Autor

Editura

Material

 1. Hartie (3)

Limba

 1. Limba Germana (1)
 2. Limba Maghiara (3)
 3. Limba Romana (564)

Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (698)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (4)
 3. 200,00 Lei si peste (1)

Copii / Resurse pentru lucrarea cu copiii

Grid 
Lista 
 • Acesti zece baieti au crescut in diverse perioade dificile din istorie, dar au ajuns niste oameni care nu au renuntat la credinta lor, in ciuda ostilitatilor. Nu le-a fost usor sa-si traiasca viata de crestini, insa fiecare dintre ei a ales cararea cea stramta a credintei, nu calea usoara a lumii. Tu ce ai face? Intr-o lume in care oamenii cedeaza cu multa usurinta, urmeaza pilda celor care au rezistat pana la capat!

  15,00 Lei
 • Aceste zece fete au devenit femei care nu au renuntat la credinta lor. Nu le-a fost usor sa ramana credincioase intr-o lume ostila; dar au ales calea corecta, nu pe cea usoara. Tu cum ai proceda: ai renunta la principiile tale sau te-ai impotrivi raului? Intr-o lume in care oamenii cedeaza cu multa usurinta, urmeaza pilda celor care au rezistat pana la capat!

  15,00 Lei
 • Ce poate fi mai nobil si inaltator decat a te darui cu bucurie si incredere celorlalti? Pollyanna ne surprinde ca intotdeauna prin maturitatea gandurilor si inocenta sufletului, prin intuitie si blandetea caracterului, moralitatea convingerilor si pastrarea idealurilor, care sunt repere perene si mai actuale ca niciodata.Eroina ne invata cum egoismul se preface in altruism, greseala in virtute, indiferenta in grija si responsabilitate fata de cei din jur si cum aceste valori infrumuseteaza si influenteaza nu numai vietile personajelor, ci si ale cititorilor sai din toate timpurile.

  22,00 Lei
 • Maiestria autoarei in a crea personaje memorabile si dialoguri realiste fac din „Anne" o lectura usor de parcurs, iar cei care sunt pregatiti sa o insoteasca pe Anne in calatoria ei plina de aventuri, vor descoperi in ea un partener pe cinste.

  22,00 Lei
 • Sabia scoasa din teaca ii poarta pe tinerii cititori intr-o pe­rioada tumultuoasa din istoria crestinismului, pe vremea conflictelor militare dintre crestinii si paganii din Anglia medievala. Romanul scris de Helen Godfrey Pyke vorbeste, prin inter­mediul istoriei prezentate, despre importanta onoarei si a curajului de a-ti sustine convingerile pana la capat, indife­rent de consecinte.

  32,00 Lei
 • Nu ai cum sa nu ramai fermecat de fetita vorbareata, cu o imaginatie atat de vie si cu o inimaplina de loialitate si entuziasm. Cititorilor le este usor sa se identifice cu Anne si sa empatizeze cu firea ei plina de dramatism, fie ca eroina se afla in culmea bucuriei sau in abisul disperarii, iar capacitatea ei de a vedea frumusetea pretutindeni este o sursa continua de inspiratie.Maiestria autoarei in a crea personaje memorabile si dialoguri realiste fac din „Anne" o lectura usor de parcurs, iar cei care sunt pregatiti sa o insoteasca pe Anne in calatoria ei plina de aventuri, vor descoperi in ea un partener pe cinste.

  22,00 Lei
 • Cartea Evadare din bezna istoriseste viata lui Louis Braille incepand de la primii ani de viata si de la nefericitul accident care l-a transformat intr-un nevazator, urmarind in mod deosebit eforturile sale de a invata si de a „evada din intuneric”. Cititorii vor descoperi un erou care si-a depasit limitele prin perseverenta si care a inventat un limbaj pentru nevazatori, folosit chiar si astazi – limbajul Braille.

  29,00 Lei
 • In aceasta minunata colectie de povestiri pentru copii, Max Lucado ne impartaseste adevaruri spirituale si morale in forma unor alegorii. Copii vor fi fascinati atat de personajele cartii: Pancinello si prietenii sai, cat si de provocarile cu care se confrunta acestia. Dar mult mai important este faptul ca din aceste intamplari vor desprinde invataturi spirituale importante. Mingi fistichii. Cutii colorate. Erau ultima moda in oraselul Wemmik! Toti omuletii din lemn le aveau, cu exceptia lui Pancinello. Dorind sa semene cu ceilalti, se hotari sa faca ce faceau ei, oricare ar fi fost pretul. Insa, niciodata nu si-a inchipuit ca avea sa-l costea asa scump. Dar Eli, creatorul lui, s-a folosit de acel moment ca sa-i aduca aminte lui Pancinello de aceste adevar: '' Esti Pretios Nu Datorita Lucrurilor Pe Care Le Ai, Ci Pentru Ca Esti Fiul Meu''

  32,00 Lei
 • Noe si familia sa au avut grija de animale si Dumnezeu a avut grija de ei. El a pus un curcubeu frumos pe cer ca sa-si arate dragostea si grija fata de ei. Carte care se coloreaza cu apa.

  30,00 Lei
 • Aceasta carte de colorat le arata copiilor de azi unele dintre cele mai frumoase jocuri pe care le jucau, in copilarie, parintii lor. Pornind de la ilustratiile de colorat, adultii le pot spune mai multe copiilor despre jocurile respective si chiar sa ii incurajeze sa faca miscare in aer liber.

  12,00 Lei
Grid 
Lista