Biblia pe care a citit-o Isus

Autor
Philip Yancey
25,00 RON
Monedă
niciunul

Vechiul Testament este biografia lui Dumnezeu, relatarea intalnirilor marcate de pasiune cu oamenii. Mai este si introducerea la povestea vietii lui Isus, care a venit sa raspunda intrebarilor care i-au tulburat pe scriitorii antici si ne tulubra si pe noi acum. Experimentand cele mai adanci nazuinte, experiente si emotii ale vietii noastre, Vechiul Testament este o carte fara egal.  Insotiti-l pe Philip Yancey in examinarea acestor scrieri divine, uneori socante, alteori misterioase. Il veti cunoaste ma bine pe Dumnezeu si Il veti astepta pe Isus cu mai multa ardoare. Veti gasi un prieten minunat si intelept pentru aceasta clatoriei a credintei. 

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Daca crezi ca este doar o carte misterioasa si depasita, MAI GANDESTE-TE… Este Biblia pe care a citit-o, a folosit-o si a iubit-o Isus.

Vechiul Testament este biografia lui Dumnezeu, relatarea intalnirilor marcate de pasiune cu oamenii. Mai este si introducerea la povestea vietii lui Isus, care a venit sa raspunda intrebarilor care i-au tulburat pe scriitorii antici si ne tulubra si pe noi acum. Experimentand cele mai adanci nazuinte, experiente si emotii ale vietii noastre, Vechiul Testament este o carte fara egal.
Insotiti-l pe Philip Yancey in examinarea acestor scrieri divine, uneori socante, alteori misterioase. Il veti cunoaste ma bine pe Dumnezeu si Il veti astepta pe Isus cu mai multa ardoare. Veti gasi un prieten minunat si intelept pentru aceasta clatoriei a credintei.

Philip Yancey are un stil unic de a confrunta cele mai indragite, dar si mai eronate conceptii despre credinta. In "Biblia pe care a citit-o Isus", el pune la indoiala conceptia ca numai Noul Testament conteaza iar Vechiul Testament nu merita timpul sa fie citit si inteles.
Yancey recunoaste adevarul ca, la fel ca multi crestini, a evitat Vechiul Testament. Pana la urma, de ce sa te deranjezi cu scrieri care pot fi atat de derutante, de plicitisitoare si chiar ofensatoare pentru mintea moderna?
Dar atunci cand a inceput sa examineze relevanta Vechiului Testament pentru zilele noastre, pe Yancey l-a asteptat o descoperire surprinzatoare. Aceasta Scriptura evreiasca, aparent irelevanta a primit imediat un caracter surprinzator de actual, aratand o relatie plina de pasiune dintre Dumnezeu si oameni, relatie conturata pe fondul experientelor umane. Ca nici o alta lucrare, Vechiul Testament descrie strigatele, plangerile, intrebarile adanci si insistente ale inimii, elementele vietii cu care ne confruntam cu totii.
Cu stilul sau candid, Yancey interactioneaza cu Vechiul Testament din perspectiva propriei lui calatorii prin Vechiul Testament. De la Moise, uimitorul print al Egiptului, la emotiile tulburatoare ale psalmistilor si la mesajele ciudate ale profetilor, Yancey picteaza un tablou al Dumnezeului lui Israel, si al nostru, care umple golurile viziunii despre Cel Atotputernic bazata numai pe Noul Testament.
Analizand cateva carti alese cu grija: Iov, Deuteronomul, Psalmii, Eclesiastul si Profetii, Yancey arata cum Vechiul Testament se ocupa cu o profunzime uimitoare si cu multe detalii de aspectele care ne deranjeaza si pe noi cel mai tare. De fapt, Vechiul Testament se ocupa pe indelete de probleme doar mentionate de Noul Testament. Dar acest fapt nu ar trebui sa ne surprinda. In fond, aceasta este "Biblia pe care a citit-o Isus".
"Biblia pe care a citit-o Isus" va va oferi din plin o intelegere profunda a inimii lui Dumnezeu Tatal. Citind cu o perspectiva proaspata rugaciunile, poeziile, cantecele si povestirile pe care le-a respectat Isus, veti primi o intelegere noua a lui Cristos. "Cu cat intelegem mai bine Vechiul Testament, a scris Yancey, cu atat Il intelegem mai bine pe Isus"

Mai multe informații
ISBN 978-973-7986-13-9
Editura Noua Speranta
Data aparitiei 12.12.2006
Numar de pagini 248
Tip coperta softcover
Autor Philip Yancey
Dimensiune [mm] 140X210
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol