Deschizatorul de drumuri ghid video

Cartea Deschizatorul de drumuri, de Ann Voskamp, publicata de Editura Scriptum este insotita de un ghid de studiu tiparit si de sase sesiuni video.

Cartea se poate cumpara de AICI iar ghidul de studiu se poate cumpara de AICI.

Ghidul de studiu este insotit de 6 sesiuni video, corespunzatoare fiecarei lectii, si pot fi vizualizate online pe orice dispozitiv electronic.

Prima sesiune video se poate accesa fara parola, insa vizualizarea celorlalte sesiuni video este protejata cu parola, pentru a fi accesate doar de persoanele care achizitioneaza ghidul de studiu tiparit. Parola o gasesti la pagina 6 din ghidul de studiu tiparit.

Te incurajam ca in timp ce parcurgi individual sau intr-un grup de studiu lectiile din ghidul de studiu tiparit, sa urmaresti si sesiunile video corespunzatoare.

Sesiunile video au subtitrare in limba romana, daca subtitrarea nu porneste automat, o poti activa din meniul video-ului, loc unde poti schimba marimea si fundalul scrisului.

  • Sesiunea 1 S Seninătate pentru a-L cunoaște pe Dumnezeu (20:00)
  • Sesiunea 2 A Atenție pentru a-L auzi pe Dumnezeu (21:00)
  • Sesiunea 3 C Cruciformitate pentru a mă preda lui Dumnezeu (19:00)
  • Sesiunea 4 R Revelație pentru a-L vedea pe Dumnezeu (26:00)
  • Sesiunea 5 A Analiză pentru a mă întoarce la Dumnezeu (24:00)
  • Sesiunea 6 L Laudă pentru a-I mulțumi lui Dumnezeu (23:00)

Sesiunea 1:

Seninatate pentru a-L cunoaste pe Dumnezeu


Sesiunea 2:

Atenție pentru a-L auzi pe Dumnezeu


Sesiunea 3:

Cruciformitate pentru a mă preda lui Dumnezeu


Sesiunea 4:

Revelație pentru a-L vedea pe Dumnezeu


Sesiunea 5:

Analiză pentru a mă întoarce la Dumnezeu


Sesiunea 6:

Laudă pentru a-I mulțumi lui Dumnezeu

Sperăm că ţi-a făcut plăcere parcurgerea acestei cărţi, a ghidului de studiu si a sesiunilor video. Dacă te-a inspirat acest mesaj, te rugăm fa-i-le cadou sau cumpara un alt set celui pe care vrei să-l inspiri.

Pentru detalii suplimentare şi alte apariţii editoriale disponibile la Editura Scriptum, click AICI.

Stiai ca LYDIA, revista crestina pentru femei, in limba romana sau maghiara, apare de doua ori pe an si se pot face abonamente sau abonamente cadou pentru doi ani? Facand un abonament incurajezi existenta revistei. Detalii despre revista AICI iar detalii despre abonare AICI.

Stiai ca FELINARUL COPIILOR, revista crestina pentru copii, apare de 6 ori pe an si se pot face abonamente sau abonamente cadou pentru doi ani? Facand un abonament incurajezi existenta revistei. Detalii despre revista AICI iar detalii despre abonare AICI.