Categoria

 1. Biblii pentru copii (53)
 2. Biblii Thompson (4)
 3. Biblii de studiu (11)
 4. Biblii cu concordanta si explicatii (8)
 5. Biblii de lux (39)
 6. Biblii legate in piele si fermoar (9)
 7. Biblii clasice (16)
 8. Biblia NTR (Noua traducere) (17)
 9. Biblii de buzunar (3)
 10. Biblia - alte limbi (36)
 11. Noul Testament (10)
 12. Biblia - alte traduceri (21)
 13. Biblii handmade (9)
 14. Biblii pe marimi (44)

Autor

Editura

Material

 1. Lemn (1)

Culoare

 1. Albastru (1)
 2. Bleumarin metalizat (1)
 3. Negru (9)
 4. Rosu (1)

Limba

 1. Limba Germana (19)
 2. Limba Maghiara (3)
 3. Limba Romana (149)

Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (143)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (66)
 3. 200,00 Lei - 299,99 Lei (19)
 4. 300,00 Lei - 399,99 Lei (3)
 5. 400,00 Lei si peste (1)

Biblii

Grid 
Lista 
 • Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinta fata de Domnul Isus Hristos. 

  255,00 Lei
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina, coperta din piele, fara fermoar, culoare roz/maro, aurita, cu index.  Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinta fata de Domnul Isus Hristos. 

  220,00 Lei
 • Coperta este din piele, culoare negru, aurita pe cotor si index de cautare. Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinta fata de Domnul Isus Hristos.

  235,00 Lei
 • Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinta fata de Domnul Isus Hristos. 

  170,00 Lei
 • Biblia NTR, Vechiul si Noul Testament, este Noua traducere revizuita in limba romana, editia a III-a. Marimea Bibliei (151 x 236 mm) este una extrem de practica, putand fi utilizata comod atat în orice circumstante. Textul biblic este scris cu caractere lizibile, ceea ce faciliteaza o  citire usoara. Aceasta editie se remarca prin coperta flexibila realizata din piele ecologica (PU) de culoare turcoaz, marginile fiind protejate prin inchidere cu fermoar cu lacat in forma de inimioara. Coperta fata are inscriptionat cuvantul BIBLIA si logo NTR, format din simbolul crucii incadrat de un chenar. Pe o parte din coperta fata are imprimat un model floral modern, care se continua pe coperta din spate. Pentru o mai usoara cautare a cartilor Bibliei ne-am gandit sa adaugam indexul de cautare pe lateral iar pentru o eleganta aparte am ales ca marginile sa fie argintii. Cele doua semne de carte tip snur te vor ajuta sa gasesti cat mai usor locul unde ai ramas cu lectura zilnica.  Noua traducere revizuita a Bibliei în limba romana (NTR) se doreşte a fi un instrument de informare si studiu adaptat cerinţelor omului secolului XXI, un text potrivit pentru uzul liturgic şi personal deopotriva. In eforturile de a realiza o traducere relevanta pentru vorbitorul de limba romana de astazi, traducatorii au tinut cont de inovatiile limbii romane actuale din domeniul lexicului, al terminologiilor, al tiparelor sintactice, al strategiilor de comunicare, folosind totodata si termeni care, desi exista in uzanta limbii romane de cateva decenii, si-au pastrat expresivitatea si continua sa ramana potriviti pentru un text sacru.

  110,00 Lei
 • Biblia handmade vintage cu coperta din material textil floral multicolor si dantela, pentru un plus de delicatete si gingasie, iar cotorul este realizat dintr-un material textil roz, cu buline, marginit de o dantela fina. De asemenea, aceasta Biblie prezinta cuvintele Domnului Isus in rosu pentru a putea identifica cu usurinta cuvintele Mantuitorului, cu margini aurite pentru un plus de eleganta, semn de carte textil, trimiteri si materiale ajutatoare.   Pe coperta fata este brodat cuvantul Biblia cu majuscule. Editia de fata este revizuita ortografic si este traducerea Dumitru Cornilescu (VDC). Dimensiuni: 185x125 mm

  130,00 Lei
 • Biblia SBR CO 087 ZTI,  editie de lux, coperta din piele cu fermoar, margini aurii, index,  cuvintele Domnului Isus scrise cu rosu, concordanta biblica, revizuita ortografic

  215,00 Lei
 • Biblia SBR CO 087 ZTI,  editie de lux, coperta din piele cu fermoar, margini aurii, index,  cuvintele Domnului Isus scrise cu rosu, concordanta biblica, revizuita ortografic

  199,00 Lei
 • Contine Vechiul si Noul Testament. Include: index biblic enciclopedicindrumar pentru viata crestina nouaintroduceri si schite la fiecare carte din Biblievedere panoramica a Bibliei, harti si multe materiale de studiu menite sa faciliteze studiul Sfintelor Scripturi Tiparita si adaptata dupa editia engleza The Open Bible.    

  99,00 Lei
 • Biblia SBR 077Z, imbracata in piele naturala, culoare neagra si fermoar, cu margini aurii si cuvintele Domnului Isus in rosu

  150,00 Lei
Grid 
Lista