Schimbari la Scriptum

Din martie 2001, de la înfiinţarea Editurii Scriptum, marcă înregistrată a Policontact SRL, si pana azi, au fost publicate si distribuite peste 90 de titluri de carte sub conducerea domnilor Olimpiu Filip si Lucian Petrisor. Multe alte titluri noi urmeaza sa fie publicate in perioada urmatoare.
Dupa mai mult de 12 ani de activitate si parteneriat in cadrul Policontact SRL - Editura Scriptum, domnul Lucian Petrisor a decis sa se retraga din toate functiile si activitatile firmei incepand cu data de 1 iulie 2012 pentru a se implica intr-un alt gen de activitati si afaceri.
Ca urmare, incepand din data de 1 iulie 2012, SC Policontact SRL si Editura Scriptum isi continua activitatea sub conducerea exclusiva a domnului Olimpiu Filip.
Odata cu anuntarea acestei schimbari, dorim sa ii multumim domnului Lucian Petrisor pentru activitatea avuta pana la aceasta data in cadrul Policontact SRL - Editura Scriptum.
In perioada urmatoare vrem sa va asiguram de toata deschiderea noastra in ce priveste relatiile de colaborare cu vechii nostri parteneri sau cu potentialii noi parteneri. In acest sens, am initiat cateva proiecte noi, dar, in egala masura, asteptam si sugestiile si parerile dumneavoastra pentru o colaborare cat mai benefica pentru toate partile implicate.

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau