Noul Testament si Psalmii GBV

10,00 RON
Monedă
Peste 280 bucati cumparate.
Rating:
100 % of 100
niciunul

Biblia sau Sfanta Scriptura se refera la Cuvantul lui Dumnezeu si cuprinde Vechiul Testament si Noul Testament. Este cea mai raspandita carte din lume; Cartea Recordurilor a desemnat Biblia cea mai bine vanduta carte din toate timpurile, cu peste 6 miliarde de copii vandute in toata lumea.

Editia aceasta a Noului Testament este traducerea cunoscuta drept  Azimioara sau „cu triunghi”, realizata in 1989

Noua editie revizuita a Bibliei cu trimiteri a folosit ca text traducerea D. Cornilescu din anul 1921, inclusiv traducerea dupa original din anul 1932. S-a folosit de asemenea "Noul Testament si Psalmii", traducerea G. Cornilescu, T. Popescu si E. Constantinescu, tiparita in anul 1949.

Scopul acestei revizuiri a fost de a apropia cat mai mult traducerea existenta de "manuscrisele originale", intr-o forma corecta din punct de vedere gramatical si adaptata evolutiei limbii romane moderne.

Detalii produs:

  • coperta brosata moale
  • pagini usor galbui, scris negru
  • marime medie
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Socotita ca hrana zilnica a sufletului, Biblia trebuie sa-si gaseasca un loc in fiecare casa. Daca ai deja o Biblie, achizitioneaza una pentru cineva care nu are. Cu siguranta aceasta nu este o cheltuiala, ci o buna investitie.
"Un crestin fara Biblie e cu adevarat ca o catana fara pusca, asemeni unui plugar fara plug si asemeni unui calator fara cale." — Preot Iosif Trifa

Editia aceasta a Noului Testament este traducerea cunoscuta drept  Azimioara sau „cu triunghi”, realizata in 1989

Noua editie revizuita a Noului Testament si a Psalmilor a folosit ca text traducerea D. Cornilescu din anul 1921, inclusiv traducerea dupa original din anul 1932. S-a folosit de asemenea Noul Testament si Psalmii, traducerea G. Cornilescu, T. Popescu si E. Constantinescu, tiparita in anul 1949.

Scopul acestei revizuiri a fost de a apropia cat mai mult traducerea existenta de „manuscrisele originale”, intr-o forma corecta din punct de vedere gramatical si adaptata evolutiei limbii romane moderne.

Pentru compararea anumitor termeni s-au analizat verset cu verset traducerile Bibliei in limba engleza si in limba franceza de J. N. Darby, cunoscute ca fiind foarte apropiate de original. S-au folosit de asemenea textele paralele ebraic-englez ale VT si grec-englez ale NT, precum si un numar de concordante si dictionare biblice, fiind convinsi ca Sfintele Scripturi, asa cum au fost redate in limbile ebraica si greaca, au fost inspirate de Dumnezeu.

Dimensiuni coperta 110x175 mm

» Ai o Biblie veche, tii foarte mult la ea si doresti sa o repari? Nicio problema. Iti oferim servicii de legatorie. Putem realiza manual o noua coperta din piele naturala, asa cum iti place tie. Pentru mai multe detalii, click aici.

Mai multe informații
Traducerea GBV
Marginea alb
Coperta carton, moale/flexibila
Limba romana
Culoare Albastru
Editura GBV (Gute Botschaft Verlag)
ISBN 9783866981751
Data aparitiei 15 mar. 2022
Numar de pagini 408
Dimensiune [mm] 175x110
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol