Cartea Psalmilor. De la suferinta la slava. Volumul 2: Psalmii 73-150. Manualul de spiritualitate al lui Dumnezeu

Autor
Philip Eveson
85,00 RON
Monedă
niciunul

Cartea Psalmilor continua sa influenteze in mod remarcabil viata oamenilor din intreaga lume. De-a lungul veacurilor Psalmii au adus mangaiere si incurajare pentru milioane de oameni. In comentariul de fata, Philip Eveson isi demonstreaza iscusinta de erudit al Vechiului Testament, o iscusinta caracterizata de caldura pastorala care invaluie studiul menit a fi de folos studentilor, pastorilor, invatatorilor biblici si celor dornici sa mediteze la cartea Psalmilor.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
8129
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 85 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Cartea Psalmilor. De la suferinta la slava. Volumul 2: Psalmii 73-150. Manual de spiritualitate al lui Dumnezeu

Cartea Psalmilor continua sa influenteze in mod remarcabil viata oamenilor din intreaga lume. De-a lungul veacurilor Psalmii au adus mangaiere si incurajare pentru milioane de oameni.

In comentariul de fata Philip Eveson isi demonstreaza iscusinta de erudit al Vechiului Testament, o iscusinta caracterizata de caldura pastorala care invaluie studiul menit a fi de folos studentilor, pastorilor, invatatorilor biblici si celor dornici sa mediteze la cartea Psalmilor.

„La fel ca in cazul comentariului asupra cartii Geneza, si in acest comentariu in doua volume asupra cartii Psalmilor, Philip Eveson a realizat o lucrare de exceptie. El ne pune la dispozitie un depozit de hrana spirituala si un izvor de profunda cunoastere pentru predicatori. Eveson este constient de intrebarile critice pe care le suscita cartea Psalmilor, insa acestea nu-l impiedica sa ne livreze idei profunde care sunt rodul unei exegeze temeinice si profunde. El isi face treaba cu seriozitate si nu se multumeste sa ne serveasca in mod fugitiv gandurile exprimate anterior de alti comentatori. Intre multe alte comentarii, deopotriva mai vechi si mai noi care s-au scris asupra Psalmilor, comentariul de fata al lui Eveson se plaseaza chiar la inceput de lista. Vi-l recomand cu toata seriozitatea!”

Despre autor

Palmer Robertson, director si vicepresedinte al Colegiului Biblic African din Uganda
Philip Eveson este fostul rector al Seminarului Teologic din Londra si unul dintre cei patru profesori ai seminarului inca de la infiintarea acestuia. Cursurile predate la seminar au fost cele de limbi ale Bibliei, exegeza, teologie si Vechiul Testament. A pastorit biserici in Tara Galilor si Londra si a predat si predicat in multe locuri ale lumii. In prezent este pensionat, dar isi continua lucrarea de predicare si scriere, pe langa care se bucura si de cei patru nepoti. Comentariile sale asupra cartii Geneza (2001) si Leviticul (2007) sunt publicate de EP in seria Welwyn Commentary si traduse de Editura Faclia. De asemenea, a scris si un scurt volum biografic despre Matthew Henry.

Mai multe informații
ISBN 9786068247922
Editura Faclia
Data aparitiei 01.06.2020
Numar de pagini 560
Tip coperta paperback
Autor Philip Eveson
Dimensiune [mm] 155 x 230
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol