Femeia condusa de promisiuni

Autor
Daniela Delibas
42,00 RON
Monedă
Peste 70 bucati cumparate.
niciunul

Daca inima ta cauta incurajare cu privire la modul minunat in care Dumnezeu lucreaza chiar acum in viata ta, te asigur ca o vei gasi in randurile acestei carti! Desigur ca aceasta carte despre promisiunile divine nu inlocuieste Biblia, care este Cartea promisiunilor divine, nadajduiesc insa ca te va ajuta sa capeti puterea care sta in spatele promisiunilor divine si sa inveti lectiile care iti pot schimba viata si care te vor ajuta sa dobandesti mai multa intelepciune si putere, cu privire la modul in care trebuie sa o traiesti!

În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 38,64 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 32,34 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Cum sa ai parte de promisiunile lui Dumnezeu in viata ta


Daca inima ta cauta incurajare cu privire la modul minunat in care Dumnezeu lucreaza chiar acum in viata ta, te asigur ca poti avea parte de ea. Sunt mii de promisiuni in Biblie in acest sens. Cum le poti gasi pe cele mai puternice dintre ele si care sa contina calauzirea divina si mangaierea pe care le doresti, in asa fel incat sa primesti speranta in inima si sa traiesti o viata de biruinta, in care nu mai exista frica de viitor sau incertitudinea?
Cartea Femeia condusa de promisiuni te va ajuta sa dai curs liber in viata ta puterii unor promisiuni divine care iti vor readuce speranta in inima, te vor inspira, te vor mangaia, dar te vor si provoca in acelasi timp. Cartea expune un colaj de pasaje scripturale care vorbesc despre dragostea mareata si nemarginita a lui Dumnezeu pentru creatia Sa, dar mai ales pentru copiii Sai – fiii si fiicele de Imparat – in dreptul carora El vrea sa lase o neasemuita putere – puterea promisiunilor Sale!
Iti doresti aceasta putere divina si in viata ta? Este colosala si fara margini si, in lipsa ei, tu nu ai nicio putere. Dar poti sa intri in sfera ei chiar azi! Fii o femeie condusa de promisiuni si vei birui!


Minunate promisiuni divine ale harului, care te vor imbogati peste masura!
Daca inima ta cauta incurajare cu privire la modul minunat in care Dumnezeu lucreaza chiar acum in viata ta, te asigur ca o vei gasi in randurile acestei carti! Desigur ca aceasta carte despre promisiunile divine nu inlocuieste Biblia, care este Cartea promisiunilor divine, nadajduiesc insa ca te va ajuta sa capeti puterea care sta in spatele promisiunilor divine si sa inveti lectiile care iti pot schimba viata si care te vor ajuta sa dobandesti mai multa intelepciune si putere, cu privire la modul in care trebuie sa o traiesti!


Invata cum sa aplici adevarurile divine la situatiile dezastruoase din viata ta si sa primesti biruinta mult dorita in incercare.
O carte care-ti indreapta atentia spre Cartea cartilor si spre Autorul eì
Intr-o lume secularizata, in care multi cauta solutii in filosofie, arta, spiritualitate si meditatie transcendentala, Daniela Delibas ofera, prin aceasta carte, solutii bazate pe promisiunile Cuvantului lui Dumnezeu, demonstrand acestei generatii ca promisiunile Scripturii se afla in centrul credintei personale. Vei avea parte de o reflectie asupra trairii crestine dintr-o perspectiva practica, dar mai presus de orice, autoarea promoveaza domnia lui Dumnezeu si miracolul prezentei si purtarii Sale divine de grija in orice moment al vietii credinciosului.
—pastor dr. Daniel Martin, pastor senior al Bisericii „Raul sfant“ din Londra.


Despre autor
Daniela Delibas imparte calitatea de sotie devotata a interpretului de muzica crestina Mitica Delibas cu cea de mama iubitoare a trei copii: Marcu, David si Elisa. Ii place sa fie o influenta pozitiva in viata celor din jurul ei si incearca prin diferite metode sa lupte pentru ca oamenii din jurul ei sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Acesta este si motivul pentru care a ales sa lucreze ca redactor-crainic la Radio „Vocea Evangheliei“ Suceava, sa scrie carti precum: Femeia care muta muntii si Semne ale dragostei Sale. Sustine conferinte pentru femei in Europa si America.
O pasiune speciala a inimii ei este pentru natiunile unde Cuvantul lui Dumnezeu inca nu a ajuns, in mod special Africa, locul unde isi doreste sa ajunga pentru a ajuta si pentru a le vorbi oamenilor despre Dumnezeu.
De asemenea, canta alaturi de sotul ei in cadrul evenimentelor organizate de diferite grupuri confesionale din tara si din strainatate.
Daniela a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii de Stat din Oradea, si Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea. In prezent, locuieste in Ipotesti, Suceava.


Cuprins
Prefata 15


CAPITOLUL 1
Ai dreptul inalienabil de a beneficia de promisiunile divine 19
Nu este noroc, ci este har!


CAPITOLUL 2
Dumnezeu vrea sa iti dea binele dumnezeiesc 37
Daca vii cu noi, te vom face sa te bucuri de binele pe care ni-l va face Domnul.


CAPITOLUL 3
Dumnezeu orchestreaza circumstantele vietii tale spre gloria Lui 49
Este un plan mult mai maret decat iti poti tu imagina. Odihneste-te in promisiunile Sale!


CAPITOLUL 4
Promisiunile lui Dumnezeu iti aduc zambetul pe fata 63
Fii fericita, crezand promisiunile lui Dumnezeu!


CAPITOLUL 5
Dumnezeu are un dar special pentru tine 77
Accepta cu insufletire darul lui Dumnezeu si inima ta se va bucura.


CAPITOLUL 6
Puterea lui Dumnezeu pentru viata ta este colosala 97
Promisiunea lui Dumnezeu este ca va fi cu tine si te va sprijini. In lipsa sprijinului Sau, tu nu ai nicio putere.


CAPITOLUL 7
Mangaiere si nadejde in necaz 115
Fii plina de speranta, bazandu-te pe promisiunile divine!


CAPITOLUL 8
Poti avea o viata victorioasa pe pamant 133
Modul uimitor in care Dumnezeu Se ocupa de vremelnicia ta.


CAPITOLUL 9
Exista o promisiune suprema 227
Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele tau etern!


CAPITOLUL 10
Dumnezeu Se ocupa de vesnicia ta 241
Increde-te in promisiunile lui Dumnezeu pentru viata glorioasa din ceruri.


CAPITOLUL 11
Cum poti beneficia de promisiunile lui Dumnezeu? 277
Implinirea promisiunilor lui Dumnezeu depinde de umblarea noastra in fata Lui, in sinceritate si adevar.


CAPITOLUL 12
Revendica promisiunile lui Dumnezeu in viata ta 303
Fii o femeie condusa de promisiuni si vei birui!


Ghid de studiu 315


Aprecieri pentru aceasta carte
Daniela Delibas este deja un nume sonor in mediul evanghelic romanesc, datorita cartii Femeia care muta muntii, dar si a conferintelor pentru femei la care participa, atat in tara, cat si in strainatate. Aceasta noua publicatie, Femeia condusa de promisiuni, este menita sa le readuca aminte femeilor crestine ca, in calitate de fiice ale lui Dumnezeu, pot beneficia de binecuvantarile promisiunilor divine.
Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al promisiunilor implinite! Uneori au fost necesari multi ani pentru ca o promisiune divina sa se implineasca. Credinciosul Avraam l-a primit pe fiul promis abia la varsta de o suta de ani. Isaac, la randul lui, s-a rugat douazeci de ani ca sotia lui sa ramana insarcinata. Urmasii lor au fost robi patru sute treizeci de ani in Egipt inainte de a vedea implinita promisiunea de a deveni un popor in mijlocul caruia Dumnezeu sa Se reveleze. Iar lumea cazuta in pacat a asteptat mii de ani pana cand a venit Rascumparatorul.
Dar Dumnezeu S-a tinut intotdeauna de cuvant! Autoarea ne aduce aminte ca, oricat de mult timp I-ar lua lui Dumnezeu sa-Si implineasca promisiunile fata de fiicele Sale credincioase, va zgudui cerurile si pamantul daca va fi nevoie, dar le va implini, pentru ca „[…] fagaduintele lui Dumnezeu, oricate ar fi ele, toate in El sunt «da»; de aceea si «Amin», pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu“ (2 Corinteni 1:20).
Bebe Ciausu, pastor al Bisericii Baptiste Harul din Ineu, Arad si autorul cartilor Chemare la caracter intr-o vreme de compromis, Romanta rascumpararii, Voi canta doar despre Isus si Drumul spre casa.


De prea multe ori uitam ca in trairea noastra zilnica, in lupta cu situatiile dificile ale vietii, avem la indemana o putere pe care o neglijam adesea: puterea promisiunilor lui Dumnezeu. Faptul ca suntem fiice de Dumnezeu nu ne garanteaza o viata lipsita de provocari, nu-i asa? Stim din experienta. Insa, trecand prin „vaile umbrei mortii“, ce minunat e sa stim ca promisiunile lui Dumnezeu ne insotesc!
Prin cartea de fata, Daniela Delibas cauta a ne (re)aduce aminte ca nu suntem singure in lupta cu circumstantele vietii, ca ne putem ridica prin puterea promisiunilor lui Dumnezeu, ca putem trai o viata de victorie, o viata implinita si implinitoare. Parcurgand fiecare pagina a cartii, vei descoperi mai multe promisiuni decat ti-ai imaginat vreodata ca are Dumnezeu pentru tine. Si vei mai descoperi ceva: faptul ca Dumnezeu nu ingaduie niciodata o incercare in viata ta fara a-ti fi pregatit deja modalitatea de a trece biruitoare prin ea. Femeia condusa de promisiuni este o carte care-ti indreapta atentia spre Cartea cartilor si spre Autorul ei. O recomand tuturor acelora care au nevoie de putere de sus in calatoria vietii!
—Cristina Giurgiu, director RVE Sibiu, implicata in lucrarea cu femeile la nivel national si international
Ce instrument puternic este aceasta carte, Femeia condusa de promisiuni, de Daniela Delibas – o analiza cuprinzatoare si valoroasa a promisiunilor divine din Scriptura; o lucrare inestimabila, onesta, care aprofundeaza intelegerea promisiunilor divine si care vine in intampinarea nevoii noastre de a primi o incurajare clara, dar si o instruire fiabila, cu privire la acest subiect al promisiunilor divine, si care este atat de important pentru generatia noastra aflata in lupta cu acest flagel, sau sindrom, numit frica.
Intr-o lume secularizata, in care multi cauta solutii in filosofie, arta, spiritualitate si meditatie transcendentala, Daniela Delibas, prin aceasta carte, ofera solutii bazate pe promisiunile Cuvantului lui Dumnezeu, demonstrand acestei generatii ca promisiunile Scripturii se afla in centrul credintei personale. De asemenea, cartea o reflectie asupra trairii crestine dintr-o perspectiva practica, dar mai presus de orice, autoarea promoveaza domnia lui Dumnezeu si miracolul prezentei si purtarii Sale divine de grija in orice moment al vietii credinciosului.
—Dr. Daniel Martin, pastor senior al Bisericii „Raul sfant“, Londra


Cartea Femeia condusa de promisiuni te incurajeaza sa-ti ridici privirea de la greutatile vietii si sa ti-o fixezi pe Cel care poate si vrea sa-Si implineasca promisiunile scrise in cea mai frumoasa scrisoare de dragoste care a existat vreodata: Scriptura.
Daniela Delibas te invita in „sala de asteptare a promisiunilor divine“, unde vei gasi o atmosfera placuta, calda, incarcata de Cuvant divin, experiente personale si indemnuri. Vei trai pe baza acestor promisiuni? Vei lasa pacea si bucuria care ti-o confera ele sa-ti inunde inima, in timp ce citesti aceasta carte? Indrazneste sa pasesti si sa te bucuri de tot ce are Domnul mai bun pentru tine!
Rodica Filip, autoarea cartii Iubeste-L pe Dumnezeu din toata inima si misionara implicata in lucrarea cu femeile la nivel national si international

Mai multe informații
ISBN 9786060311157
Editura Scriptum
Data aparitiei 16 nov. 2022
Numar de pagini 358
Tip coperta brosata
Autor Daniela Delibas
Dimensiune [mm] 145 X 205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Nume Descarca/vizualizeaza/asculta
femeia-condusa-de-promisiuni-txtw Descarca/vizualizeaza
TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...