Arata-mi, Doamne, cine sunt

Autor
Laurenţiu Balcan
15,00 RON
Monedă
niciunul

Aceasta carte, alcatuita dintr-o colectie de articole publicate in mediul virtual, de-a lungul anilor, identifica multe dintre framantarile crestinului contemporan. De la probleme legate de moralitate pana la subtile realitati spirituale, ea deschide in fata noastra un orizont larg si senin.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

 Aceasta carte, alcatuita dintr-o colectie de articole publicate in mediul virtual, de-a lungul anilor, identifica multe dintre framantarile crestinului contemporan. De la probleme legate de moralitate pana la subtile realitati spirituale, ea deschide in fata noastra un orizont larg si senin. Fiecare dintre eseuri incearca sa ne puna pe ganduri, sa produca in noi un fel de autoevaluare necesara. Temele – de o diversitate impresionanta – au o stransa legatura cu viata de zi cu zi. Autorul se pune el insusi in situatiile respective, insotindu-ne cu eleganta in aceasta calatorie. Ni se ofera drept ghid, fara nicio doza de aroganta fariseica, ci intr-o exemplara smerenie a povatuirii. Nu are pretentia ineditului in abordare si nici nu emite judecati ultime, iar faptul acesta ofera cititorului o libertate maxima. Fiecare poate sa fie sau nu de acord cu supozitiile, ba chiar sa ia acest material drept un punct de pornire spre alte orizonturi, dar nimeni nu se simte lezat in forul sau interior. Eseurile ce le aveti in fata graviteaza in jurul unor versete sau personaje ale Scripturii, ceea ce da greutate fiecarei pagini. Recomandarile si concluziile se formuleaza in baza revelatiei scrise a lui Dumnezeu si nu plutesc in aerul lehuz al parerilor omenesti. Desi scrise intr-o maniera originala, cu o directete a stilului ce trebuie remarcata, acestea sunt asezate sub autoritatea normativa a Bibliei.

 Laurentiu Balcan manuieste o pana indrazneata, care nu se sfieste sa atace subiecte incomode si sa destrame cutume impamantenite in lumea evanghelica. Apreciez ca nu arata cu degetul acuzator, ci isi prezinta clar si dezinvolt pozitia teologica pe care se situeaza.

Mai multe informații
ISBN 9786068432885
Editura Metanoia
Data aparitiei 1 mar. 2016
Numar de pagini 162
Tip coperta Brosata
Autor Laurenţiu Balcan
Dimensiune [mm] 145 x 200 mm
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol