106 schite de predici

Descriere

Cartea contine 106 schite de predici. Ele au fost concepute de pastorul Cameron W. Wilson, fondatorul lucrarii Pastori ai Romaniei si au fost folosite in cadrul seminariilor de pregatire a cursantilor instruiti prin lucrarea Pastori ai Romaniei.

106 schite de predici este o parte a unui curs conceput pentru pregatirea lucratorilor crestini romani. Mai mult de 1000 de lucratori crestini din biserici din Romania si din Republica Moldova s-au inscris in programul purtand denumirea \"Pastori ai Romaniei\"". Acest program de instruire a fost tradus si in alte limbi, cu scopul de a beneficia de el si alte natiuni.

\""Reverendul Cameron W. Wilson a venit in tara noastra intr-un moment de mare nevoie. Programul de instruire Pastori ai Romaniei a fost pentru multi dintre lucratorii nostri crestini ca mana venita din cer. Am constatat ca cei care au parcurs aceste studii sunt mai bine echipati sa slujeasca in bisericile lor.\""
-- Pastor Pavel Rivis Tipei, Presedintele Uniunii Penticostale din Romania

\""106 Schite de predici a fost o binecuvantare pentru pastorii nostri din intreaga Republica a Moldovei. Un mare numar de pastori folosesc aceste schite de predici incepand din anul 1998. Am cuprins intreg planul de studiu Pastori ai Romaniei in programul colegiului nostru biblic de la Chisinau. il consider pe fratele Cameron W. Wilson un adevarat prieten si ajutor in lucrarea din Republica Moldova.\""
-- Pastor Doru Cardei, Secretarul Uniunii Penticostale din Republica Moldova

\""Cred ca cea mai mare nevoie a bisericii din Europa de Este este aceea de a avea pastori bine pregatiti, si cei care asigura aceasta buna pregatire a lor aduc o contributie extrem de importanta la lucrarea Domnului. L-am cunoscut pe reverendul Cameron W. Wilson in anul 1992 la Regent University din S.U.A. L-am rugat atunci sa vina in Romania pentru a ne ajuta la instruirea sutelor de conducatori de biserici nepregatiti. A venit si a facut aceasta lucrare admirabil.\""
-- Pastor dr. Iosif ton, Presedintele Societatii Misionare Romane"

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

106 schite de predici

106 schite de predici
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

106 schite de predici

-

18,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

18,00 Lei
ISBN:
Nu
Editura:
Fara editura
Data aparitiei:
Numar de pagini:
354
Tip coperta:
Nu
Autor:
Dimensiune [mm]:
140x200
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu