Alte motive pentru a zambi

Descriere

O sursa motivationala!

Cartea lui Zig Ziglar cuprinde anecdote pline de umor, povesti semnificative din viata sa si a altora, precum si citate incarcate de semnificatii, vorbe scrise sau rostite de personalitati din diverse domenii. Toate acestea sunt destinate construirii unei viziuni optimiste despre viata si despre relatiile dintre oameni, conducand – pentru cei care vor sa traiasca in mod armonios – la integritate personala si la invingerea tuturor adversitatilor.Cu totii avem nevoie de incurajare si motivare, fie ca e vorba de a intampina o noua zi plini de energie si de ganduri bune, fie ca dorim un moment linistit de introspectie inainte de a merge la culcare. "Alte motive pentru a zambi" reprezinta o sursa motivationala, de incurajare, care ne poate oferi, pe langa un zambet, si forta de a ne confrunta cu propria existenta de pe pozitiile unui om inarmat cu rabdare, seninatate si umor.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Alte motive pentru a zambi

Alte motive pentru a zambi
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Alte motive pentru a zambi

Cartea lui Zig Ziglar cuprinde anecdote pline de umor, povesti semnificative din viata sa si a altora, precum si citate incarcate de semnificatii, vorbe scrise sau rostite de personalitati din diverse domenii. Toate acestea sunt destinate construirii unei viziuni optimiste despre viata si despre relatiile dintre oameni, conducand – pentru cei care vor sa traiasca in mod armonios – la integritate personala si la invingerea tuturor adversitatilor.

20,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

20,00 Lei
ISBN:
978-973-6693-17-5
Editura:
Curtea Veche
Data aparitiei:
Numar de pagini:
216
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
130x200
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu