Nick Vujicic la Cluj-Napoca - Impresii

Nick Vujicic la Cluj-Napoca - Impresii

Nick Vujicic a vizitat tara noastra si, in octombrie 2019, a tinut o conferinta la Cluj Napoca, la care Edirura Scriptum a participat cu un stand generos de carte.

A fost un eveniment de exceptie, iar cele aproximativ 8000 de persoane prezente, romani si maghiari deopotriva, au avut parte de un mesaj motivator si incurajator din partea unuia dintre cei mai buni speakeri motivationali ai momentului.

Adesea simtim ca viata este nedreapta. Greutatile si imprejurarile potrivnice ne pot face sa ne indoim de noi insine si ne aduc la disperare. Sfanta Scriptura insa ne invata sa consideram ca pe „o mare bucurie cand trecem prin felurite incercari”. Este o lectie pe care Nick Vujicic s-a luptat multi ani la rand sa o invete si careia in cele din urma i-a dat de capat. Desi, imediat dupa nastere, nici macar parintii lui nu au crezut ca pentru cineva, fara maini si fara picioare, poate exista speranta sau viitor ori ca poate trai o viata normala sau productiva, iata ca viata lui intrece cu mult orice asteptari.

Cele mai cerute carti in eveniment au fost, dupa cum era de asteptat, cartile lui Nick. Daca nu ai avut posibilitatea sa participi la eveniment, poti sa iti cumperi toate cartile lui Nick Vujicic de la Libraria Scriptum, aici.

Te asteptam sa vizitezi in continuare site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu evenimentele si noutatile editoriale.