Consiliere crestina - studii de caz

Autor
Gary R. Collins
96,00 RON
Monedă
niciunul

Multi dintre noi am putea spune ca am fi avut nevoie de manualul de Consiliere crestina al lui Gary Collins cu cel putin cateva decenii in urma. Iata ca acum vine insotit si de Consiliere crestina — studii de caz, la fel cum „manualul de matematica“ vine insotit de „culegerea de probleme“ ce te ajuta sa aprofundezi aceasta „matematica“ deloc usoara a relatiilor interumane: a cunoasterii, intelegerii si ajutorarii semenilor. 

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 96 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

 Multi dintre noi am putea spune ca am fi avut nevoie de manualul de Consiliere crestina al lui Gary Collins cu cel putin cateva decenii in urma. Iata ca acum vine insotit si de Consiliere crestina — studii de caz, la fel cum „manualul de matematica“ vine insotit de „culegerea de probleme“ ce te ajuta sa aprofundezi aceasta „matematica“ deloc usoara a relatiilor interumane: a cunoasterii, intelegerii si ajutorarii semenilor. De altfel, daca incepi cu primele carti ale lui Collins, in care el incurajeaza pe orice crestin sa se implice cu empatie in ajutorarea semenilor si sfarsesti cu manualul de Consiliere crestina, pentru cei care si-au asumat ca vor sa faca aceasta slujire deja la un nivel mai profesionist, Consiliere crestina — studii de caz te ajuta sa te verifici in multitudinea de situatii de consiliere in care ai putea ajunge. Atat datorita subiectelor atinse cat si datorita intrebarilor de introspectie si a subiectelor generatoare de discutii constructive de la sfarsitul fiecarui capitol, Consiliere crestina — studii de caz poate fi recomandat atat celor ce stiu despre ei insisi ca au o constienta de sine crescuta si considera ca au aceasta aplecare spre a intelege oamenii, cat mai ales celor ce deja au pornit pe acest drum al formarii si dezvoltarii lor ca slujitori prin consiliere.


Pastor Dr. Corneliu Chiriluta, consilier si psihoterapeut crestin, trainer, supervizor si vicepresedinte al Asociatiei Consilierilor din Romania, coordonator ACCR Bucuresti


Despre autor


Gary R. Collins (1934-2021) a fost psiholog licentiat cu un doctorat in psihologie clinica obtinut la Universitatea Purdue. Desemnat de revista Psychotherapy Networker drept „parintele consilierii crestine“, Collinsa fost profesor, co-fondator al Asociatiei Americane a Consilierilor Crestini, editor fondator al revistei Christian Counseling Today si autor al cartii Christian Coaching dar si al multor alte carti. A locuit in apropierea orasului Chicago si a sustinut de-a lungul anilor conferinte despre consilierea crestina in intreaga lume, fiind profesor distins la Institutul de Studii Psihologice din Atlanta.

Mai multe informații
Editura Noua Speranta
Data aparitiei 30 mai 2024
Numar de pagini 260
Tip coperta Paperback
Autor Gary R. Collins
Dimensiune [mm] 175 x 250
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...