Comunicarea Cuvantului lui Dumnezeu de catre biserica in societatea contemporana folosind resursele internetului

Autor
Nicu Grigore
43,00 RON
Monedă
niciunul

"Comunicarea Cuvantului lui Dumnezeu de catre Biserica in societatea contemporana folosind resursele internetului"

Traim astazi intr-o societate complexa in care schimbarile sociale, politice, economice si culturale se produc cu o rapiditate nemaiintalnita in trecut.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

"Comunicarea Cuvantului lui Dumnezeu de catre Biserica in societatea contemporana folosind resursele internetului"

Traim astazi intr-o societate complexa in care schimbarile sociale, politice, economice si culturale se produc cu o rapiditate nemaiintalnita in trecut.

Transformarea societatii este una reala, chiar daca ea nu este constientizata la dimensiunile sale reale, fapt care are implicatii nu numai la nivelul individului ca persoana, ci si la cel al grupurilor si institutiilor. Prin urmare, Biserica, ca institutie, dar si ca grup uman, este afectata de transformarile care au loc in societate, inclusiv de secularizare. In sensul cercetarii noastre intelegem secularizarea ca o decadere a credintelor si practicilor religioase la oamenii care se indeparteaza de Dumnezeu si nu mai merg la Biserica, ca si trasatura a societatii moderne, face referire si la "alungarea" credintei in Dumnezeu si in Revelatia Sa supranaturala din toate domeniile de activitate, ca fiind anacronica.


Dincolo de aspectele generale, una dintre schimbari este si cea care are in vedere societatea informationala impreuna cu noile metode si mijloace de comunicarea a mesajului, referindu-se aici la internet si mediul online. Putem afirma ca internetul este din ce in ce mai mult parte din viata noastra privata si publica, inclusiv din viata Bisericii din Romania. Prin urmare aceasta cercetare prezinta modul in care este comunicat Cuvantul lui Dumnezeu catre Biserica in societatea contemporana folosind resursele internetului.


Rolul Bisericii in societatea postmoderna este unul determinant, iar intre Biserica si societate trebuie sa existe o cooperare. Societatea trebuie sa recunoasca si sa accepte rolul Bisericii, iar Biserica trebuie sa inteleaga cultura postmoderna si sa aiba o relatie cu ea.

Nicu Grigore este nascut in localitatea Scortoasa, judetul Buzau, este casatorit cu Lucretia Grigore si impreuna au patru copii, Robert, Roxana, Samuel si Rebeca.


A absolvit Institutul Teologic Crestin dupa Evanghelie Timotheus din Bucuresti, apoi a obtinut titlul de doctor in teologie in cadrul Facultatii de Teologie Romano-Catolica, Universitatea din Bucuresti.
In prezent este cadru didactic la Institutul Teologic Crestin dupa Evanghelie Timotheus din Bucuresti si presbiter in Biserica Crestina dupa Evanghelie Lumina din Bucuresti

Mai multe informații
ISBN 9789735325398
Editura Risoprint
Data aparitiei 20.07.2021
Numar de pagini 258
Tip coperta Paperback
Autor Nicu Grigore
Dimensiune [mm] 175 x 205
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol