Chemarea profetiilor

Autor
Daniel Branzei
35,00 RON
Monedă
niciunul

Realitatea este ca nu poti citi Biblia fara sa citesti profetii, pentru ca ea incepe cu un pasaj profetic major si se incheie cu un alt pasaj profetic major. Primul este scris de Moise in Geneza, iar al doilea este scris de apostolul Ioan in Apocalipsa. Acestea sunt „copertile” Bibliei, subliniind faptul ca ea este o carte de descoperiri ale „cuvintelor lui Dumnezeu”.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

 Realitatea este ca nu poti citi Biblia fara sa citesti profetii, pentru ca ea incepe cu un pasaj profetic major si se incheie cu un alt pasaj profetic major. Primul este scris de Moise in Geneza, iar al doilea este scris de apostolul Ioan in Apocalipsa. Acestea sunt „copertile” Bibliei, subliniind faptul ca ea este o carte de descoperiri ale „cuvintelor lui Dumnezeu”. Cartile care vestesc viitorul sunt multe, la fel ca ciupercile dupa ploaie. Si eu si tu am vrea sa stim ce va fi maine. Exista ghicitori in cafea, in palma si in mai nu stiu eu cate lucruri, dupa cum in vechime erau unii specializati in ghicirea in maruntaiele pasarilor. Nici cititorul Bibliei nu scapa de aceasta fascinatie a viitorului. Culmea! Dumnezeu stie asta si ne‑a dat Biblia si ca sa ne linisteasca inima prin aflarea evenimentelor viitoare. In fiecare carte a Scripturii avem fragmente de profetii si nu stim cum sa le punem impreuna. Cine este priceput stie sa le puna impreuna urmarind firul rosu al diferitelor teme, urmand exemplul dat de Domnul Isus ucenicilor in drum spre Emaus:
Atunci, Isus le‑a zis: „O, nepriceputilor si zabavnici cu inima, cand este vorba sa credeti tot ce au spus prorocii! Nu trebuia sa sufere Cristosul aceste lu­cruri si sa intre in slava Sa?” Si a inceput de la Moise si de la toti prorocii si le‑a talcuit, in toate Scripturi­le, ce era cu privire la El.
Luca 24:25‑27

Mai multe informații
ISBN 9789731990934
Editura Cartea Crestina
Data aparitiei 22 mar. 2024
Numar de pagini 216
Tip coperta Paperback
Autor Daniel Branzei
Dimensiune [mm] 160 x 230
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...