Adevarul va va face slobozi

Autor
Groza Avram Iancu
25,00 RON
Monedă
niciunul

Faptul ca in ultimii ani au aparut tot felul de practici nebiblice la asa zisii crestini, m-a determinat ca in lungul anilor de slujire sa adun date si tot felul de informatii si apoi sa le compar cu textele practice si simple ale Sfintelor Scripturi si prin lumina Duhului Sfant sa scriu capitolele ce urmeaza. Si raman pe deplin incredintat ca ele vor sluji la aceia ce studiaza Biblia.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Viata este un dar al lui Dumnezeu. "Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari suflare de viata si omul s-a facut astfel un suflet viu."(Genesa 2:7). Cu alte cuvinte, viata este o particica din forta vitala a lui Dumnezeu, principiu universal care strabate intreaga creatiune. "Caci in El avem viata, miscarea si fiinta." (Faptele apostolilor 17:28).

Expresia desavarsita a acestui principiu vital este starea de sanatate manifestata prin armonia fizicului si psihicului din fiinta umana. Consecinta neascultarii fata de aceste randuieli divine care guverneaza natura si corpul omenesc este o recolta nefasta de boala si mizerie fizica si morala. Aceasta legatura de la cauza la efect este sintetica si plastica exprimata de apostolul Pavel in Biblie: "Nu va inselati: «Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit». Ce seamana omul, aceea va si secera."(Galateni 6:7).

Dupa ce a creat omul, Dumnezeu l-a asezat intr-un cadru natural, destinandu-i un mod de viata care era in armonie cu natura: "Domnul Dumnezeu a luat pe om si l-a asezat in gradina Edenului, ca s-o lucreze si s-o pazeasca."(Geneza 2:15). De atunci, departandu-se de Dumnezeu, omul a incercat sa-si imbunatateasca conditia de viata, inlocuind naturalul cu artificialul. Numai ca atunci cand omul l-a exclus pe Dumnezeu din calculele sale, evantaiul mijloacelor transformatoare s-a dovedit a fi la un moment dat deosebit de primejdios, metamorfozandu-se din mijloc stapanit si manuit de om, intr-un mijloc necrutator.

Alaturi de realizarile pozitive ale civilizatiei, redutabil este impactul negativ al acesteia asupra sanatatii spirituale ale omului. Deci in acest context a aparut ideea nefasta de a mai completa sau interpreta in mod eronat unele texte biblice si de aici apar tot felul de curente religioase care si-au atribut nu numai denumiri cu tenta zis crestina, dar au schimbat si practica bisericii primare si felul de inchinare si slujire. Biblia este dreptarul invataturilor sanatoase si prin ea avem baza reala de vietuire. "Marturisesc oricui aude cuvintele proorociei din cartea aceasta ca, daca va adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta. Si daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei proorocii, ii va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea sfanta, scrise in cartea aceasta." (Apocalipsa 22:18-19). Faptul ca in ultimii ani au aparut tot felul de practici nebiblice la asa zisii crestini, m-a determinat ca in lungul anilor de slujire sa adun date si tot felul de informatii si apoi sa le compar cu textele practice si simple ale Sfintelor Scripturi si prin lumina Duhului Sfant sa scriu capitolele ce urmeaza. Si raman pe deplin incredintat ca ele vor sluji la aceia ce studiaza Biblia.

Mai multe informații
ISBN 9786069560938
Editura Isaharus
Data aparitiei 13 dec. 2022
Numar de pagini 92
Tip coperta Paperback
Autor Groza Avram Iancu
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...