Multumim pentru un 2014 impreuna...

Multumim pentru ca ai fost aproape de Libraria Scriptum in 2014!

E o cinste si o onoare sa te avem ca si client si ne dorim sa fii multumit de serviciile noastre, de aceea depunem eforturi sustinut si constant pentru imbunatatirea serviciilor catre tine.

Libraria Scriptum isi doreste ca tu, cititorul, sa beneficiezi de cele mai bune carti, rasplatindu-ti pe deplin efortul de a citi. Astfel, alegem cu cea mai mare grija cartile pe care le publicam sau le promovam.

Pentru o experienta cat mai placuta in libraria noastra virtuala, am lucrat continuu la pagina noastra de Internet. Am optimizat-o pentru o viteza mai buna, am adaugat multe informatii pentru a te tine informat cu tot ce exista in lumea editoriala crestina, am adaugat servicii noi cum ar fi sistemul de puncte de fidelizare care iti ofera practic o reducere la fiecare comanda, am adaugat posibilitatea achizitionarii unui voucher cadou care automat si imediat sa ajunga la persoana dorita. Am trimis periodic informatii despre noutati editoriale prin newsletter si datorita tie numarul abonatilor a crescut cu 10% in anul 2014. Tot din 2014 pentru comoditatea ta ca utilizator, poti sa te loghezi in contul personal folosind date de logare din Facebook.

Am crescut stocul de marfa in depozitul nostru astfel incat in majoritatea situatiilor, comenzile sunt onorate imediat din stoc, ajutandu-ne sa livram peste 90% din comenzi in maxim 24 de ore de la plasarea lor. Am adus in librarie o gama larga de carti valoroase de la toate editurile din tara nu doar de la editurile crestine pentru ca sa gasesti intr-un singur loc tot cat mai mult din ceea ce te intereseaza.

Avem pregatite surprize si pentru 2015. Ramai alaturi de noi si te vei bucura de ele. Ne dorim sa te surprindem placut. Si nu uita ca atunci cand ajungi in Oradea, te asteptam in cea mai eleganta librarie crestina din tara. Viziteaza-ne si bucura-te de o cafea exceptionala sau de un ceai bun.

Un An Nou binecuvantat! 

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau