In curand la Scriptum, Bonhoeffer (1)

IN CURAND!
O apartiei editoriala de exceptie la Editura Scriptum

Titlu: Bonhoeffer, pastor, martir, profet, spion
Autor: Eric Metaxas
Dimensiuni: 145X205
Nr. pag: 752 (16 pagini cu fotografii inedite)
Coperta: hardcover
Legatorie: cusut
Pret special: 69 lei
Acceptam precomenzi pe comenzi@scriptum.ro

Bonhoeffer

Un neprihanit dintre neamuri impotriva celui de-al Treilea Reich

Cea mai buna carte a anului - premiu de excelenta oferit in anul 2011 de ECPA. Peste un milion de exemplare vandute in 19 limbi.

Cine s-ar fi putut impotrivi mai ferm celui mai mare rau al secolului XX decat un adevarat barbat al credintei?

„Tacerea in fata raului este un rau in sine.” —Dietrich Bonhoeffer

In vremea in care Adolf Hitler si nazistii reuseau sa amageasca o natiune, sa brutalizeze un continent in incercarea de a-i extermina pe evreii din Europa, o mana de dizidenti si diversionisti au cooperat pentru a distruge din interior regimul celui de-al Treilea Reich. Unul dintre ei a fost Dietrich Bonhoeffer – pastor si autor.
Eric Metaxas surprinde cele doua fatete ale vietii lui Bonhoeffer: de teolog si spion – un barbat prins intr-o dilema sfasietoare: sa se impotriveasca nazistilor si lui Hitler sau sa taca in continuare – oferindu-ne o imagine clara a uneia dintre cele mai intunecate perioade din istorie si o analiza fascinanta a influentelor familiale, culturale si religioase ce au contribuit la formarea unuia dintre cei mai mari teologi contemporani.
Pe baza unor documente indisponibile anterior, inclusiv scrisori perso­nale, notite detaliate de jurnal si insemnari personale de prima mana, Metaxas dezvaluie povestea de viata incredibila a lui Dietrich Bonhoeffer, un om care nu doar a scris despre costul uceniciei, ci l-a si platit.

O prezentare deosebita a cartii din limba engleza gasesti aici:

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau