Indrazneste sa traiesti

Autor
34,00 RON
Monedă
Peste 270 bucati cumparate.
niciunul

Ai fost creat pentru o viata care sa conteze
O chemare puternica la un crestinism autentic. — Publishers Weekly

Prima biserica a fost formata din pescari, fermieri, tamplari si mestesugari, comercianti si colectori de impozite. Oameni obisnuiti, fara pretentii, exact ca noi. Singurul lucru care-i deosebea a fost dorinta lor de a face un pas inainte atunci cand Isus le-a spus: „Vino dupa Mine.“
Aceasta decizie a lor a dat nastere unei miscari care a explodat asemenea unui incendiu, propagandu-se din Ierusalim pana la marginile pamantului. O naratiune atat de fabuloasa, de controversata, de uluitoare si cu un impact atat de puternic incat, dupa doua mii de ani, ne intrebam:
S-ar putea intampla din nou?

Sper cu toata puterea sa fie asa. Noua ni s-a dat o sansa... ocazia de a trai o viata care sa aiba un impact in vremuri tulburi. Cum ar fi daca am profita de ea? Cum ar fi daca am da lumii din nou speranta? Ce planuri avem pentru viata noastra?
Merita sa incercam, nu crezi?

 

În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 31,28 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 26,18 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 34 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Ai fost creat pentru o viața care sa conteze

O chemare puternica la un crestinism autentic.  Publishers Weekly

Prima biserica a fost formata din pescari, fermieri, tamplari si mestesugari, comercianti si colectori de impozite. Oameni obisnuiti, fara pretentii, exact ca noi. Singurul lucru care-i deosebea a fost dorinta lor de a face un pas inainte atunci cand Isus le-a spus: Vino dupa Mine.

Prieten drag,
Da-mi voie sa-ti impartasesc o poveste tare draga inimii mele.
Este o poveste despre provinciali si oameni simpli, despre pescari si colectori de taxe. Este istoria unei miscari care a explodat asemenea unui incendiu, propagandu-se din Ierusalim pana la marginile pamantului: pe strazile din Paris, prin cetatile Romei, dar si prin porturile din Atena, Istanbul, Shanghai si Buenos Aires. O poveste atat de fabuloasa, de controversata, de uluitoare si cu un impact atat de puternic incat, dupa doua mii de ani, ne intrebam:

S-ar putea intampla din nou?
Sper cu toata puterea sa fie asa. Noua ni s-a dat o sansa... ocazia de a trai o viata care sa aiba un impact in vremuri tulburi. Cum ar fi daca am profita de ea? Cum ar fi daca am da lumii din nou speranta? Ce planuri avem pentru viata noastra?
Merita sa incercam, nu crezi?

 Max Lucado

Cuprins:

Multumiri 15
Gasirea parintelui Benjamin: o fabula 17
1. Sansa noastra unica in istorie 21
2. Chemarea domului Mamaligar 29
3. Lasa-L pe Dumnezeu sa te scoata din carapace 37
4. Nu uita Painea 47
5. Fa echipa cu altii 55
6. Deschide usa, deschide-ti inima 63
7. Vezi nevoia, atinge-i pe suferinzi 73
8. Persecutia: pregateste-te pentru ea, fii gata sa o rabzi 81
9. Fa binele in tacere 89
10. Ridica-te in sprijinul celor lipsiti 97
11 Nu uita cine te tine 107
12. Darama cateva ziduri 117
13. Nu renunta la Saul al tau 125
14. Renunta la aroganta 133
15. Roaga-te primul. Roaga-te cel mai mult 143
16. Isus e Cel ce canta la vioara 153
Discutii si ghid pentru actiune 161

-_-_-_


Aprecieri pentru aceasta carte

Indrazneste sa traiesti este un ghid pentru viata ta, care te va ajuta sa traiesti cu putine regrete si te va inspira sa devii asa cum te vrea Dumnezeu. Este una din acele carti rare ce pot sa-ti schimbe viata.
Richard Starns
Presedinte al World Vision, Statele Unite
si autor al The Hole in Our Gospel

Pastorul Max spune tuturor oamenilor sa treaca de la studiul biblic la actiunea biblica.
Denver Moore
autor al best-sellerului Some Kind of Different as Me

O colectie puternica de naratiuni si adevaruri biblice care te vor pune pe ganduri multa vreme dupa ce o vei fi terminat de citit si sper  te vor inspira sa te decizi sa-ti traiesti viata in asa fel incat aceasta sa aiba un impact vesnic.
Ron Hall
autor al best-sellerului Some Kind of Different as Me

Unele carti schimba cititorul, altele schimba lumea. Cartea aceasta face si una, si alta. Mie minunatul ei autor imi schimba felul de a privi lumea deja de douazeci si cinci de ani. Cu ajutorul acestei carti, putem intra cu totii intra un parteneriat practic pentru a largi Imparatia lui Dumnezeu si a-i ajuta pe cei mai vulnerabili dintre noi.
Dr. Joel Hunter
pastor senior la Northland, A Church Distributed

Nedezmintindu-si reputatia de excelent povestitor, Max Lucado ne aminteste ca Evanghelia trebuie sa fie o veste buna pentru toti oamenii din lumea noastra  si ca bucuria vine atunci cand devenim mainile si picioarele lui Cristos intr-o lume ce are nevoie de noi.

Jonathan T. M. Reckford
Director Executiv la Habitat for Humanity International

Crestinii pot schimba lumea definitiv numai daca isi iau serios chemarea de a fi lumina lui Cristos. Prietenul meu Max cheama biserica, adica pe mine si pe tine, sa fie Biserica cu alte cuvinte, sa ne iubim si sa ne slujim unii pe altii prin Isus Cristos.
Chuck Colson
Fondator al Prison Fellowship si al Center for Christian Worldview

Este foarte posibil ca Indrazneste sa traiesti sa fie cea mai buna carte pe care o vei citi anul acesta sau chiar in urmatorii cativa ani. Max Lucado scrie intotdeauna intr-un stil gratios, frumos si cu foarte multa imaginatie. Aici el isi deschide inima intr-un fel care va deschide  sau ar trebui sa deschida  larg inima ta, asa incat sa iti aduca binecuvantari mai presus de orice asteptari.
Leighton Ford
Presedinte al Leighton Ford Ministries

Cartea aceasta este o chemare  atat pentru tine, cat si pentru mine  ca sa i imbratisam pe cei ce au putin sau nimic. Max Lucado a spus: Provocarea aceasta poate crea o echipa. N-ai vrea sa te alaturi echipei noastre si sa-ti investesti viata in ceva care va dainui, va da hrana si mangaiere multa vreme dupa ce tu vei fi plecat din lumea aceasta? Citeste cartea aceasta si descopera cum poti sa aduci o schimbare semnificativa acolo unde locuiesti.
Luci Swindoll
autor si conferentiar al organizatiei Women of Faith

Milioane de oameni au primit darul compasiunii prin scrierile lui Max Lucado. In cartea aceasta el ne ofera nu alt dar  darul de a darui compasiune. Citeste-o si treci la actiune.
John Ortberg
pastor si autor, Biserica Prezbiteriana Menlo Park

Din cand in cand auzi o chemare ce este atat de clara si de adevarata, incat stii fara urma de indoiala ca vine chiar din inima lui Dumnezeu. Cartea aceasta contine o asemenea chemare. Daca o ascultam, ea ar putea schimba lumea.
Sheila Walsh
conferentiara a organizatiei Women of Faithsi autoare
a best-sellerului Beautiful Things Happen Wehn a Woman Trusts God

Ce inseamna de fapt sa-l iubesti pe aproapele tau? Max Lucado sugereaza ca aproapele nostru nu este doar familia din vecini, ci si omul care se zbate sa supravietuiasca in partea cealalta a globului pamantesc. Indrazneste sa traiesti este o chemare adresata crestinilor sa isi puna credinta in actiune si sa se indrepte spre cei ce au nevoie disperata de ajutor.
Jim Daly
presedinte si director executiv al Focus on the Family

Max Lucado arata cum trebuie sa fie compasiunea predicata de Domnul Isus in Fericiri, atunci cand ea este practicata in viata de zi cu zi la inceputul secolului XIX. Pentru noi toti care am fost chemati de Dumnezeu sa schimbam lumea in bine, cartea aceasta este un manual deosebit de instructiv si de inspirat.
Tony Campolo
Profesor Emerit la Eastern University

E usor sa fii coplesit de amploarea nevoilor din lumea noastra de astazi. Dar chemarea accesibila, incurajatoare si puternica pe care Max Lucado o adreseaza fiecaruia dintre noi de a-L iubi pe Cristos iubindu-i pe nevoiasii din jurul nostru este un dar deosebit pentru biserica ea ne ajuta sa traim viata plina de implinire si semnificatie pentru care Dumnezeu a creat poporul Sau.
Gary Haugen
Presedinte si Director Executiv al Justice Mission

Nu exista o chemare mai clara din partea lui Dumnezeu catre poporul Lui de a gandi strategic problema saraciei in lume si de a actiona intr-un mod decisiv. Indrazneste sa traiesti iti va reaprinde dragostea pentru saraci, dragoste pe care Cristos o doreste in fiecare dintre ucenicii Lui.
Dr. Barry Slauenwhite
Presedinte al organizatiei Compassion Canada

Privirea perspicace si generoasa a lui Max Lucado in istoria timpurie a bisericii ne demasca pe noi, crestinii contemporani, ca pe niste persoane letargice si amnezice. Am uitat ca scopul nostru pe pamant este sa purtam de grija nu noua insine, ci oamenilor saraci si exclusi. Indrazneste sa traiesti este o chemare la trezire, care ne ofera in acelasi timp un sentiment acut al misiunii in aceasta lume si al adevaratei noastre identitati aceea de a aduce o schimbare autentica intr-o lume distrusa.
Greg Paul
sanctuarytoronto.ca; autor al cartilor
The Twenty-Piece Shuffle si God in the Alley
In stilul lui caracteristic ce imbina lirismul usor si realismul profund, Max Lucado tese cu maiestrie o tapiserie de povestiri aducatoare de speranta  de fapt, relatari luate din viata reala ce ne inspira si ne intaresc credinta ca schimbarea este posibila prin niste oameni ce par poate cel mai nepotriviti pentru acest scop  oameni de rand ca tine si ca mine!
Jamie McIntosh
Fondator si Director Executiv al International Justice Mission Canada

Dumnezeu ia oameni de rand si face din ei agenti ai transformarii in aceasta lume, apoi ii foloseste in moduri extraordinare. Indrazneste sa traiesti arata cum s-a intamplat acest lucru in trecut si aplica respectivele retete la provocarile ce stau azi in fata noastra. Cartea iti vorbeste despre posibilitatile pe care ti le-a dat Dumnezeu si iti arata un stil de viata care te-ar putea schimba pentru totdeauna.
Tim Costello
Director Executiv la World Vision Australia

Pana acum, nu a mai existat niciodata un timp atat de potrivit pentru ca crestinii sa arate lumii dragostea lui Dumnezeu, sa cante despre dragostea Lui inaintea tuturor natiunilor. Multumesc, Max, fiindca ne-ai amintit ca fiecare dintre noi este chemat sa aduca o schimbare in aceasta lume.
Michael W. Smith
cantaret crestin de succes

Max este un scriitor care se pricepe foarte bine sa-si ascunda geniul  el prezinta pana si adevarul cel mai profund intr-un mod usor de priceput de catre oameni ca mine si ca tine. Adevarul acesta schimba inima noastra si, in ultima instanta, inima altora in aceasta lume.
Kathie Lee Gifford
coprezentatoare a emisiunii The Today Show
de la postul de televiziune NBC

Bunul meu prieten Max Lucado nu inceteaza niciodata sa ma uimeasca. Iata ca o face din nou! Indrazneste sa traiesti ma incurajeaza si imi inspira dorinta sa merg in lume si sa contribui la schimbarea ei!
Mac Powell
Third Day

Max Lucado este un exemplu viu de persoana care isi traieste viata intr-un mod care cu siguranta ca va avea un impact vesnic, fiindca isi are ochii atintiti asupra celei mai mari nevoi a oamenilor: un Mantuitor. Nu exista un autor mai calificat decat el sa scrie despre Mostenirea data tuturor crestinilor  trairea unei vieti care sa aiba un impact vesnic, care sa conteze cu adevarat.
Dino Rizzo
pastor principal al bisericii Healing Place

Max Lucado ii poarta pe cititori intr-o calatorie a generozitatii, justitiei si grijii fata de semeni. El ne indeamna sa aplicam intreaga Evanghelie a lui Isus in viata oamenilor care au nevoie de ajutor si in viata acelora care nu au nevoie de ajutor. Indrazneste sa traiesti este bogata in relatari despre oameni a caror dragoste fata de aproapele este egalata doar de dragostea lor fata de Dumnezeu. Max, ai dreptate: am fost creati ca sa contribuim la schimbarea acestei lumi.
Dave Toycen
Presedinte si Director Executiv al World Vision Canada

Unul dintre autorii mei favoriti si una dintre temele mele favorite. Il iubesc pe Max Lucado si m-am simtit imbogatita, inspirata si bulversata de Indrazneste sa traiesti. El face ca lucrurile despre care credem ca sunt imposibile sa fie nu doar posibile, ci si imbietoare.
Mary Graham, Women of Faith

Nimeni nu e mai calificat ca Max Lucado sa ne inspire intr-un mod atat de creator ca sa contribuim la schimbarea lumii. Chemarea lui la renasterea compasiunii si a slujirii este irezistibila. Pentru binele tau, iti recomand calduros sa citesti aceasta carte.Dave Wells
Presedinte al The Evangelical Fellowship of Canada

Max Lucado a invatat cu multa pasiune o intreaga generatie cum sa isi traiasca practic credinta. In Indrazneste sa traiesti el ne invata cum sa traim cu multa compasiune in lumea noastra plina de suferinte si ne dezvaluie de ce Dumnezeu alege intentionat oameni de rand ca mine si ca tine pentru a-I indeplini mandatul.
Dr. Wess Stafford
Presedinte si Director Executiv al Compassion International

Cu Indrazneste sa traiesti, Max Lucado adauga o noua comoara la zestrea uluitoare pe care ne-o lasa. El ne prezinta o data in plus inima lui Dumnezeu intr-un mod care ne cucereste pe deplin. Daca o citesti, vei fi inspirat si motivat.
Toby Mac
artist laureat al Premiului Grammy

Lucado le arata fanilor lui vechi si noi ca ramane, dupa toti acesti ani, o voce puternica a crestinismului autentic.
Publishers Weekly

Zeci de milioane de cititori l-au descoperit deja pe Max Lucado, si Dumnezeu S-a folosit de cartile lui pentru a aduce la Sine oameni din multe semintii, natiuni si limbi. Salut calduros implinirea a douazeci si cinci de ani de activitate scriitoriceasca a lui Max si imi face placere sa recomand tuturor din inima si cu mult entuziasm  pe Max Lucado si cartile lui.
Randy Alcorn
autor al cartilor Heaven si If God Is Good


-_-_-_


Despre autor

Max Lucado este unul dintre cei mai renumiți autori de literatura motivaționala. A scris aproximativ 100 de carti, publicate in peste 80 de milioane de exemplare, cele mai multe bestselleruri. Revista Christianity Today l‑a numit Pastorul Americii, iar Readers Digest l-a prezentat drept Cel mai bun predicator din America. Lucado este pastor al Oak Hills Church din San Antonio, Texas si participa ca invitat la diverse emisiuni televizate.

Max Lucado este un pastor cu talent de scriitor si un scriitor cu inima si penita de poet. Ii place sa modeleze propozitii memorabile si insufletitoare. Tabloul activitatii sale scriitoricesti imbina lirismul usor si realismul profund, prezentand cu maiestrie o tapiserie de povestiri aducatoare de speranta si propagand cu o voce puternica crestinismul autentic.

Max Lucado si sotia lui, Denalyn au trei fete, doua dintre ele sunt implicate in activitati cu caracter cultural-crestin, iar una in activitatea editoriala.


-_-_-_


Tu si cu mine suntem oameni obisnuiti. Luam de obicei cina in familie, schimbam scutece si purtam tricouri cu echipa preferata. Fanii echipei favorite nu ne fac cu mana cand trecem prin fata lor. Nu avem servitori care sa ne slujeasca. Nu avem soferi, nici majordomi care sa deschida usile inaintea noastra sau sa ne pregateasca apa din cada. Portarii nu ne saluta, iar garzile de corp nu pe noi ne apara. Suntem oameni obisnuiti. 
Si ne intrebam: Ar fi Dumnezeu interesat de oameni ca noi?
Negresit. Prima biserica a fost formata din pescari, fermieri, tamplari si mestesugari, comercianti si colectori de impozite. Oameni obisnuiti, fara pretentii, exact ca noi. Singurul lucru care-i deosebea a fost dorinta lor de a face un pas inainte atunci cand Isus le-a spus: Vino dupa Mine. Suntem noi astazi gata sa traim pentru Cel care a murit pentru noi? Vino alaturi de Max Lucado si indrazneste sa traiesti o viata autentica.


-_-_-_


Negresit. Dumnezeu a bulversat societatea primului secol cu oameni din topor, nu cu pur sange. Inainte de venirea lui Isus, ucenicii incarcau trailere, antrenau meciuri de fotbal si vindeau bauturi racoritoare la magazinul din colt. Purtau jeansi albastri, iar mainile le erau aspre, dar nu exista nicio dovada ca Isus i-ar fi ales pentru ca ar fi fost mai destepti decat tipul din casa de vizavi. Singurul lucru care-i deosebea a fost dorinta lor de a face un pas inainte atunci cand Isus le-a spus: Vino dupa Mine.
Faci parte mai degraba dintre pasagerii de la clasa a doua, nu dintre cei de la clasa intai? Te numeri printre rezerve, nu printre starurile de cinema? Albastru ti-e mai degraba halatul de lucru, decat sangele? Felicitari. Dumnezeu schimba lumea cu oameni ca tine si ca mine.

Mai multe informații
ISBN 9789731813776
Editura Scriptum
Data aparitiei 4 iul. 2014
Numar de pagini 200
Tip coperta softcover
Autor Max Lucado
Dimensiune [mm] 145X205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Nume Descarca/vizualizeaza/asculta
indrazneste-sa-traiesti Descarca/vizualizeaza
TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...