DVD Cartea cartilor - Sezonul 3

90,00 RON
Monedă
niciunul

Cristi si Oana sunt copiii moderni ai secolului 22, care petrec mult timp impreuna cu robotul lor amuzant, Memo. Ei sunt teleportati de un dispozitiv misterios (Cartea Cartilor) in trecut, prin pagini de istorie. Calatoreste si tu in timp alaturi de Cristi, Oana si Memo, pentru a retrai cele mai minunate povestiri si intamplari din vremurile biblice!

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 90 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Cristi si Oana sunt copiii moderni ai secolului 22, care petrec mult timp impreuna cu robotul lor amuzant, Memo. Ei sunt teleportati de un dispozitiv misterios (Cartea Cartilor) in trecut, prin pagini de istorie. Calatoreste si tu in timp alaturi de Cristi, Oana si Memo, pentru a retrai cele mai minunate povestiri si intamplari din vremurile biblice!

Rut

Cand Cartea Cartilor ii duce pe copii sa-i cunoasca pe Rut, Naomi si Boaz, Cristi incepe sa respecte efortul, timpul si grija de care este nevoie pentru a intretine relatiile – mai ales cu familia.

Ioan Botezatorul

Cristi, Oana si Memo ii intalnesc pe Elisabeta si Zaharia, care, desi batrani, urmeaza sa aiba primul copil. Cum povestea se dezvolta si devine evident pentru cei trei cine va fi copilul, ei se mira de ce a facut Domnul sa fie posibil.

Turnul Babel si Ziua Cincizecimii

Cartea Cartilor ii duce pe copii inapoi in timp, atunci cand Dumnezeu a incurcat limbile la Babel. Intelegand de ce sunt atatea limbi diferite, sunt trimisi iar in timp, la camera de sus din Ziua Cincizecimii, unde vad cum Duhul Sfant ofera abilitatea miraculoasa ca toti sa se inteleaga.

Isaac si Rebeca

Dupa ce Cartea Cartilor ii duce pe copii sa-si petreaca timpul cu Eliezer, in misiunea lui de a-i gasi o sotie lui Isaac, Cristi invata importanta de a te tine de misiune si de a respecta ceea ce ti s-a spus sa faci.

Naaman si fetita slujitoare

Copiii sunt teleportati inapoi in timp ca sa o intalneasca pe slujnica lui Naaman si sa urmeze povestea lui Naaman, in care se vindeca de lepra. Oana se-ntoarce acasa cu o atitudine schimbata fata de slujire si smerenie si imediat aplica ce a invatat in proiectul social de la scoala.

Samuel si chemarea lui Dumnezeu

Cristi are un vis despre Iulian, baiatul care a intrat in casa Nour sezonul trecut. Oana crede ca visul poate fi un semn de la Dumnezeu pentru Cristi sa-l ajute pe Iulian. Cartea Cartilor ii duce sa-l cunoasca pe tanarul Samuel. Inapoi in prezent, Cristi asculta chemarea si incearca sa se-mprieteneasca cu Iulian.

David si Saul

Cristi, Oana si Memo sunt intr-o seara in drum spre casa, cand doi adolescenti ii iau chitara lui si o sparg. Cartea Cartilor ii duce pe copii ca sa vada ca David adult, a ales sa nu se razbune pe Saul. Cu exemplul lui in minte, Cristi se decide impotriva razbunarii, stiind ca orice judecata ii asteapta pe delicventi nu vine de la el, ci de la Dumnezeu.
Neemia

Cartea Cartilor le face copiilor cunostinta cu Neemia, care rad de incercarea lui de a reconstrui zidul Ierusalimului. Cristi invata ca poate reusi daca ramane fidel lucrarii lui Dumnezeu, fara sa ia in seama sicanele.

Elisei si sirienii

Cartea Cartilor ii poarta pe copii in vremea profetului Elisei. Copiii sunt martorii miracolelor facute de Elisei si scapa ca prin minune de soldatii sirieni trimisi sa-l prinda pe profet. Cristi isi da seama ca puterea lui Dumnezeu ne apara mereu, chiar si cand nu stim ca suntem in pericol.

Invierea lui Lazar

Cartea Cartilor ii trimite pe Oana, Cristi si Memo sa-l intalneasca pe Isus, inainte sa-l invie pe Lazar. Oana isi da seama ca uneori Dumnezeu intarzie ajutorarea cuiva, pentru un bine mai mare.

Solomon

Cartea Cartilor ii duce pe copii in Iersualimul antic, unde il intalnesc pe regele Solomon. Acolo, Solomon il incurajeaza pe Cristi sa i se destainuie Domnului si sa se roage pentru intelepciune si indrumare. Copiii se intorc acasa si Cristi, indrumat de Dumnezeu, reuseste sa treaca peste provocarea care parea imposibila si fara rezolvare.

Daniel si visul imparatului Nebucadnetar

Cand Oana este depasita de responsabilitati pe care nu stie cum sa le rezolve mai repede, Cartea Cartilor ii duce pe copii in Babilon, in secolul al VI-lea i.H., pentru a invata cum se rezolva problema Oanei.

Samariteanul milostiv

Cartea Cartilor ii duce pe copii intr-un oras apropiat de Ierusalim unde Memo il aude pe Isus povestind pilda bunului samaritean. El incearca sa le repovesteasca pilda, iar copiii se intorc in lumea noastra si urmeaza pilda samariteanului.

Proiect bazat pe seria clasica „Cartea Cartilor”, difuzata de TVR in anii ’90, desene animate ce au influentat o intreaga generatie in Romania. Nominalizata la premiile Emmy, seria „Cartea Cartilor” este un triumf de imaginatie, inspiratie, curaj, dragoste, bucurie si umor pentru copii si intreaga familie.

4 DVD-uri X 13 episoade/ 26 min.

Mai multe informații
Model Format PAL 16:9 color
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol