Noutati pe scriptum.ro

De o vreme incoace mereu ne plangem ca nu avem timp. Timpul, pe langa bani si alte cele, desigur, nu ne prisoseste niciodata. Dar daca te deprinzi sa-l folosesti cu chibzuinta, ajungi sa-l pretuiesti la adevarata sa valoare. Si intotdeauna, a petrece timp citind este un timp petrecut cu folos. Citind poti afla raspunsurile pe care le cauti si poti invata unde sa le cauti. 
Cineva spunea odata ca viata noastra s-ar putea asemana cu un puzzle urias alcatuit dintr-un numar infinit de piese, mai mari sau mai mici (dupa cum cartile au mai multe sau mai putine pagini), prin a caror alaturare continua, tenace si rabdatoare, pe masura scurgerii timpului, ii poti cunoaste intreaga frumusete si profunzime. 
Fiecare carte devine astfel o treapta pe scara cunoasterii. Fiecare treapta urcata inseamna o alta perspectiva asupra vietii. Cu fiecare carte inveti sa descoperi noi orizonturi.
Pentru urmatoarea perioada. Editura Scriptum iti propune sa-ti petreci timpul cu folos, descoperind noi perspective asupra vietii, frumusetea si profunzimea ei, citind noile aparitii editoriale...

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau