5 motive pentru a "citi" carti audio

5 motive pentru a "citi" carti audio

Cartile audio schimba modul in care consumam carti, impreuna cu definitia noastra pentru „citire”. Sunt o alternativa la lectura traditionala, si exista multe motive pentru care e potrivit sa ascultati carti audio.

Cele doua metode de citire nu se exclud una pe alta ci coexista intr-o armonie perfecta, in functie de imprejurari.

Iata 5 motive pentru care ar trebui sa asculti carti audio

 

1. Permit multitasking

Nu mai trebuie sa alegi intre lectura si alte activitati. Cu cartile audio, timpul posibil pentru consumarea cartilor a crescut drastic.

Poti "citi" o carte audio in timp ce mergi pe jos sau conduci spre serviciu, cand esti in autobuz sau tramvai, cand ai de facut activitati mai plictisitoare precum calcatul, gatitul sau tunsul ierbii.

Exista atatea oportunitati de a asculta o carte audio incat scuza "nu am timp sa citesc" nu mai functioneaza.

 

2. Cartile audio ajuta atunci cand citirea cartilor obisnuite este dificila

Cartile audio fac cartile accesibile si pentru toata lumea . Oamenii carora le este greu sa citeasca din orice motiv pot consuma acum carti fara a fi nevoiti sa citeasca.

 

3. Cartile audio ridica experienta lecturii

Cartile audio cu naratorii potriviti pur si simplu au un impact diferit. De asemenea ajuta, la pronuntia numelor caracterelor si a altor cuvinte.

 

4. Cartile audio sunt confortabile

Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe play, oriunde si oricand. In cateva minute esti complet cufundat in carte, indiferent de gen.

Nu exista nimic suplimentar de transportat sau de pus in geanta.

 

5. Cartile audio ofera o pauza ochilor

Acesta este un mare beneficiu pentru toata lumea. Petrecem atat de mult timp privind ecranele, mai ales in zilele noastre. Cu totii trebuie sa ne dam ochiului o pauza.