Esti cool si daca vorbesti corect

Descriere

Consumatori frecventi ai mass-media, suntem bombardati zi de zi, la televizor sau la radio, cu tot felul de informatii. Sociale, politice, economice sau de divertisment, acestea sunt formulate, uneori, intr-o limba romana nu tocmai corecta: greseli gramaticale sau cuvinte inventate. Din nefericire, si jurnalistii gresesc, asa incat nu tot ceea ce auzim la radio sau la televizor trebuie considerat litera de lege. Mass-media reprezinta, astazi, un veritabil formator de opinie, oferind tinerilor modele pe care acestia le urmeaza negresit. In acest context, este de datoria noastra, a celor care ne ocupam de educatia lor, sa le asiguram cele mai bune metode de invatare a limbii romane.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Esti cool si daca vorbesti corect

Esti cool si daca vorbesti corect
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Esti cool si daca vorbesti corect

Consumatori frecventi ai mass-media, suntem bombardati zi de zi, la televizor sau la radio, cu tot felul de informatii. Sociale, politice, economice sau de divertisment, acestea sunt formulate, uneori, intr-o limba romana nu tocmai corecta: greseli gramaticale sau cuvinte inventate.
In acest context, este de datoria noastra, a celor care ne ocupam de educatia lor, sa le asiguram cele mai bune metode de invatare a limbii romane.

22,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

22,00 Lei
ISBN:
9786068162171
Editura:
Univers Enciclopedic Gold
Data aparitiei:
Numar de pagini:
140
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
145x205
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana