Interviuri - Lydia 25 de ani

Aniversarea de 25 de ani a revistei Lydia ne-a oferit posibilitatea sa reintalnim o parte dintre colaboratoarele noastre si sa cunoaștem cititoare fidele ale revistei Lydia, inca de la inceputurile publicarii revistei in Romania. Am avut bucuria sa impartasim marturii incurajatoare si am luat chiar si scurte interviuri pe care vrem sa le impartasim si cu tine.

Interviu cu Adriana DuPlessis, director Fundatia Casa Minunata.
„Imi place revista Lydia pentru ca este despre femei reale, imperfecte, la fel ca mine si pot sa ma identific cu multe dintre ele. Avem ceva in comun - ceea ce cred ca este cel mai special: increderea noastra in Dumnezeu si iubirea noastra pentru Isus ne aduce impreuna. In ciuda diferentelor dintre noi, ne putem impartasi experiente de viata care ne inspira si care ne incurajeaza pe drumul nostru.”

Interviu cu Lavinia Dobre, organizatoare a taberelor de vaduve: Casa Elim
„Apreciez revista Lydia in primul rand pentru ca exista. Revista a existat in viata mea inca de la inceputul vietii mele cu Domnul. Si aceasta a fost o mare binecuvantare, pentru ca am avut parte de aceasta revista. A fost supapa care m-a ajutat sa trec peste multe incercari si multe greutati. A fost deliciul care m-a facut sa ma bucur in multe situatii din viata.”

Interviu cu Corina Sabauinterviu cu Corina Sabau, asistent medical
„Lydia este o revista de suflet. M-am regasit in foarte multe dintre articolele revistei. Chiar am invatat foarte multe lucruri din ceea ce citesc in ea... Imi doresc ca revista aceasta sa ajunga la inima femeilor.” 

Interviu cu Angie Thomson, fondator si presedinte Children's Relief Network.
„Revista Lydia este alaturi de femeile din Romania, ceea ce consider ca este foarte important. Sunt atatea tari in care femeile nu sunt apreciate, iar faptul ca revista Lydia onoreaza femeia este un lucru important...
Revista investeste in noi, si asta se vede prin atatea exemple de vieti schimbate. Eu sunt foarte recunoscatoare pentru sprijinul acesta.”

 Pe pagina de Facebook a librariei Scriptum vei gasi periodic cate un interviu primit de la participante. Speram sa fie si pentru tine la fel de motivatoare cum au fost pentru noi.

De asemenea, iti amintim de posibilitatea de a achizitiona pe baza de precomanda setul de DVD –uri cu inregistrarea evenimentului aniversar Lydia 25 ani si de posibilitatea de a va abona la revista Lydia sau de a oferi cadou un abonament la revista Lydia unei persoane dragi. Detalii aici.

 

 

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau