Adevaratul lider spiritual

Descriere

Nevoia acuta a Bisericii, tinand seama de obligatia ei de a preda stafeta generatiei urmatoare, este o conducere inzestrata cu autoritate, putere spirituala si spirit de sacrificiu. Autoritate—deoarece oamenilor le place sa fie condusi de cineva care stie ce vrea si care le inspira incredere. Ei urmeaza aproape fara intrebari pe un om cu convingeri ferme, intelept si puternic. Spiritualitate—deoarece o conducere nespirituala, exprimata numai in termenii naturalului, oricat ar fi de atragatoare si competenta, va avea ca rezultat sterilitatea, falimentul moral si spiritual. Sacrificiu—pentru a fi conforma vietii Aceluia care S-a dat pe Sine ca jertfa pentru intreaga lume si ne-a lasat un exemplu de urmat.

Biserica a progresat cel mai mult cand a fost binecuvantata cu lideri spirituali puternici care au urmarit si au trait in misiunea lor experienta atingerii supranaturalului. Lipsa unor astfel de oameni este un simptom al unei boli acute. Vocile clare care faceau din amvoane influentele majore intr-o tara sunt, din pacate, putine. Intr-o lume in flacari, glasul Bisericii este inabusit, devenind o soapta tanguitoare. Datoria celor aflati in pozitii de conducere este de a domina situatia si a face tot ce este posibil ca torta adevaratei conduceri spirituale sa fie inmanata celor mai tineri.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Adevaratul lider spiritual

Adevaratul lider spiritual
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Adevaratul lider spiritual

-

Pret: 20,00 Lei

Special Price 15,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

Pret: 20,00 Lei

Special Price 15,00 Lei

ISBN:
973-87678-4-9
Editura:
Discipolul
Data aparitiei:
Numar de pagini:
226
Tip coperta:
Nu
Autor:
Dimensiune [mm]:
135X200
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu