Cand L-am vazut pe Domnul...

Autor
Roy Hession
10,00 RON
Monedă
niciunul

SUBIECT: Readucerea maretei conceptii crestine despre Dumnezeu in centrul gandirii religioase pentru a invita la o apreciere innoita a nemarginirii slavei lui Dumnezeu. Dr. Roy Hession este un evanghelist din Marea Britanie care a lucrat timp de mai multi ani in colaborare cu organizatia Cruciada Mondiala de Evanghelizare.

El a ajuns cunoscut in lumea intreaga in special datorita cartii sale Drumul Calvarului, publicata pentru prima data in 1950. Dintre alte titluri cunoscute ale sale mentionam Fii plin acum si Am vrea sa-L vedem pe Isus.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
1204
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

•AUTOR:

 Dr. Roy Hession este un evanghelist din Marea Britanie care a lucrat timp de mai multi ani in colaborare cu organizatia Cruciada Mondiala de Evanghelizare. El a ajuns cunoscut in lumea intreaga in special datorita cartii sale Drumul Calvarului, publicata pentru prima data in 1950. Dintre alte titluri cunoscute ale sale mentionam Fii plin acum si Am vrea sa-L vedem pe Isus.

•SUBIECT: Readucerea maretei conceptii crestine despre Dumnezeu in centrul gandirii religioase pentru a invita la o apreciere innoita a nemarginirii slavei lui Dumnezeu.

•REZUMAT:

„Cand L-am vazut”, acesta este subiectul micii carti de fata. Cititi cu atentie aceste cuvinte. Ne vorbesc nu numai despre vederea Lui, ci si de impactul viziuni Lui asupra noastra. Cei care nu au avut o asemenea viziune nu vor intelege ce li se intampla celor care au avut-o. Vor observa la acestia anumite efecte, dar nu vor intelege ce le-a determinat. Vor fi dezorientati cand si vor vedea ca mereu se pocaiesc, mereu „cad la picioarele Lui ca morti”, si cu toate acestea Il lauda fara incetare si sunt plini de bucurie. Caci pentru ei, pocainta neincetata si bucuria neincetata par sa se excluda reciproc. Dar cand si ei vor fi primit viziunea Domnului, vor face la fel si vor putea spune: „Acum inteleg! Vad ceea ce au vazut ei, si ceea ce vad are acelasi impact si asupra mea.”

In primele capitole ale cartii Apocalipsa, apostolul Ioan ne spune cum a primit, pe insula Patmos fiind, infricosatoarea viziune a Domnului Isus, inviat din morti. Era portretul Sau in marime naturala, asa cum este El acum, prezentat, bineinteles, in termeni simbolici. Parul si capul ii erau albe ca zapada, ochii ca para focului, picioarele ca arama aprinsa si arsa intr-un cuptor, glasul Lui era ca vuietul multor ape, tinand in mana dreapta sapte stele, iar din gura Lui iesea o sabie ascutita cu doua taisuri si fata Lui era ca soarele stralucind in toata puterea. Apoi, Ioan spune: „Cand L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort.” Ne relateaza asadar nu numai viziunea primita, dar si impactul profund pe care aceasta l-a avut asupra lui. L-a facut sa se prostearna in fata Domnului, pana cand El Insusi a venit, Si-a pus mana dreapta peste apostol si i-a zis: „Nu te teme!”

 

Mai multe informații
ISBN 978-973-8812-13-0
Editura Discipolul
Data aparitiei 07.09.2010
Numar de pagini 120
Tip coperta softcover
Autor Roy Hession
Dimensiune [mm] 105x175
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol