Asa Tata asa Fiu

43,00 RON
Monedă
niciunul

Adevarul promisiunilor implinite ale lui

Natura venirii lui Christos este fierbinte dezbatuta. A prezis Christos o intoarcere intr-un trup de carne? Sau, avea venirea lui Christos sa fie un eveniment in care El avea sa vina in acelasi fel cum a venit Tatal Sau, in multe randuri, in Vechiul Testament?

În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 39,56 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 33,11 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Un studiu al vremii si naturii  celei de a Doua Veniri a lui Christos

Adevarul promisiunilor implinite ale lui

Natura venirii lui Christos este fierbinte dezbatuta. A prezis Christos o intoarcere intr-un trup de carne? Sau, avea venirea lui Christos sa fie un eveniment in care El avea sa vina in acelasi fel cum a venit Tatal Sau, in multe randuri, in Vechiul Testament?
Perspectiva Preterista cu privire la profetie se raspandeste rapid dincolo de granitele denominationale. Nodul Gordian al afirmatilor temporale din Noul Testament referitoare la apropierea sfarsitului poate fii dezlegat in lumina unei mai bune intelegeri a naturii parousiei lui Christos. Pe scurt, Isus nu a promis ca se va intoarce intr-un trup fizic! El a promis sa vina asa cum Tatal a venit, si aceasta exclude o venire trupeasca, vizibila!
Acest adevar nu este primit bine de toti, si preterismul este etichetat ca fiind eretic. Fara sa se teama de astfel de acuzatii, Don K. Preston, in mod sincer, confrunta pe criticii de frunte, ai preterismului din zilele noastre, raspunzand cu mare profunzime scrierilor lui John MacArthur, Kenneth Gentry, si altii, aratand ca paradigmele lor sunt gresite si ca acuzatiile lor sunt nefondate.
In aceasta lucrare comprehensiva si definitiva, Don K. Preston arata cu dovezi persuasive puternice, ca a Doua Venire a lui Christos nu avea sa fie trupeasca, fizica si vizibila, ci o manifestare a Suveranitatii Lui, pe masura ce a venit in slava Tatalui!

Despre autor

Don K. Preston a inceput sa vorbeasca in public la varsta de 13 ani. A absolvit Northside School of Preaching, Harrison, AR si a fost considerat printre „Tinerii remarcabili ai Americii”. In discursurile sale publice si in cartile lui dezbate cu precadere escatologia Legamantului (preterismul). Este autorul a peste 20 de carti, considerate „inovatoare” si „definitorii”, atat de catre cei care-i impartasesc opiniile, dar si de catre cei care au pareri diferite de ale lui.


Mai multe informații
ISBN 9786060311065
Editura Scriptum
Data aparitiei 17 nov. 2022
Numar de pagini 445
Tip coperta soft
Autor Don K. Preston
Dimensiune [mm] 148X210
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...