Autor

Editura

Material

 1. Hartie (2)

Limba

 1. Limba Maghiara (3)
 2. Limba Romana (497)

Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (628)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (5)
 3. 200,00 Lei si peste (1)

Copii / Resurse pentru lucrarea cu copiii

Grid 
Lista 
 • Dupa cartea clasica a lui John Bunyan Drumul Micului Crestin si al Crestinei spre Cetatea Cereasca va captiva inimile copiilor. O calatorie plina de pericole, capcane si ispite, aceasta repovestire a clasicei alegorii a lui John Bunyan, Calatoria Crestinului, ii va cuceri pe copii. Cartea contine multe ilustratii menite sa prezinte suisurile si coborasurile calatoriei crestine prin viata, precum si rasplata finala: vesnicia impreuna cu Hristos. Aceasta alegorie profunda ii va incanta pe copiii cu varste intre 8 si 12 ani, oferindu-le o lectura spirituala bogata, pe care o vor adora si de care isi vor aduce aminte mult timp.

  35,00 Lei
 • Cartea a fost tiparita pentru a fi citita inainte de culcare, ajutandu-i oe copii sa aiba o relatie apropiata cu Dumnezeu pentru a-L descoperi. Contine 44 rugaciuni. Fiecare rugaciune isi are izvorul intr-un verset biblic. Cartea este foarte bine lucrata cu foi groase si lucioase special facute pentru copii. Scrisul este cu litere de mana, ajutand copiii sa se familiarizeze cu el. Ilustratiile din interiorul cartii sunt bine alese si viu colorate. Copertile sunt cartonate avand o insertie moale, placuta la pipait, atractiva. Pentru copii pana la 8 ani

  29,00 Lei
 • Daca deschidem carticica aceasta, copii, si incepem sa o citim, pagina dupa pagina, vom patrunde, cu pasi nevazuti, in pestera si sufletul talharului Dismas. Talhar de temut si lipsit de mila, pana intr-o zi, in care s-a intamplat ceva. Ceva foarte important, atat de important, incat i-a schimbat intreaga viata, ba am putea spune ca a schimbat viata intregii omeniri. Pentru ca, prin talharul Dismas, omenirea intreaga a invatat o lectie. Una datatoare de nadejde. Vreti sa aflati despre ce este vorba? Psssst!... Fara zgomot, luati cartea in mana si deschideti-o: randurile va vor purta, ca valurile unui rau de munte, prin vremurile acelea de demult, si va vor face martori ai unor evenimente fara de pereche! Calatorie placuta, dragii mei!

  18,00 Lei
 • Prin Marea Rosie si desert este continuarea romanului Lasa poporul Meu sa plece!. Povestirea ii poarta pe cititori mai departe, alaturi de Mesac si de Seti, prietenul lui, care pornesc intr-o calatorie lunga, plina de neprevazut, spre tara promisa. Drumul prin desert este presarat cu nenumarate pericole si dificultati - triburi dusmanoase, lipsa frecventa a hranei si apei, dar si nemultumirile permanente ale unora dintre evreii fugiti din Egipt. Iar lucrurile se complica si mai tare cand poporul evreu isi da seama ca armata egipteana e pe urmele lor. Inspirat din cartea biblica Exodul, romanul Prin Marea Rosie si desert le arata copiilor cat de importanta este ascultarea de Dumnezeu si ii ajuta sa vada cu alti ochi intamplarile relatate in Biblie. Bradley Booth aduce trecutul la viata, scotandu-l de sub nisipurile desertului si timpului si transformand evenimentele din vremea lui Moise si Aaron in lectii de istorie si de viata.

  25,00 Lei
 • Mici intamplari din copilaria unor oameni remarcabili ii introduce pe cititorii sai in lumea unor copii care, la varsta adulta, aveau sa scrie Istorie cu I mare: Jean-Henri Fabre; Jane Goodall, Hans Christian Andersen, Wolfgang Amadeus Mozart, Hellen Keller, Thomas Alva Edison si Charles Chaplin.

  20,00 Lei
 • Revista crestina pentru copii.Povestiri, istorioare biblice, jocuri, pagini cu desene si jocuri noi te asteapta sa le descoperi in noul numar al revistei tale preferate.Nu intarzia sa o citesti si sa spui si altora despre ea. Asteptam in continuare scrisori, desene si sugestii din partea ta.  Din cuprins Jocuri: IntegramaLant de litereGhicitori Poezii:  Prietenul meu cel mai bunCristos, Prietenul meuElicopterul Seriale: „Calatorie pe cerul instelat”„Din Biblie”„Detectiv prin Biblie” Povestiri/Meditatii Alegerea prietenilorIonatan si DavidCel puternic Desene si scrisori de la colaboratori

  3,00 Lei
 • Intr-o tara indepartata, uitata de vreme, traia odata un rege bun, credincios si darnic. Avea mereu cate o vorba buna pentru fiecare om pe care il intalnea, fie el nobil curtean, ostean sau un om simplu din popor. Insa era mahnit, deoarece vedea ca supusii sai au o viata grea, ca sunt infometati, apasati de griji si tristi.

  3,00 Lei
 • Povestea celui mai folositor animal. Oare stiti voi, dragii mei, care este cel mai folositor animal din toata lumea? Cu siguranta ca va ganditi deja la o vietate anume, dar nu va pripiti cu raspunsul, cum am facut eu.

  3,00 Lei
 • Ati auzit de povestea din batrani despre ciobanasul si cainele sau? Ei, daca nu stiti aceasta poveste veche de cand lumea, atunci ia ascultati!

  3,00 Lei
 • Painea vamesului
  Nu se află în stoc

  Povestea vamesului Petru, om zgarcit, iubitor de avutie, care descopera, intr-un fel cu totul surprinzator, cat poate sa atarne, in balanta lui Dumnezeu, o fapta buna, chiar daca a fost facuta involuntar. Haideti, copii, sa descoperim si noi, impreuna, ce a inteles Petru si, mai ales, cum a inteles! Poarta e deschisa, corabia ne asteapta... si ne poarta departe, hat, pe meleagurile Africii de demult...

  3,00 Lei
Grid 
Lista