Summitul Global de Conducere

Editura Scriptum participa si te invita la GLS - Cluj-Napoca.

GLS Cluj-Napoca
Summitul Global de Conducere iti ofera si in acest an doua zile de instruire exceptionala in conducere. Te invitam alaturi de 400.000 de participanti, pentru a invata cum sa maximizezi influenta pe care tu o ai.
Summitul va fi prezentat in format video HD. Vei obtine un amestec unic de viziune, inspiratie si deprinderi practice, pe care le poti aplica imediat. In acest an vei invata de la Bill Hybels si de la o echipa diversa de vorbitori.
Vino alaturi de cei care vor participa la Summit pe tot globul, reprezentand 128 de tari si 60 de limbi.
La editia din Cluj a Summitului Global de Conducere vei avea ocazia sa urmaresti o discutie intre Mitras Dudas si Daniel Lar, moderata de Adrian Tamas, despre leadership aplicat la contextele diverse in care opereaza cei doi: firma, fundatii umanitare si biserica locala. Printre altele, discutia va urmari sa raspunda la intrebarea: Care sunt valorile comune si care sunt diferentele in abordare?

Editura Scriptum va participa cu un stand de carte si te invita sa alegi din cele mai bune carti publicate in limba romana pe aceasta tema. 

Inregistreaza-te pe www.glsromania.ro pentru a beneficia atat de aceasta discutie cat si de alt continut prezentat de vorbitorii de la Summit.


Detalii eveniment:
23 - 24 martie, ora 17
Locatia: Biserica Betel Manastur - Cluj-Napoca
Adresa: Ravasului 4-6, Cluj-Napoca
Inscriere: www.glsromania.ro

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau