Scriptum sustine refugiatii ucrainieni

Scriptum sustine refugiatii ucrainieni

Poate te gandesti sa cumperi de la Scriptum un cadou pentru o persoana draga. Ce fain e sa stii ca de acum vei avea un impact atat in viata acelei persoane, cat si in vietile refugiatilor ucrainieni.

In urma experientelor personale avute cu refugiati ucrainieni, Scriptum a decis ca este de datoria noastra sa ii sprijinim. Astfel, vom directiona catre ei 5% din toate incasarile comenzilor online de la persoane fizice, pana la 1 mai. In acest context ai si tu ocazia sa ii sprijini cumparand online ceva de la Scriptum.

Am spune ca stopam si orice livrare catre Rusia pana la rezolvarea situatiei actuale insa in cei 30 de ani de activitate nu am avut nici o comanda din Rusia... Bucuria e ca din Ucraina am avut comenzi si ca avem in portofoliul de carti publicate inclusiv una cu autori ucrainieni, este vorba de Mesagerul cincizecimii.

Multi dintre voi v-ati implicat trup si suflet in a-i ajuta pe refugiati si va apreciem pentru asta. Acum ai ocazia sa te implici si în acest fel. Domnul sa binecuvanteze oamenii aflati in suferinta si pe noi cu intelepciune sa stim cum sa ii sprijinim!

Vom reveni cu detalii pe parcurs.