Doliul: Regasirea sperantei

10,00 RON
Monedă
niciunul

Este greu sa gasesti cuvinte care sa descrie cum se cuvine ceea ce experimentezi. Putine lucruri cu care ne confruntam sunt mai dificile decat moartea. Totusi, in intuneric poti vedea lumina cea mai stralucitoare a adevarului lui Dumnezeu. In moarte, experimentezi raul si prejudiciul pe care pacatul il provoaca, dar poti sa si celebrezi viata noua pe care o daruieste Mantuitorul nostru.

In moarte, poti ajunge sa apreciezi prezenta constanta a lui Emanuel. Inima ta poate imbratisa speranta ca Dumnezeu iti va darui resursele ca sa treci cu bine prin situatia prin care El te conduce. Poti sa fii animat de dorinta de a-i ajuta pe altii. In cele din urma, in moarte poti celebra sfarsitul istoriei asa cum n-ai facut-o niciodata inainte. Moartea va diparea intr-o zi, iar acesta este motiv de bucurie!

În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 9,20 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 7,70 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Indiferent de circumstante, moartea cuiva ne zguduie din temelii. Pare un lucru atat de rau, si chiar este! Tanjim sa ne gasim echilibrul, dar nu stim unde sa-l cautam. Poate Dumnezeu sa ne ajute in clipele de durere profunda?

Cu multa compasiune si intelepciune biblica, Paul David Tripp ne invata cum sa gandim si cum sa actionam cand ne confruntam cu moartea cuiva drag. El ne aminteste ca avem un Mantuitor care ne cunoaste durerile, ne aude strigatul inimii si ne promite ca intr-o zi va sterge orice lacrima din ochii nostri.

Speranta si vindecarea le gasim in relatia noastra cu Domnul Isus, Cel care ne-a promis ca va pasi alaturi de noi prin valea umbrei mortii.

Paul David Tripp este presedinte al organizatiei nonprofit Paul Tripp Ministries, director executiv al Center for Pastoral Life and Care si autor renumit a numeroase carti de viata crestina.

„Este greu sa gasesti cuvinte care sa descrie cum se cuvine ceea ce experimentezi. Putine lucruri cu care ne confruntam sunt mai dificile decat moartea. Totusi, in intuneric poti vedea lumina cea mai stralucitoare a adevarului lui Dumnezeu. In moarte, experimentezi raul si prejudiciul pe care pacatul il provoaca, dar poti sa si celebrezi viata noua pe care o daruieste Mantuitorul nostru. In moarte, poti ajunge sa apreciezi prezenta constanta a lui Emanuel. Inima ta poate imbratisa speranta ca Dumnezeu iti va darui resursele ca sa treci cu bine prin situatia prin care El te conduce. Poti sa fii animat de dorinta de a-i ajuta pe altii. In cele din urma, in moarte poti celebra sfarsitul istoriei asa cum n-ai facut-o niciodata inainte. Moartea va diparea intr-o zi, iar acesta este motiv de bucurie!”

Mai multe informații
ISBN 9786068712529
Editura Scriptum
Data aparitiei 21 aug. 2017
Numar de pagini 20
Tip coperta softcover
Autor Paul David Tripp
Dimensiune [mm] 110X205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...