Traieste-ti viata - DVD inclus

Autor
Peter Horrobin
35,00 RON
Monedă
niciunul

  Ca si cum ar avea o harta si o busola, Peter Horrobin te ia de mana si te poarta printr-un peisaj de adevaruri ascunse care par a fi fost camuflate de secole in spatele unor valuri teologice. Un povestitor minunat si un invatator experimentat, Peter foloseste marturii din viata reala, parabole si ilustratii pentru a dezvalui cateva dintre cele mai dificile aspecte teologice si de viata, care adesea ne fac sa ne poticnim in umblarea noastra crestina. Chestiuni ce pareau de neinteles, devin dintr-odata foarte clare, chiar si pentru cei mai experimentati crestini.

  Aceasta carte este un turneu cu popasuri explicative inspirate, care strabatind galaxia preceptelor lui Dumnezeu, le aduce inapoi pe pamant pentru noi toti, ca sa descoperim cum se traieste viata! 

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

  Ca si cum ar avea o harta si o busola, Peter Horrobin te ia de mana si te poarta printr-un peisaj de adevaruri ascunse care par a fi fost camuflate de secole in spatele unor valuri teologice. Un povestitor minunat si un invatator experimentat, Peter foloseste marturii din viata reala, parabole si ilustratii pentru a dezvalui cateva dintre cele mai dificile aspecte teologice si de viata, care adesea ne fac sa ne poticnim in umblarea noastra crestina. Chestiuni ce pareau de neinteles, devin dintr-odata foarte clare, chiar si pentru cei mai experimentati crestini.

  Aceasta carte este un turneu cu popasuri explicative inspirate, care strabatind galaxia preceptelor lui Dumnezeu, le aduce inapoi pe pamant pentru noi toti, ca sa descoperim cum se traieste viata! „Peter pune carne pe oasele teologiei si incaltaminte in picioarele acesteia. In vederea indeplinirii acestei sarcini, el face uz de: vederea clara, clinica a omului de stiinta; creativitatea inginerului capabil sa gaseasca solutii la probleme; inima plina de caldura si de compasiune a unui ucenic al lui Cristos; spiritul sensibil al pastorului, ce nu a devenit niciodata Pastor; si credinta ce-si asuma riscuri a antreprenorului spiritual, care a trait adesea viata tensionata si entuziasta a vizionarului.

  Aceasta carte va fi un instrument vital care sa ajute la stabilizarea si maturizarea cresterii uluitoare a Bisericii din toata lumea si va fi o investitie in viata credinciosului – in timp ce citeam manuscrisul, am realizat cã s-a intamplat ceva in propria mea umblare cu Isus!” Jim Graham Pastor emerit, Biserica Baptista Gold Hill Citat din Cuvant-inainte.

Mai multe informații
ISBN 978-606-92468-9-4
Editura Elpis
Data aparitiei 04.12.2012
Numar de pagini 216
Tip coperta softcover
Autor Peter Horrobin
Dimensiune [mm] 145x205
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol