Cand L-am vazut pe Domnul...

Descriere

AUTOR: Dr. Roy Hession este un evanghelist din Marea Britanie care a lucrat timp de mai mulţi ani în colaborare cu organizaţia Cruciada Mondială de Evanghelizare. El a ajuns cunoscut în lumea întreagă în special datorită cărţii sale Drumul Calvarului, publicată pentru prima dată în 1950. Dintre alte titluri cunoscute ale sale menţionăm Fii plin acum şi Am vrea să-L vedem pe Isus.


SUBIECT: Readucerea măreţei concepţii creştine despre Dumnezeu în centrul gândirii religioase pentru a invita la o apreciere înnoită a nemărginirii slavei lui Dumnezeu.


REZUMAT:


„Când L-am văzut”, acesta este subiectul micii cărţi de faţă. Citiţi cu atenţie aceste cuvinte. Ne vorbesc nu numai despre vederea Lui, ci şi de impactul viziuni Lui asupra noastră. Cei care nu au avut o asemenea viziune nu vor înţelege ce li se întâmplă celor care au avut-o. Vor observa la aceştia anumite efecte, dar nu vor înţelege ce le-a determinat. Vor fi dezorientaţi când şi vor vedea că mereu se pocăiesc, mereu „cad la picioarele Lui ca morţi”, şi cu toate acestea Îl laudă fără încetare şi sunt plini de bucurie. Căci pentru ei, pocăinţa neîncetată şi bucuria neîncetată par să se excludă reciproc. Dar când şi ei vor fi primit viziunea Domnului, vor face la fel şi vor putea spune: „Acum înţeleg! Văd ceea ce au văzut ei, şi ceea ce văd are acelaşi impact şi asupra mea.”


În primele capitole ale cărţii Apocalipsa, apostolul Ioan ne spune cum a primit, pe insula Patmos fiind, înfricoşătoarea viziune a Domnului Isus, înviat din morţi. Era portretul Său în mărime naturală, aşa cum este El acum, prezentat, bineînţeles, în termeni simbolici. Părul şi capul îi erau albe ca zăpada, ochii ca para focului, picioarele ca arama aprinsă şi arsă într-un cuptor, glasul Lui era ca vuietul multor ape, ţinând în mâna dreaptă şapte stele, iar din gura Lui ieşea o sabie ascuţită cu două tăişuri şi faţa Lui era ca soarele strălucind în toată puterea. Apoi, Ioan spune: „Când L-am văzut, am căzut la picioarele Lui ca mort.” Ne relatează aşadar nu numai viziunea primită, dar şi impactul profund pe care aceasta l-a avut asupra lui. L-a făcut să se proştearnă în faţa Domnului, până când El Însuşi a venit, Şi-a pus mâna dreaptă peste apostol şi i-a zis: „Nu te teme!”

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Cand L-am vazut pe Domnul...

Cand L-am vazut pe Domnul...
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Cand L-am vazut pe Domnul...

SUBIECT: Readucerea măreţei concepţii creştine despre Dumnezeu în centrul gândirii religioase pentru a invita la o apreciere înnoită a nemărginirii slavei lui Dumnezeu. Dr. Roy Hession este un evanghelist din Marea Britanie care a lucrat timp de mai mulţi ani în colaborare cu organizaţia Cruciada Mondială de Evanghelizare. El a ajuns cunoscut în lumea întreagă în special datorită cărţii sale Drumul Calvarului, publicată pentru prima dată în 1950. Dintre alte titluri cunoscute ale sale menţionăm Fii plin acum şi Am vrea să-L vedem pe Isus.

Pret: 10,00 Lei

Special Price 7,50 Lei

Valabilitate: In stoc

Pret: 10,00 Lei

Special Price 7,50 Lei

Acest produs iti aduce 8 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-973-8812-13-0
Editura:
Discipolul
Data aparitiei:
Numar de pagini:
120
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
105x175
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu