Hai la sarbatoare: Revista Lydia implineste 25 de ani!

Revista Lydia implineste 25 de ani!

Revista Lydia, prima revista crestina pentru femei din Romania – cea mai cunoscuta revista de acest gen – aniverseaza 25 de ani de publicare neintrerupta. Cu aceasta ocazie, dorim sa organizam o sarbatoare la care te invitam cu mare drag sa participi si tu!
Nu putem concepe sarbatoarea fara tine, care esti, de fapt, rostul aparitiei acestei reviste. Impreuna, vom avea ocazia sa petrecem o zi memorabila, in care vom putea sa ne cunoastem: cititori, colaboratori, membri ai echipei redactionale si, in special, vom avea oportunitatea sa stam de vorba si sa aflam mai multe din culisele aparitiei revistei Lydia chiar de la fondatoarea ei, Elizabeth Mittelsaedt.
Le vom reintalni pe acele femei care de-a lungul anilor ne‑au umplut sufletele de speranta si buna-invatatura, vom fredona imnuri bine-cunoscute si ne vom desfata sufletele pe acordurile unor cantece intonate intr-o atmosfera calda si plina de bucurie.
Și, nu in ultimul rand, vom lua masa impreuna, pentru a avea un prilej in plus sa interactionam cat mai mult, pentru a construi relatii si prietenii tot mai stranse. Si multe alte surprize!
Detalii despre eveniment gasesti mai jos in aceasta pagina. Nu sta pe ganduri, inscrie-te chiar acum si fii parte a bucuriei Lydia!

Mai multe detalii despre eveniment, invitati, locatie, cum poti participa, gasesti aici.

 

Pentru a participa, trebuie sa te inscrii fiindca locurile sunt limitate. Astfel ca, pentru a participa la eveniment, e nevoie sa te inregistrezi ca sa iti rezervi un loc. Primul venit, primul servit asa ca te rog sa te inscrii cat mai repede. 

Poti sa iti rezervi un loc chiar acum prin varianta care iti este cea mai confortabila:

    • inregistreaza-te online aici
    • scrie un email la adresa lydia@lydia.ro
    • suna la numarul de telefon 0748-224726

 

Pentru a te inscrie trebuie sa urmezi niste pasi foarte simpli. Trebuie sa ne spui numele, un numar de telefon, o adresa de e-mail valida si numarul de locuri rezervate.

Este obligatorie inscrierea. Fara inscriere nu poti participa la eveniment.

 

Dureaza cateva secunde sa iti rezervi un loc chiar acum!

 

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau