Autor

Editura

Material

 1. Hartie (3)

Limba

 1. Limba Maghiara (3)
 2. Limba Romana (532)

Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (667)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (4)
 3. 200,00 Lei si peste (1)

Copii / Resurse pentru lucrarea cu copiii

Grid 
Lista 
 • Inainte sa te apuci de lucruri mari, trebuie sa inveti sa faci lucrurile mici!  Din cuprinsul acestui numar: Jocuri: IntegrameCuvant ascunsGhicitori Poezie: De la mic la mare  Seriale: „Din Biblie”„Detectiv prin Biblie” Povestiri/MeditatiiCine sunt euTotul incepe de la lucrurile miciDesene si scrisori de la colaboratori

  3,00 Lei
 • Fa cunostinta cu cateva animale dragalase si afla secretul dragostei pe care o impartasesc.

  19,00 Lei
 • A venit primavara! Ursuletul e dornic... sa miroasa florile, sa vada pui de a nimale si sa-si gaseasca un prieten! Dar stie sa se bucure de toate acestea? O carticica pentru ursuletii care sunt prea ocupati ca sa vada ce se intampla cu adevarat in jurul lor.

  25,00 Lei
 • Iarna se apropie cu pasi repezi. Curand, ariciul va incepe sa hiberneze. Insa iepurasul si ariciul descopera cu groaza ca intrarea in vizuina lor este blocata. Iar veveritei, prietena lor, i-au disparut o parte dintre nucile pe care le adunase. Oare nu cumva cei doi straini care cutreiera padurea i-au furat veveritei proviziile pentru iarna ? In definitiv, sunt atat de diferiti fata de ei! Dar daca acesti straini le pot fi de ajutor?

  23,00 Lei
 • Ursuletul a rupt din greseala floarea preferata a mamei. Daca mama n-o sa-l mai iubeasca acum? Din fericire, mamica lui stie ce este de facut... O poveste emotionanta despre dragostea neconditionata dintre parinti si copii.

  25,00 Lei
 • Micutul Pata este o poveste destinata sa fie citita cu voce tare si discutata cu copiii. Am speranta ca ea va initia conversatii despre bunatatea lui Dumnezeu, despre starea noastra pacatoasa si despre binecuvantarea lui Isus.

  28,00 Lei
 • Negruta este o pisicuta sfioasa, dar curajoasa si sarguincioasa. Cand fermierul Don ii strica ascunzatoarea ei perfecta de sub fan, ea nu renunta. Negruta cauta necontenit o noua ascunzatoare. Trebuie sa fie perfecta pentru a-i pastra in siguranta secretul … Oare o va gasi?

  24,00 Lei
 • Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Unul dintre cele mai mari daruri pe care parintii il fac copiilor este ca ii iubesc exact asa cum sunt, orice ar face acestia. Dar pentru ca ei sa fie siguri de dragostea parinteasca, nu-i de-ajuns sa li se spuna doar o singura data ca sunt iubiti. Copiilor trebuie sa li se aminteasca acest adevar din nou si din nou, pana cand ajunge sa prinda radacini adanci in inimile lor.Tot astfel, copiii trebuie sa auda mereu-mereu ca Tatal lor din cer, Regele nostru, ii iubeste nespus de mult si doreste sa petreaca tot timpul alaturi de ei – indiferent daca au sau nu un talent extraordinar sau daca sunt sau nu cei mai isteti sau cei mai populari copii.

  34,00 Lei
 • Baiatul si marea (Seria Regelui)
  Nu se află în stoc

  Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Aceasta carte va fi publicata la inceputul anului 2020.   Cat de intinsa, cat de adanca si cat de inalta este iubirea lui Dumnezeu? Pornind de la intinderile parca nesfarsite ale marii, spre inaltimile falnice ale muntilor, Max Lucado ne conduce intr-o calatorie de descoperire a creatiei lui Dumnezeu. Plina de ilustratii frumoase, aceasta poveste fermecatoare ne invata despre Dumnezeul a carui dragoste nu se termina niciodata si pe care o putem zari chiar si in frumusetea naturii ce ne inconjoara.

  38,00 Lei
 • Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Carlisle, Alon si Cassidon erau cei mai bravi cavaleri ai regelui. Toti cei din regat stiau acest lucru si ii priveau cu mult respect. Si, in sfarsit, venise vremea cand regele se hotarase sa incredinteze mana fiicei lui aceluia dintre cei trei care se va dovedi vrednic de ea. Cavalerii trebuiau sa treaca printr-o proba periculoasa. Aceasta avea sa fie aventura vietii lor, care putea sa-i coste totul, chiar si viata. Cine va iesi invingator din ea: Carlisle – cel puternic, Alon – cel rapid, sau Cassidon – cel intelept?

  34,00 Lei
Grid 
Lista