1. Avem un loc liber in echipa si te cautam!

    Cauti un loc de munca? Avem...

    Citeste mai mult
  2. Cardul de cultura Pluxee la Scriptum

    Cardul de cultura Pluxee în librărie sau pe site...

    Citeste mai mult
  3. Biblia zilnica in ordine cronologica

    Scriptum are bucuria sa-ti ofere in premiera in limba romana Biblia zilnica in ordine cronologica

    Pentru prima data in limba romana, ai posibilitatea sa citesti intreaga relatare a  evenimentelor biblice in ordinea in care acestea s-au petrecut.

    Asadar, incepe chiar de astazi citirea Bibliei zilnice in ordine cronologica – editia NTR – nu ai de ce sa astepti pana in prima zi a anului.

    Acest plan de citire a Bibliei, unul coerent din punct de vedere istoric si insotit de comentarii explicative relevante, te va ajuta sa parcurgi cu usurinta si deosebit interes toate cele 66 de carti ale Scripturii in timpul celor 365 de zile ale anului. 

    Citeste mai mult
  4. Nick Vujicic Nagyváradon!

    Nick Vujicic Nagyváradon!

    Citeste mai mult
  5. Nick Vujicic la Oradea!

     Nick Vujicic la Oradea...

    Citeste mai mult
  6. Angajam designer la Scriptum Oradea!

    Angajam designer la biroul Scriptum din Oradea. Hai si tu in echipa! Avem un loc liber si te cautam sa te alaturi noua...

    Citeste mai mult
  7. Interviu cu Francine Rivers

    Interviu cu Francine Rivers pe marginea cartii Mai pretioasa decat aurul...

    Citeste mai mult
  8. 5 motive pentru a "citi" carti audio

    Cartile audio schimba modul in care consumam carti, impreuna cu definitia noastra pentru „citire”. Sunt o alternativa la lectura traditionala, si exista multe motive pentru care e potrivit sa ascultati carti audio.

    Cele doua metode de citire nu se exclud una pe alta ci coexista intr-o armonie perfecta, in functie de imprejurari.

    Iata 5 motive pentru care ar trebui sa asculti carti audio

     

    1. Permit multitasking

    Nu mai trebuie sa alegi intre lectura si alte activitati. Cu cartile audio, timpul posibil pentru consumarea cartilor a crescut drastic.

    Poti "citi" o carte audio in timp ce mergi pe jos sau conduci spre serviciu, cand esti in autobuz sau tramvai, cand ai de facut activitati mai plictisitoare precum calcatul, gatitul sau tunsul ierbii.

    Exista atatea oportunitati de a asculta o carte audio incat scuza "nu am timp sa citesc" nu mai functioneaza.

     

    2. Cartile audio

    Citeste mai mult
  9. Scriptum lanseaza audiobooks!

    Let’s Play Scriptum! Oricand si oriunde.

    Scriptum lanseaza carti audio!

    Daca in perioada pandemiei COVID am fost prima editura crestina din Romania care ti-a facilitat accesul la toate cartile din portofoliu in format e-book (pe platforma Google Play), de aceasta data suntem prima editura crestina din Romania care iti ofera carti din portofoliu in format audio.

    De acum poti sa “citesti” audiobooks Scriptum de la autorii tai indragiti oricand doresti – atunci cand conduci, cand esti pe drum, cand calci, gatești sau faci sport. Vezi AICI 5 motive pentru a "citi" carti audio.

     

    Pentru a-ti facilita accesul la cartile audio Scriptum, am ales ca partener media serviciul

    Citeste mai mult
  10. Prezentare Biblia NTR

    La doar cativa ani de la caderea regimului comunist din Romania in urma revolutiei din 1989 International Bible Society (in prezent Biblica) se implica in contextul romanesc si incepe colaborarea cu profesori si studenti de la teologie pastorala din cadrul Institutului Biblic Emanuel din Oradea in vederea realizarii unei noi traduceri a Bibliei in limba romana. Ideea de a oferii bisericilor evanghelice o biblie tradusa direct din limba ebraica si aramaica (Vechiul Testament), respectiv greaca (Noul Testament), A prins contur si s-a concretizat intr-un proiect de anvergura numit Noua Traducere Romaneasca. Nevoia de a avea la dispozitie o traducere noua prezentata intr-un limbaj actual dupa o perioada in care versiunea Cornilescu fusese folosita in mediul neoprotestant timp de aproape un secol s-a resimtit mai ales in randul generatiei tinere care dorinta ajuns sa fie impartasite si sustinuta dreptate generatia celor varstnici. In 1921 Dumitru Cornilescu reusea o traducere care avea sa lase

    Citeste mai mult