru o selectie de meditatii traduse in limba engleza.

7 minute in familie este o abordare onesta „fara cosmetizare“ a celor mai frecvente probleme cu care se confrunta familia mileniului al III-lea. Povestea celor 7 minute a inceput la lumina lampii, in cabinetul de psihoterapie al dr. Ileana Radu care are indrazneala de a vorbi deschis cu oamenii despre problemele reale cu care acestia se confrunta si, cu o vasta experienta ca medic, psihoterapeut si crestin autentic, prescrie din visteria inimii ei o reteta condensata de pastile cu ingrediente divine, fara efecte secundare, dar cu rezultate care vindeca viata noastra cea de toate zilele.
Ceea ce la inceput a fost gandit ca o rubrica radiofonica la Radio Vocea Evangheliei Timisoara s-a transformat intr-o sezatoare in care producatori si ascultatori se bucura si se vindeca in tihna unei bune conversatii, de acum si in forma scrisa.

Iata ce face dr. Ileana Radu in textele acestei carti. Se opreste. Se mira. Si ne intoarce cu asupra masura ceea ce i s-a dat si ei. 
Nu veti gasi aici reteta fericirii matrimoniale, sau formula unica a succesului, sau solutia gandirii vesnic pozitive. Nu. Dar veti gasi ceva mult mai important: intrebari esentiale pentru miezul fiecarei fiinte. Si fara aceste intrebari esentiale, niciunul dintre noi nu-si poate da raspunsurile proprii. Acele raspunsuri care schimba cu adevarat
—Vlad Mixich (MD, MSc) expert al Agentiei Europene  pentru Sanatate si Securitate in Munca EU-OSHA

Despre autoare

DR. ILEANA RADU este psihoterapeut de familie, dar si medic primar specializat in pediatrie si medicina familiei. In Romania, este unul dintre cei mai importanti pioneri ai terapiei de familie si de cuplu. Este director fondator al Institutului de Terapie Familiala si Practica Sistemica Dianoia, membra in European Association of Family Therapy si International Family Therapy Association. Si-a completat studiile in domeniul psihoterapiei familiale sistemice sub egida „Centre Hospitaliere Sainte-Marie Clermont Ferrand“ din Franta si a Institutului „Anthropos“ din Atena.
Pasionata de viata familiei in toata complexitatea ei si de valentele etice ale actului medical, este o prezenta in viata publica prin articole, conferinte, interventii in media.
Sotie, mama, bunica, soacra, fiica, nora, sora, matusa, verisoara, sunt cateva ipostaze sau ferestre prin care se uita la viata cu iubire, uimire si curaj, cu ziceri mai mult despre batalii decat despre victorii.
Din casatoria cu Marius Radu, barbatul iubit, unic si imposibil, au venit pe lume: Olivia Rut, Mara Iulia, Laura Acsah, Toma Barnabas si a plecat in cer Teofil Ioachim. Massimo si Hamilton sunt la acest ceas ancora in viitor si alte ancore sunt asteptate.

CUPRINS

Multumiri
Cuvant-inainte, Cristina Olariu
Prefata, Vlad Mixich
UNU: FAMILII SI FAMILII
DOI:ROLURI, ROLURI
TREI: ANOTIMPURILE VIETII CA ANOTIMPURILE ANULUI
PATRU: VIATA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE 
CINCI: POVERI SI TOT FELUL DE ALTE STRAMTORARI 
SASE: BOLILE SUFLETULUI
SAPTE: METAFORE BOTANICE
OPT: SARBATORILE DOMNULUI, SARBATORILE NOASTRE
NOUA: DE LUAT PILDA DIN CARTEA CARTILOR
Despre autoare    

Familia este menita ca spatiul in care putem sa demonstram ceva din minunatia si mistica Trinitatii si a comuniunii. Ce inseamna ca un barbat si o femeie sa fie impreuna, sa construiasca o viata, sa creasca prunci, sa duca de-a lungul generatiilor valori, istorie... E un fel de mucenicie in care ne anevoim sa demonstram ceva despre regulile Imparatiei lui Dumnezeu, despre cum functioneaza Imparatia lui Dumnezeu si sa ne aliniem acestor principii. 
Doar ca familia din secolul XXI traieste in stare de asediu si viata familiei nu decurge doar in „psalmi si cantari de lauda“, ci uneori se intampla cu conflict, cu suferinta, cu batalii si, din cand in cand, cu armonie, cu pace, cu bucurie. 
Suntem chemati sa reflectam la propria noastra viata si sa nu traim oricum, ci sa traim cu bagare de seama si sa privim viata noastra printr-o fereastra cu cercevele. Fiecare intersectie de cercevea ar putea sa reprezinte diferite domenii din medicina, psihoterapie, filozofie, filozofie etc. – toate acestea ancorate in antropologia biblica, deoarece Biblia are revelatia ultima cu privire la creatie, cu privire la familie, si singura care este lecuitoare.

Aprecieri pentru aceasta carte

Cautarea invataturii profund morale a mesajului biblic si descoperirea sensului viu al textului sacru nu este la indemana noastra, a tuturor. Pentru intelegerea semnificatiei reale spirituale a Cuvantului scris al Domnului, sa apelam cu smerenie si umilinta la o calauza demna de incredere cum este prezenta carte, care sa ne arate calea cea dreapta a iubirii si a iertarii spre implinirea vointei divine.
—Prof. Dr. Margit Serban, membru al Academiei Romane
*
Cu o vasta experienta tridimensionala, Ileana Radu ne prescrie din vistieria inimii cea mai pretioasa reteta condensata in 7 minute in familie. Innobilata cu ingrediente divine, fara efecte secundare, fiecare tableta trateaza semiotic familia secolului XXI in toate aspectele ei. Pentru o viata sanatoasa, cititi cu inima buna pe tot parcursul zilei, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!
—Angela Tiprigan, autoarea cartii Lada de zestre
*
Ileana Radu, medic de familie, psihoterapeut, formator in terapie familiala sistemica, trudeste creativ pentru vindecare individuala si familiala; ca psihoterapeut, formator de scoala, instruieste temeinic, profesionisti care sa ajute familii in dificultate. Extraordinara ei pasiune se trage din credinta profunda ca familia este creatia lui Dumnezeu, si ceea ce a unit Dumnezeu, sa nu poata desparti nici omul si nici boala.s
—Prof. Dr. Rodica Mocan, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, si 
—Liviu Mocan, sculptor

Mai multe informații
ISBN 9786060311560
Editura Scriptum
Data aparitiei 9 mai 2023
Numar de pagini 274
Tip coperta brosata
Autor Ileana Radu
Dimensiune [mm] 145x205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Nume Descarca/vizualizeaza/asculta
7 minutes-engl Descarca/vizualizeaza
7 minute in familie v1.txtw Descarca/vizualizeaza
TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...