DVD Cafeneaua cu povesti

Descriere

"Cafeneaua cu povesti", o serie animata diferita de orice alta reprezentare a Evangheliei, a castigat numeroase premii. Fiecare episod este creat special pentru copii, astfel ca intamplarile din Biblie le sunt prezentate de jucarii care prind viata.

Personajele care dau viata acestei povesti sunt Pete, pilotul din WWII, si avionul lui de incredere, Gus, care zboara neinfricat prin magazin. Prietenii sai sunt Gallop calutul de lemn, Tex, yo-yo-ul, Tina elefantul si Chip martianul expert in computere.

Genul programului: desene animate (subtitrat in lb romana)

Durtata: 2 DVD-uri / 8 episoade x 30 minute

Cafeneaua cu povesti contine urmatoarele episoade:

Episodul 1: Darul - Cafeneaua cu povesti este un loc magic unde noaptea, jucariile prind viata.Cu ajutorul unui laptop ele realizeaza o adevarata punere in scena a unor intamplari din Biblie. In acest episod afla adevarata insemnatate a Craciunului.

Episodul 2: Furtuna - In acest episod eroii neinsufletiti invata despre curajul lui Noe si despre faptul ca Dumnezeu isi respecta intotdeauna promisiunile.

Episodul 3: Lupta - Este un spectacol interesant avandu-i ca personaje principale pe David si Goliat. Mesajul acestui episod ne aminteste ca pana si cei mai neinsemnati eroi pot fi invingatori prin puterea lui Dumnezeu.

Episodul 4: Razvratitul - Este o prezentare captivanta a povestii lui Iona. Mesajul pe care ni-l transmite este aceea ca neacultarea de Dumnezeu poate avea consecinte neplacute.

Episodul 5: Cusca leilor - Il infatiseaza pe Daniel si intalnirea lui infricosatoare cu leii. Ne invata sa ne incredem in Dumnezeu chiar si atunci cand circumstantele sunt dificile si alegerea corecta nu este si cea mai buna.

Episodul 6: Dincolo de iesle - Prezinta intr-un mod fascinant nasterea, viata si biruinta de la cruce a Domnului Isus. Ne invata ca pastele inseamna mult mai mult decat oua rosii si iepurasi si ne explica modul in care acestea au devenit parte a sarbatorii.

Episodul 7: Planul secret - In acest episod descoperim calatoria copiilor lui Israel catre Tara Promisa, precum si caderea zidului Ierusalimului. Ne aminteste despre cat e de important sa ne incredem in Dumnezeu mai mult decat in noi insine.

Episodul 8: Cele 7 bai - Cei mici descopera importanta ascultarii prin povestea leprei lui Naaman.

 

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

DVD Cafeneaua cu povesti

DVD Cafeneaua cu povesti
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

DVD Cafeneaua cu povesti

Cafeneaua cu povesti, o serie animata diferita de orice alta reprezentare a Evangheliei, a castigat numeroase premii. Fiecare episod este creat special pentru copii, astfel ca intamplarile din Biblie le sunt prezentate de jucarii care prind viata.

40,00 Lei

Acest produs iti aduce 40 puncte de fidelitate.

More
Less

Comenzi telefonice:

(+40) 259 457428

(+40) 359 412765

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
Categoria:
Produse Copii Familie CD / DVD
Mesaj:
Cafeneaua cu povesti
Model:
Format PAL 14:3 color
Dimensiune:
8x30 minute
Material:
DVD