Concurs on-line - Lydia

De curand, revista Lydia a celebrat 25 de ani de aparitie in Romania. Am avut intr-adevar o zi de neuitat in compania fondatoarei revistei, Elizabeth Mittelstaedt, a orchestrei BBSO si a aproape 1.000 de participanti (femei, dar si barbati). In urma acestui eveniment deosebit, am fost incurajati de multimea de mesaje primite la redactie. Suntem onorati si binecuvantati de aprecierea tuturor si vrem sa va incredintam de recunostinta si dorinta noastra de a va avea aproape. Ne bucuram ca putem sa aducem raze de speranta si bucurie in inimile cititorilor nostri.

 

 

Ca urmare, ne face mare bucurie sa-i putem rasplati pe cititorii fideli cu premii speciale. Astfel ca, pe pagina de Facebook, avem in derulare doua concursuri ce vor continua pana la sfarsitul acestui an. In fiecare saptamana, vom oferi cadou cate o revista din numarul aniversar Lydia cu autograful lui Elizabeth Mittelstaedt, iar lunar, vom oferi cadou cate o carte cu autograf, Psalmul din inima mea, o carte de meditatii pentru fiecare zi a anului din cartea Psalmilor.

Regulile de participare la concurs sunt urmatoarele:
1. Like & share postarii de concurs si paginii de facebook Libraria Scriptum
2. Eticheteaza intr-un comentariu la postarea concursului 3 prietene care s-ar bucura sa citeasca revista 
* Castigatorul/castigatoarea revistei va fi anuntat/a in fiecare marti, prin intermediul www.random.org. De asemenea, lunar se va alege si un castigator pentru carte.
Click aici pentru a accesa postarea concursului pe facebook.
Trebuie doar sa vizitezi pagina noastra de Facebook, sa te inscrii in concurs, urmand pasii indicati. Iti dorim mult succes. Chiar daca deja ai acest numar al revistei, poti sa te inscrii pentru a-l oferi cadou unei persoane dragi.  

Și nu uita sa ne scrii. Poate ai vrea sa participi chiar cu articole in revista Lydia. Ne-am bucura sa te cunoastem si, de ce nu, sa intri in echipa noastra. Nu ezita sa ne contactezi. Asteptam cu drag mesajele tale.

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau