Apocalipsa pe neintelesul tuturor

Autor
Nadaban Alexandru
25,00 RON
Monedă
niciunul

Ne nastem goi si nestiutori si plecam de pe lumea Apocalipsei lui Isus Hristos fara nimic, desi foarte informati. Asteptand prima sau a doua inviere, mileniul, fiara/fiarele, Ierusalimul ceresc si cate alte minuni si grozavii. De doua mii de ani incoace.

Doar cine nu cunoaste continutul cartii Apocalipsei lui Ioan poate vorbi cu groaza despre sfarsitul lumii. Cartea de fata materializeaza cateva incercari de a echilibra textul abuzat prin diverse interpretari marcate de imaginatie, interese politice sau dogmatice, prostie sau pura nestiinta. Incompetenta sau diletantismul fac casa buna mai ales cand, in cazierul personal, interpretul are una sau mai multe musculite pe caciulita, a intrat intr-un con de umbra in ce priveste popularitatea ecleziala sau, cine stie, pune la cale o lovitura machiavelica.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Ne nastem goi si nestiutori si plecam de pe lumea Apocalipsei lui Isus Hristos fara nimic, desi foarte informati. Asteptand prima sau a doua inviere, mileniul, fiara/fiarele, Ierusalimul ceresc si cate alte minuni si grozavii. De doua mii de ani incoace.

Doar cine nu cunoaste continutul cartii Apocalipsei lui Ioan poate vorbi cu groaza despre sfarsitul lumii. Cartea de fata materializeaza cateva incercari de a echilibra textul abuzat prin diverse interpretari marcate de imaginatie, interese politice sau dogmatice, prostie sau pura nestiinta. Incompetenta sau diletantismul fac casa buna mai ales cand, in cazierul personal, interpretul are una sau mai multe musculite pe caciulita, a intrat intr-un con de umbra in ce priveste popularitatea ecleziala sau, cine stie, pune la cale o lovitura machiavelica. Dorinta de a iesi in evidenta, de a fi recunoscut ca talmacitorul tainelor lui Dumnezeu sau pur si simplu de a pune la cale o dis-tragere de la cursul (a)normal al vietii cotidiene il poate mana pe hermeneutul textului apocaliptic la interpretari… de neuitat. Dar de prea multe ori abracadabrante. Si ca urmare, nu textul, ci interpretarea aterizeaza intr-o arie pe care mintea omeneasca nu poate s-o inteleaga. De aici si ideea de apocalipsa pe neintelesul tuturor… Al celor care admit ca mesajul profetului din vechime, „Sfarsitul e aproape”, ramane actual, dar independent de existenta noastra personala al carei sfarsit se poate regasi, clasic, sub lacunara inscriptie: „Aici odihneste robul Domnului, Cutarescu. A trait n ani.”

Mai multe informații
ISBN 9786069499665
Editura Decenu.eu
Data aparitiei 19 ian. 2023
Numar de pagini 146
Tip coperta Paperback
Autor Nadaban Alexandru
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...