Avem doi colegi noi...

De saptamana asta avem doi colegi noi, unul la Libraria Scriptum din Cluj si unul la birourile Scriptum din Oradea. Suntem bucurosi sa ti-i prezentam si tie.

Astfel, daca vei intra in Libraria Scriptum din Cluj (L-V 9:30-18:00 si S 9:30-14:00), sambata te vei intalni cu siguranta cu noua noastra colega, Miriam. Noua ne place de ea, suntem convinsi ca si tie iti va placea de ea cand vei vizita libraria.

Miriam Zirbo

Din pacate trebuie sa ii spunem La revedere colegei noastre Vio, care a absolvit facultatea si ne va parasi pentru o alta cariera.

 

Pe de alta parte, ii spunem bun venit in echipa largita de la birourile din Ordaea, lui Teo, omul care se va ocupa de partea financiar contabila. Pe el il veti vedea mai rar, insa cu siguranta va fi in spatele a tot ce se intampla in cele doua librarii.

Teofil Berinde

 

 

Am primit mai multe aplicatii pentru aceste doua pozitii si vrem sa va multumim tuturor care ati avut dorinta sa va alaturati noua. Ne pare rau ca locurile ne sunt limitate, dar apreciem faptul ca tineti aproape de noi si va dorim succes pe mai departe!

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau