Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (22)
 2. 100,00 Lei si peste (1)

Culoare

 1. Multicolor (1)

Material

 1. Carton (12)
 2. Hartie (1)
 3. Lemn (8)
 4. Portelan (1)

Jocuri de puzzle

Intr-o lume aglomerata de tentatii din cele mai diverse, Libraria Scriptum iti propune un o activitate care sa rivalizeze cu atractia televizorului sau a calculatorului si care, în acelasi timp, să dezvolte gandirea logica si să ofere posibilitatea de a invata sau rememora o istorioara biblica: Jocul de puzzle.

Grid 
Lista 
 • Jocul puzzle Arca lui Noe imbina imaginatia, strategia si intuitia in completarea imaginii. Contine 48 de piese din lemn si este potrivit pentru copii cu varste de peste 3 ani. Dimensiune 89x61 cm

  72,00 Lei
 • Puzzle in rama reprezentand desene pe teme biblice. Contine 24 de piese din carton, usor de manevrat. Este un joc de logica si imaginatie pe teme din Biblie (Ilie si corbii)

  15,00 Lei
 • Puzzle 3D Arca lui Noe
  Nu se afla in stoc

  Puzzle 3D Arca lui Noe Puzzle  tematic ce ilustreaza pentru cei mici celebra poveste  biblica. Jocul este recomandat pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani. Contine 20 de piese de puzzle si 20 de animale tridimensionale viu colorate.

  45,00 Lei
 • Puzzle din 15 piese reprezentând Arca lui Noe și diferite animale. Jocul de puzzle satisface curiozitatea copilului si dezvoltă capacitatea de a asocia si potrivi piesele pentru a recompune imaginea. Dimensiune puzzle: 40 x 20 cm Avertisment: Nerecomandat copiilor sub 3 ani.

  56,00 Lei
 • Puzzle educativ din lemn. Contine 27 de piese care, impreuna, vor alcatui clasica scena cu Arca lui Noe si animalele care se indreapta spre arca. Pe fiecare piesa este inscriptionata o litera din alfabet. Forma alungita a puzzle-ului permite ca imbinarea sa fie facuta individual sau in echipa.    Avertisment: Nerecomandat copiilor cu varta sub 3 ani.

  81,00 Lei
 • Puzzle in rama reprezentand desene pe teme biblice. Contine 24 de piese din carton, usor de manevrat. Este un joc de logica si imaginatie pe teme din Biblie (Iona si pestele)

  15,00 Lei
 • Set pentru ceai din portelan, cu un design vesel si cu verset inscriptionat din cartea Proverbe 15:15. Setul este ambalat intr-o cutie de cadou colorata, care va face din acest set, un cadou de neuitat.

  115,00 Lei
 • Joc puzzle Arca lui Noe - 48 piese din lemn. Recomandat copiilor de peste 4 ani.Jocul puzzle imbina imaginatia, strategia si intuitia in completarea imaginii. Avantajul jocului de puzzle este ca implica mai multe tipuri de invatare: vizual (copilul vede informatia pe care urmeaza sa o retina), tactil (invata cel mai bine atunci cand „pune mana”) si auditiv (in timp ce face jocul de puzzle, poti să discuti cu el despre tematica jocului). In loc să lasi copilul in fata televizorului, ofera-i acest joc de puzzle, care il va captiva si il va face sa-si petreaca timpul intr-un mod educativ si placut.

  77,00 Lei
 • Puzzle in rama Corabia lui Noe Contine 53 de piese din carton si este potrivit pentru copii cu varsta peste 5 ani. Avantajul jocului de puzzle este ca implica mai multe tipuri de invatare: vizual (copilul vede informatia pe care urmeaza sa o retina), tactil (invata cel mai bine atunci cand „pune mana”) si auditiv (in timp ce face jocul de puzzle, poti să discuti cu el despre tematica jocului). In loc să lasi copilul in fata televizorului, ofera-i acest joc de puzzle, care il va captiva si il va face sa-si petreaca timpul intr-un mod educativ si placut.

  28,00 Lei
 • Puzzle Arca lui Noe - 100 piese „Construieste o corabie”, i-a poruncit Dumnezeu lui Moise. Din cele 100 de piese ale jocului de puzzle, copiii iscusiți pot reconstrui arca lui Noe, iar pe spatele cutiei de joc pot să citească istiorioara din Genesa 6-9, relatata pe intelesul lor.  Ofera-i copilului tău bucuria de a descoperi prin joc viata fascinanta cu Dumnezeu. Jocul se adreseaza copiilor cu varsta de peste 6 ani. Avertisment: Nerecomandat copiilor sub 3 ani.

  37,00 Lei
Grid 
Lista