La multi ani John Ortberg!

La multi ani John Ortberg!

In data de 5 mai este ziua de nastere a lui John Ortberg. La multi ani!

John Ortberg s-a nascut in 1957, in Rockford, Illinois, Statele Unite. Este autor, vorbitor si pastor senior la Menlo Church, din zona Golfului San Francisco. Una dintre temele frecvente ale invataturii lui John este modul in care putem trai o viata ca a lui Isus – adica, modul in care credinta in Cristos ne poate afecta viata zilnica cu Dumnezeu. Printre cartile lui se numara: Catre toate directiile. Cum vei sti incotro s-o apuci?, Toti sunt normali pana ajungi sa-i cunosti, Viata pe care ti-ai dorit-o din totdeauna, Daca vrei sa umbli pe apa, trebuie sa cobori din barca, Cand se incheie jocul, totul se intoarce in cutie, Credinta si indoiala, Eu, asa cum as vrea sa fiu, Dumnezeu e mai aproape decat crezi etc. John vorbeste pretutindeni in lume, la conferinte si prin biserici.

John a absolvit Wheaton College. Are un masterat in teologie, un doctorat in psihologie clinica, si a urmat studii post-doctorale la Universitatea din Aberdeen, Scotia.
Face parte din consiliul de administratie al Fuller Seminary, unde a lucrat si in calitate de profesor cu jumatate de norma. De asemenea, este membru in consiliul de administratie al Dallas Willard Center for Spiritual Formation si a facut parte in trecut si din consiliul de administratie al Christianity Today International.
Acum, ca cei trei copii ai lor au crescut, John si sotia lui, Nancy, se bucura de posibilitatea de a face surfing in Oceanul Pacific, ingrijindu‑se astfel de sufletele lor. Poate fi urmarit pe Twitter:
(@johnortberg) si pe Facebook.

Este publicat de Scriptum din 2008. AICI gasesti lista cartilor lui, publicate in limba romana.