Stavilarele cerului. Recunoasteti semnele sfarsitului vremurilor pentru a supravietui in fata maniei viitoare

Autor
David R. Caruso, Peter Salovey
36,00 RON
Monedă
niciunul

Pe masura ce ne apropiem de acea zi, Isus il cheama pe fiecare credincios sa fie sare si lumina in lume, avertizandu-i pe oameni despre venirea judecatii si aratandu-le drumul spre viata vesnica in El. Aceasta carte este un puternic memento, conform caruia toti au o alegere de facut in privinta destinului lor final — si nu mai e decat putin timp.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

UNDE NE SITUAM IN CALENDARUL PROFETIC?
Cand ucenicii I-au cerut lui Isus parerea cu privire la vremurile de pe urma, El a indicat „zilele lui Noe” ca fiind cheia aflarii momentului „venirii Fiului Omului”. Dar ce anume a vrut sa spuna prin aceasta? Cartea „Stavilarele cerului” dezvaluie exact ceea ce s-a intamplat in cazul potopului lui Noe si explica de ce acest important eveniment biblic se aseamana atat de mult cu vremea noastra. Prin urmarirea decaderii morale a omenirii in timpul generatiei lui Noe, intoarcem cortina la timpurile noastre in moduri remarcabile. De asemenea, descoperim o paradigma biblica clara pentru a determina unde ne situam in calendarul profetic, pe baza invataturilor efective ale lui Isus si ale apostolilor. Dupa ce veti citi cartea „Stavilarele cerului”, veti sti daca numaratoarea inversa pana la judecata finala a inceput deja.

Reflectand o cercetare atenta si revelatii biblice patrunzatoare, cartea Stavilarele cerului ne dezvaluie modul drept al lui Dumnezeu de a relationa cu omenirea si soarta care ii asteapta in curand pe cei care manifesta in prezent razvratire fatisa fata de El. Autorul David Parsons taie raul de la radacina acestei razvratiri morale, care se afla in afirmatiile pe cale de prabusire ale evolutiei darwiniste. El identifica, de asemenea, „sfarsitul joculuiˮ lui Dumnezeu — strategia Sa speciala — modul in care vrea sa aduca aceasta era prezenta la un final. Pe masura ce ne apropiem de acea zi, Isus il cheama pe fiecare credincios sa fie sare si lumina in lume, avertizandu-i pe oameni despre venirea judecatii si aratandu-le drumul spre viata vesnica in El. Aceasta carte este un puternic memento, conform caruia toti au o alegere de facut in privinta destinului lor final — si nu mai e decat putin timp.


DAVID R. PARSONS este autor, jurist, ziarist, slujitor investit si specialist in Orientul Mijlociu. Slujeste in calitate de vicepresedinte si purtator de cuvant senior al Ambasadei Crestine Internationale din Ierusalim. Comentariile lui Parsons si alte scrieri au fost publicate in ziare si reviste din intreaga lume. El a fost intervievat de sute de ori in publicatii tiparite, la televiziune, radio si mass-media digitale, inclusiv la CNN, Fox News, BBC, Time, Newsweek, CBS Sixty Minutes, CBN News, New York Times, The Washington Post, The Christian Science Monitor, USA Today, Charisma Magazine, Christianity Today, The Jerusalem Post si The Times of Israel.

Mai multe informații
ISBN 978-606-8720-90-6
Editura Alfa Omega Publishing
Data aparitiei 13.11.2019
Numar de pagini 336
Tip coperta Brosata
Autor David R. Caruso, Peter Salovey
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol