Revista Felinarul copiilor se tipareste din nou!

Fa-ti si tu un abonament chiar acum…


Dragii noștri cititori și colaboratori, dragi copii!

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că luminița Felinarului copiilor luminează din nou. După 33 de numere expediate gratuit, ne-am văzut nevoiți să oprim publicarea revistei la nr. 4/2011 din lipsă de fonduri. De-a lungul acestor ani de apariție, mii de copii, dar și părinții și bunicii lor, s-au bucurat de un cadou deosebit. Din partea lor am primit la redacție numeroase mesaje în care își exprimau regretul, dar totodată speranța că revista își va relua apariția. Mulți și-au arătat chiar disponibilitatea de a achita costul revistei sau de a face donații. Astfel, ne bucurăm că Dumnezeu a ascultat rugăciunile lor și, prin intermediul contribuțiilor venite din partea unor oameni dedicaţi lucrării lui Dumnezeu, putem relua publicarea revistei începând cu sărbătoarea de Crăciun a anului 2012, ca un cadou binevenit pentru cei mici, dar nu numai. Revista va avea tot şase numere pe an a câte 32 de pagini, fiind editată şi produsă în continuare de Editura Lumina Lumii şi distribuită de Editura Scriptum din Oradea. Numerele apărute până în 2011 pot fi accesate şi citite pe internet la adresa www.felinarul.ro. Bineînţeles că aşteptăm şi pe mai departe articolele, desenele, poeziile sau scrisorile voastre.

Ne bucurăm să vă putem oferi din nou această revistă creştină pentru copii, însă distribuirea ei nu se mai poate face complet gratuit, ci doar pe bază de abonament pe un an sau pe doi ani. Costul unui abonament este de 18 lei pe an sau de 36 de lei pe doi ani. Prețul reprezintă doar cheltuielile de ambalare și expediere, revista fiind în continuare gratuită. Disponibilitatea voastră de a achita costul abonamentului anual decide și sprijină apariţia în continuare a revistei și păstrează aprinsă luminița Felinarului copiilor. Îi încurajăm pe liderii bisericilor, pe învățătorii de la școlile primare sau pe cei de la grupele de copii să promoveze și să utilizeze revista Felinarul copiilor în cercurile lor, ei având în felul acesta un impact decisiv la apariția ulterioară a revistei. Pentru mai mult de zece abonamente pe an la aceeași adresă vă rugăm să luaţi legătura cu noi pentru a vă comunica prețul abonamentului, care în acest caz va fi mai avantajos.

Vă rugăm să ne confirmaţi cât se poate de repede dacă doriți să vă abonați la revista Felinarul copiilor şi care este numărul de abonamente pe care doriți să le faceți. Ne puteţi contacta la adresa: Revista Felinarul copiilor, O.P.9, C.P.33, 410690 Oradea, jud. Bihor, prin e-mail la contact@felinarul.ro, sau la numerele de telefon/fax 0259-457.428, 0359-412.765 sau 0740-270.730.

Prima revistă din abonament va fi trimisă ramburs în luna decembrie. Veţi achita costul întregului abonament la oficiul poştal, urmând ca următoarele reviste să le primiți direct la adresa menţionată la abonare.

Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare răspunsul vostru. Fiţi binecuvântaţi!

Redacția revistei Felinarul copiilor

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau