Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (22)
 2. 100,00 Lei si peste (1)

Culoare

 1. Multicolor (1)

Material

 1. Carton (12)
 2. Hartie (1)
 3. Lemn (8)
 4. Portelan (1)

Jocuri de puzzle

Intr-o lume aglomerata de tentatii din cele mai diverse, Libraria Scriptum iti propune un o activitate care sa rivalizeze cu atractia televizorului sau a calculatorului si care, în acelasi timp, să dezvolte gandirea logica si să ofere posibilitatea de a invata sau rememora o istorioara biblica: Jocul de puzzle.

Grid 
Lista 
 • Puzzle cuburi de lemn – Arca lui Noe Acest set contine 12 cuburi mari, ambalate intr-o cutie eleganta din lemn. Fetele cuburilor compun 6 ipostaze diferite cu Arca lui Noe. Copiii vor invata sa compuna imaginea, sa recunoasca personajele si sa manipuleze piesele. Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 2 ani.

  67,00 Lei
 • Joc puzzle Arca lui Noe - 40 piese din carton Recomandat copiilor de peste 4 ani. Jocul puzzle imbina imaginatia, strategia si intuitia in completarea imaginii. Avantajul jocului de puzzle este ca implica mai multe tipuri de invatare: vizual (copilul vede informatia pe care urmeaza sa o retina), tactil (invata cel mai bine atunci cand „pune mana”) si auditiv (in timp ce face jocul de puzzle, poti să discuti cu el despre tematica jocului). In loc să lasi copilul in fata televizorului, ofera-i acest joc de puzzle, care il va captiva si il va face sa-si petreaca timpul intr-un mod educativ si placut.

  18,00 Lei
 • Jocul de puzzle intitulat „The Celebration” reproduce capodopera artistului Tom duBois reprezentând Arca lui Noe ajunsa pe uscat. Jocul contine 1000 de piese. Avertisment: Nerecomandat copiilor sub 3 ani.

  79,00 Lei
 • Puzzle in rama reprezentand desene pe teme biblice. Contine 24 de piese din carton, usor de manevrat. Este un joc de logica si imaginatie pe teme din Biblie (Isus iubeste toti copiii)

  15,00 Lei
 •  Puzzle "Daniel in der Löwengrube"-Daniel in groapa cu lei, prezinta o scena cunoscuta din Biblie din cartea Daniel. Pe spatele cutiei este prezentat pasajul biblic.Contine 100 de piese din carton.Este un joc de logica si imaginatie pe teme din Biblie.Este recomandat pentru copii de 5+ ani.

  48,00 Lei
 • Jocul puzzle in rama cu fata dubla imbina imaginatia, strategia si intuitia in completarea imaginii.Contine 24 de piese din carton si este potrivit pentru copii cu varste de peste 4 ani. Avantajul jocului de puzzle este ca implica mai multe tipuri de invatare: vizual (copilul vede informatia pe care urmeaza sa o retina), tactil (invata cel mai bine atunci cand „pune mana”) si auditiv (in timp ce face jocul de puzzle, poti să discuti cu el despre tematica jocului). In loc să lasi copilul in fata televizorului, ofera-i acest joc de puzzle, care il va captiva si il va face sa-si petreaca timpul intr-un mod educativ si placut.

  41,00 Lei
 • Puzzle tematic ce reprezinta Templul lui Irod și Cortul Întâlnirii din deșert Contine 2 x 1000 de piese. Avertisment: Nerecomandat copiilor sub 3 ani.

  68,00 Lei
 • Jocul puzzle Arca lui Noe imbina imaginatia, strategia si intuitia in completarea imaginii. Contine 48 de piese din lemn si este potrivit pentru copii cu varste de peste 3 ani. Dimensiune 89x61 cm

  72,00 Lei
 • Puzzle in rama reprezentand desene pe teme biblice. Contine 24 de piese din carton, usor de manevrat. Este un joc de logica si imaginatie pe teme din Biblie (Ilie si corbii)

  15,00 Lei
 • Puzzle 3D Arca lui Noe
  Nu se afla in stoc

  Puzzle 3D Arca lui Noe Puzzle  tematic ce ilustreaza pentru cei mici celebra poveste  biblica. Jocul este recomandat pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani. Contine 20 de piese de puzzle si 20 de animale tridimensionale viu colorate.

  45,00 Lei
Grid 
Lista