Calea spre cer in 1000 de ilustratii

Descriere

De-a lungul existentei Bisericii Domnului, vestitorii Cuvantului Sfant au cautat si ei sa se faca cat se poate de intelesi publicului. De aceea, si ei au folosit pilda, ilustratia, fie ca au apelat la cele deja folosite de Domnul Isus, fie ca au auzit de altele.

In volumul ce urmeaza am colectat o mie de pilde, istorioare, metafore, sfaturi pretioase, pentru viata crestina, argumente etc, spre a veni in sprijinul tuturor acelora care doresc sa-L cunoasca pe Cel mai iubit si mai minunat din Univers - pe Domnul Isus Hristos, si apoi prin El sa fie mantuiti.

Munca de colectare nu a fost usoara: am citit tot ce mi-a cazut in mana, si am extras pildele, ideile importante gasite; am colaborat cu frati vestitori ai Evangheliei; am facut notite pe marginea predicilor auzite. Colectarea a durat zece ani (1972 - 1982).

In faza finala a colectarii, Dumnezeu mi-a pus pe inima ca transcrierea definitiva a colectiei sa o ordonez pe idei, astfel incat lucrarea sa fie capabila a-L prezenta pe Dumnezeu celor nemantuiti; sa-i fac apoi sa inteleaga subrezimea doctrinelor ateiste (tot prin ilustratii) si sa-i determine sa-L primeasca in inima lor pe Hristos ca Domn. Apoi pe tanarul crestin sa-l duca din treapta in treapta pana la deplina maturitate, pana la asteptarea plina de dragoste a Mirelui iubit.

Prin indexul tematic de la sfarsitul lucrarii, cartea va fi de un real folos pastorilor, evanghelistilor, invatatorilor care lucreaza in via Domnului.

Din introducere

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Calea spre cer in 1000 de ilustratii

Calea spre cer in 1000 de ilustratii
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Calea spre cer in 1000 de ilustratii

-

20,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

20,00 Lei
ISBN:
Nu
Editura:
Agape
Data aparitiei:
Numar de pagini:
400
Tip coperta:
Nu
Autor:
Dimensiune [mm]:
145x205
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu