Sarbatori binecuvantate!

Toti ne uram Sarbatori fericite. Ar trebui sa fie cea mai fericita perioada a anului. Insa in multe situatii este exact pe dos.

Stresul de la serviciu de a termina totul pana la zilele libere de sarbatoare, consumul nervos in aglomeratia magazinelor ca sa cumperi un cadou celor dragi, nebunia din trafic, nerabdarea tuturor, oboaseala accentuata data de multitudinea responsabilitatilor ce trebuiesc rezolvate pana la zilele libere, pregatirea mancarii acasa, curatenia din toata casa si spalatul geamurilor, pregatirea de drum daca vrei sa iti vizitezi rudele sau prietenii in alt oras, toate astea ne fac sa ajungem epuizati in pragul sarbatorii. Nu ne mai trebuie nimic altceva decat liniste, pace si sa dormim ca sa ne revenim. In cazul si mai rau apucam sa mancam mult mai mult decat ar fi necesar si apar si probleme digestive sau de sanatate. Si realizam ca sarbatoarea a si trecut...

Acum ai ocazia sa faci altfel de acest Craciun. Opreste-te si schimba totul. Fa o sarbatoare in casa ta. Aduna-i pe toti cei dragi si citeste un pasaj din Scriptura despre Craciun, citeste o carte ziditoare pentru suflet. Fa-ti timp sa fii copil, sa te bucuri cu  cei dragi tie, cu copii tai, cu nepotii tai de sarbatoare,  Si nu uita ca sarbatoritul este Isus!

Multumim pentru increderea acordata pe parcursul acestui an, pentru comenzile tale, pentru sustinerea ta, pentru prietenia ta. Promitem ca la anul sa te surprindem placut cu tot felul de surprize. Sarbatori binecuvantate!

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau