Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (23)
 2. 100,00 Lei si peste (7)

Autor

Limba

 1. Limba Romana (20)

Editura

 1. Agape (1)
 2. Cartea Crestina (2)
 3. Casa Cartii (9)
 4. Life Publishers Romania (1)
 5. Litera (1)
 6. Logos (3)
 7. Metanoia (1)
 8. Polirom (1)
 9. RAO (3)
 10. Roua (1)
 11. SBIR (3)
 12. Societatea Biblica din Romania (1)
 13. Univers Enciclopedic Gold (1)
 14. Viata si Sanatate (1)

Dictionare / Enciclopedii

Grid 
Lista 
 • Lexiconul se adreseaza studentului aflat la nivel de incepator sau intermediar in studiul critic al Bibliei. Cartea este conceputa sa-l ajute pe student in doua moduri. Mai intai, ea poate fi utilizata ca dictionar, pentru a fi consultata ori de cate ori cititorul intalneste pentru prima data un nume, un termen sau o abreviere fara nicio identificare, explicatie sau ilustratie lamuritoare, sau atunci cand cititorul i-a uitat sensul. In al doilea rand, ea poate fi folosita ca ghid pentru a dobandi o privire de ansamblu initiala, cititorul orientandu-se astfel in domeniul criticii biblice in ansamblul ei. 

  69,00 Lei
 • Dictionarul de ebraica biblica include cuvintele care se intalnesc mai mult de cinci ori in Vechiul Testament. Destinat in principal studentilor de teologie, dictionarul este un instrument util pentru studiul Limbii Ebraice si exegeza Vechiului Testament. Sistemul de transliterare faciliteaza pronuntia cuvintelor, pastrand corespondenta cu scrierea ebraica.

  30,00 Lei
 • Pentru un studiu aprofundat al Scripturii ai nevoie de o concordanta biblica completa. Concordanta biblica este o unealta foarte cautata de cercetatorii bibliei, pentru ca ea te ajuta sa gasesti foarte usor detalii despre un anumit subiect, nume biblic, localitate, etc. Odata ce ai indentificat cuvantul despre care doresti sa afli cat mai multe lucruri, nu iti ramane de facut decat sa parcurgi firul textelor biblice pe care concordanta ti-l ofera. Doua modele: coperta cartonata (neagra) sau coperta imitatie piele (albastra)

  90,00 Lei
 • Spune-mi...de ce?
  Nu se află în stoc

  Aceasta carte ofera raspuns la peste 180 de intrebari pe care orice copil si le pune. Varsta recomandata: 7-10 ani

  58,00 Lei
 • Aceasta lucrare dupa o editie Larousse prezinta o serie de 212 intrebari. Varsta recomandata: 7-10 ani

  58,00 Lei
 • În Acasă în lumea Bibliei, periplul prin Ţara Sfântă urmează ruta unui adevărat traseu turistic, nelipsind niciuna din opririle importante într-un astfel de pelerinaj. Iar cele cinci secțiuni ale cărții ar putea fi considerate tot atâtea zile de vizitat locuri încărcate de semnificație. Imaginile, folosite din belșug în cuprinsul cărții, nu fac decât să aducă și mai aproape bisericile, capelele, siturile arheologice, văile, munții, lacurile și străzile descrise cu atâta minuțiozitate de autor.

  40,00 Lei
 • Cuprinzând peste 60 de hărți noi, imagini și cronologii, Atlasul istoric al Reformei reprezintă o unealtă necesară oricui vrea să studieze perioada Reformei. Textul adițional concis, scris de un specialist, îndrumă și ajută cititorul să interpreteze materialele vizuale.

  65,00 Lei
 • Cartea nu este utila doar celor care studiaza limba greaca a NT, ci sfera ei de acoperire este mai larga. Utilitatea ei a fost deosebit de apreciata, de la aparitia ei in limba engleza, datorita includerii termenilor specifici nu doar limbii grecesti, ci si gramaticii (morfologiei si sintaxei), lexicologiei, precum si comentariilor si ajutoarelor pentru studiul biblic. De aceea, ea se va dovedi deosebit de utila nu doar studentilor la seminar, ci si pastorilor sau invatatorilor Bibliei care consulta in mod regulat bibliografie ajutatoare pentru intelegerea textului biblic. De la ablativ la zoomorfism, Dictionarul pentru studiul limbii grecesti a NT se va dovedi un tovaras de nadejde, prietenos si accesibil, care prin explicatiile clare, prin referintele incrucisate meticuloase si prin ilustratiile utile va oferi mai mult decat ne-am astepta la prima vedere.

  15,00 Lei
 • Dictionarul Biblic – este o lucrare de referinta ideala pentru persoane din cele mai diverse categorii de varsta si pregatire. Este un dictionar biblic magnific si cuprinzator care a fixat standardul pentru lucrarile din acest domeniu aparute în cursul mai multor decenii. El va îmbogati cunostintele cititorului, ajutandu-l sa înteleaga Cuvantul lui Dumnezeu, în mod deosebit, mai mult decat orice alta carte. Aceasta este o carte de referinta pentru scoli si facultati, pentru studenti la seminarii teologice si la institute biblice, pentru slujitorii lui Dumnezeu, pentru învatatori, profesori si eruditi – pentru oricine doreste sa cunoasca si sa înteleaga mai bine Biblia.

  170,00 Lei
 • Dicţionarul enciclopedic de personaje biblice îşi merită cu prisosinţă numele: veţi găsi realmente fiecare personaj din Biblie în această lucrare exhaustivă şi fascinantă. De la primul articol, cel despre Aaron, până la ultimul, cel despre Zorobabel, Richard Losch prezintă fiecare persoană într-un stil narativ care îi va captiva pe cititori. În cuprinsul dicţionarului veţi găsi nume foarte cunoscute, dar şi unele mai obscure care apar în Scriptură. Totuşi, spre deosebire de alte lucrări similare, aici accentul cade, cu precădere, pe îmbogăţirea cunoştinţelor despre personaje mai puţin celebre. Losch afirmă că s-a scris atât de mult despre oamenii renumiți de pe paginile Scripturii, încât el a ales să acorde atenţie celor mai puţin cunoscuţi sau unor aspecte mai puţin discutate din vieţile personajelor foarte celebre. Această abordare nouă şi surprinzătoare pe care o propune Losch nu se înscrie nicidecum în categoria lucrărilor de referinţă aride. Dimpotrivă, este o carte în care te adânceşti şi pe care o savurezi. Richard R. Losch a slujit la St James Episcopal Church din Livingston, Alabama, în prezent fiind pensionar. Este, de asemenea, autorul unei cărţi despre locurile biblice, The Uttermost Part of the Earth. A Guide to Places in the Bible.

  99,00 Lei
Grid 
Lista